Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

eu zic ca e voie,doar e piept de pui,si daca de ceva sa ceri fara maioneza,oricum nu cred ca face rau putina.numai sa stii ca o sa te simti tu bine,ca avand in vedere ca e carnitza,se digera mult mai greu si sa nu ai probleme la noapte.de obicei carnea se digera in 4 oresa ai pofta

19+

saru'mana frumos! da, fara maioneza ca nici nu imi place maioneza lor..poate doar putina pasta de usturoi...

Elena 18+ cu un cuminte

puitz, aseara ai mancat shaorma de la Cin-Cin? iammmmi ce mi-e pofta si mie de una..acolo am mancat cea mai buna shaorma din viata mea. Si ieftina.
Scuze, nici nu v-am salutat. Buna dimineata!
Eu acum citesc din urma si nu m-am putut abtine sa ii scriu lui puiutz. Deocamdata va mai spun asa
Bafta, Elena, la eco! (asta daca nu ai ajuns deja inapoi)Bafta si tie, Sheri!
Bafta, Alina, la amnio!
Sa veniti toate cu vesti bune!

Alina, 22+ cu dulce

Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Sabrina si Cristina, bine ati venit!
Grety, haide intra si da-ne niste vesti bune.

Paula, 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata tuturor
ma rog e cam la amiaza..
Elena bafta la eco!
eu nu reusesc frate decat sa citesc juma de capitol, cat sunt dim la serv..ce scrieti dupa-amiaza, nu mai apuc..
voi realizati ca deja majoritatea suntem la mijlocul sarcinii sau chiar am trecut de...????????
noi incepem sa ne gandim deja unde si cum o sa punem patul lui bb mic, pana cand va dormi toata noaptea, ca sa nu il deranjam pe Stefanut totusi..o sa fie cam migrator, in fucntie de anotimp..la vara, in camera noastra, ca e mai racoroasa, iar la iarna, in birou, ca e mai calduros..iar pe la 8 luni ( sper eu sa semene cu fra/su si sa doarma toata noaptea) ii punem la un loc. acu, facem si noi planul ca tiganu..:):)

fetele cu inca unu/doi copilasi cum o sa faceti?
eu deja ii tot amintesc aproape in fiec zi lui Stefan de Mihaita..ca ii vom face si lui baie in cada noastra ( eu si copiii avem baia cu cada, sotul baia mai mica, cu dus)..Mihaita va sta in scaunul de masa cd va creste ( Pe Stefan l-am mutat la masa mare, pe un scaun inaltat, desi e mai greu, ca face mai multa mizerie, dar na, ii dam statut de baiat mare. oricum chiar ma uitam aseara la el, ca se straduieste sa manance deasupra farfuriei, sa nu faca mizerie..bine, cd e in toane bune, ca altfel face dezastru)..ehehe..muuuulte sunt de povestit cd deja ai un copilas.

Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

'Neata delfinariu!
La mine e buna... dar in ghilimele. De dimineata am luat/o cu drumurile si cu 'exercitiile'. Ieri m/a luat radarul la Romanesti si vreau sa fac contestatie. Mi/au zis ca se face la sectia de pe raza localitati, La'ntoarcere am intrat la Politia Barcanesti... 'Nu, trebuie la Politia Ploiesti'... am mers la Politia Ploiesti.... 'Nu, direct la Tribunalul Ploiesti in Instanta'... dupa cateva vorbe am primit raspunsul... 'Stiti, puteti si aici sa scrieti cateva randuri dar tot acolo se duc si dureaza mai mult si avem audienta doar dupa ora 16, maine nu este...asa ca tot acolo e bine' eeee, in concluzie...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

Micuto, BZN.ule... degeaba facem pauza de rigoare daca nu e perioada aia care trebuie dar incerc sa ma bucur macar de prezenta lui... e si daca e sa nu fie... ne antrenam mama cate au de facut micuti aia vigurusi...

Stiti bancul cu cocosul care alerga o gaina?
Ce gandea cocosul: -daca o prind o....bip
-daca nu o prind...e ma antrenez
Ce gandea gaina: -daca stau, zice ca sunt cu.va
-daca nu stau... hmmm ratez o partida de
-asa ca mai bine ma impiedic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Bun venit Cristina...sa ai un bebe sanatos si la termen,

Ramona 19+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

bine ai venit Cristina!
sarcina usoara si la termen! si sa ne povestesti si tu de tine, sa te cunoastem mai bine...

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Buna mamici scumpe cu burtici frumoase...

Va citesc de vreo cateva saptamani, si mi-ati devenit foarte dragi, incat m-ati ”molipsit” (hihihi) sa intru sa stau la povesti cu voi. Inca nu am reusit sa va memorez pe toate, cu particularitatile fiecareia, caci e un club asa de maaare... dar cu siguranta pana vom naste , voi fi reusit deja. Sper ca ma primiti in clubul vostru ”vorbaret”.

Eu sunt o mamica de baietel scump Razvan, care are deja 5 ani, si inca un bebe la purtator de varsta 19 saptamani. Deocamdata nu stim ce e.. dar vom afla curand sper. DPN meu e de 1 aug 2010.

Toate cele bune tuturor. Pupicei!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Bine ai venit printre noi!

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Bun venit noilor burtici!

Cris 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

bumblebee nu stiu nimic de acea clinica, dar eu parca nu as merge acolo, parca as face aici in tara. oricume alegerea ta, si e bine ca a ramas numai un chist. o sa fie bine

racusor eu am hta indusa de sarcina si ameteli si dureri de cap am f rar, dar dureri de cap f rar aveam si inainte de sarcina. intr-adevar risc sa nasc prematur dar sunt pe regim si iau niste medicamente. ca sa te linistesti poti sa iti mai iei tensiunea din cand in cand. aa si cand m-au gasitcu 15 cu 8 nu aveam nimic, nu ma durea nici capul nici nimic. ma simteam f bine

----------------------------------------------
my somebody....

21+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

si in afara de regim si medimente mai trebuie sa faci ceva?
eu ma rog sa fie bebe bine si eu sa fiu bine, ca sa nu ma puna sa stau iar acasa, macar pana apuc sa imi creditul

dar de ce exista riscul sa nasti prematur? din cauza tensiunii prea mari? am citit ca tensiunea mare impiedica oxigenarea buna a placentei si a lui bebe....

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Buna dimineatza gagici
sabrina si cristinabine ati venit si sa aveti bebei sanatosi si la termen.cate ola fiecare
Tinafelicitari pentru ,intradevar si eu m-am mirat cand am citit 500 gr,ii pllace mult bebelului in burtica,sa fie sanatos si sa stea pana la capat acolo
Belustefbafta azi la eco,si te asteptam cu vestile bune
pentru toate care au azi intalnire cu bebele le urez sa aiba parte numai de vesti bune
Racusorai grija de tine,munca asta te face sa te stresezi si mai tare.daca intradevar ai tensiunea mare poate iti da si un mic concediu sa stai mai linistita acasa in patutz si sa nu mai stai nici printre microbii emanati de colega ta inconstienta,bine macar ca a plecat acasa deocamdata.
Maya chiar nu stiam bancul,oricum iti tinem pumnii poate totusi e si azi o zi norocoasa,daca nu va fi cand e scris sa fie.sa ai o zi frumoasa si fara incidente ca ieri

19+

Mergi la inceput