Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
Cris2010 spune:
Buna dimineata, dragele mele!
La noi la capitala ne-a salutat putin iarna dimineata cu o ninsoare, acum straluceste soarele
.
Maurice, bine ai revenit. Ce bine de tine, ti-ai incarcat bateriile
.
Eu port colanti normali pe care ii indoi sub burtica. La fel fac si cu dresurile, chiar daca sunt lungi, nu le suport pe burtica.
Btz Ovi, Mysya ce burtici simpatice
.
Hrbo, felicitari pt
.
Bumblebee, iti tinem pumnii. Suntem alaturi de tine. Sa dea DD sa fie bine
.
Mirela si Maya, va rasari soarele si pe sdrada voastra
.
Belu, te steptam cu vesti bune
Tina, felicitari pentru baietel si pt vestile bune!
Racusor multa sanatate, sper sa nu fie ceva mai grav.
O zi buna va doresc
!
Cris
22+ cu
racusor2010 spune:
am invins
am trimis-o acasa pe colega racita!
sper sa stea acasa pana se face bine ![]()
Bulina
23+ cu 
racusor2010 spune:
multumesc dragelor pentru incurajari! 

stiu ca par panicoasa, dar am tot avut probleme de la inceputul sarcinii si imi doresc mult de tot sa fie totul bine....
Slava Domnului ca nu au fost probleme mari!
dar bebe cred ca se simte bine, ca de azi dimineata galopeaza prin burtica! e in forma mare azi dragul de el 
Bulina
23+ cu 
ramo1901 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Ramo, mie in urma cu 2 sapt mi-a estimat o greutate de 220 gr pt bbloi. Eu chiar nu-mi bat capul, sa fie el sanatos, ca o sa aiba timp sa creasca, pe mine ma ingrijoreaza ca e deja capos Bafta si tie la echo, sa fie si aceste rezultate bune! ![]() Alina 20+ cu ![]() gargarita |
esti o draguta....multumesc mult si tie la fel,

Ramona
19+ ....cu o scumpica de
ramo1901 spune:
bravoooo racusor, acum nu-ti ramane decat sa stai tu mai linistita...![]()
Ramona
19+ ....cu o scumpica de 
lalala13 spune:
bumblebee nu stiu nimic de acea clinica, dar eu parca nu as merge acolo, parca as face aici in tara. oricume alegerea ta, si e bine ca a ramas numai un chist. o sa fie bine
racusor eu am hta indusa de sarcina si ameteli si dureri de cap am f rar, dar dureri de cap f rar aveam si inainte de sarcina. intr-adevar risc sa nasc prematur dar sunt pe regim si iau niste medicamente. ca sa te linistesti poti sa iti mai iei tensiunea din cand in cand. aa si cand m-au gasitcu 15 cu 8 nu aveam nimic, nu ma durea nici capul nici nimic. ma simteam f bine
----------------------------------------------
my somebody.... 
21+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
lalala13 spune:
beluistef si sheri sa veniti ce vesti bune
tina ce grasan
ramo si eu am aceasi"problema" ca tine ..sper sa creasca si al meu![]()
----------------------------------------------
my somebody.... 
21+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
hbro spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Buna dimineata si de la mine! Am revenit si eu cu vesti bune de la morfofetala. Bebe este bine, avem 500g si suntem ![]() ![]() ![]() ![]() Suntem f fericiti pt ca l-am vazut, era cam lenos, statea intr-o pozitie tare ciudata...cu manutele pe fata si cu picioarele in cap La un moment dat, bebe nu a vrut sa statea intr-o pozitie f buna ca dna dr sa-i poata vedea inimioara si uite asa ne-a trimis pt 30 min la plimbare. Cand am revenit, bebe dormea intr-o pozitie numai buna pt a vedea inimioara. Am avut f multe emotii, dar acum m-am linistit si sunt tare fericita! Multa bafta la eco, celor care mai merg saptamana asta! ![]() Ma apuc sa citesc din urma...ati fost tare harnicute! ![]() tina 21+ |
Felicitari pentru bebe!
HBRO
16+
si
(2ani)
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Buna dimineata si de la mine! Am revenit si eu cu vesti bune de la morfofetala. Bebe este bine, avem 500g si suntem ![]() ![]() ![]() ![]() Suntem f fericiti pt ca l-am vazut, era cam lenos, statea intr-o pozitie tare ciudata...cu manutele pe fata si cu picioarele in cap La un moment dat, bebe nu a vrut sa statea intr-o pozitie f buna ca dna dr sa-i poata vedea inimioara si uite asa ne-a trimis pt 30 min la plimbare. Cand am revenit, bebe dormea intr-o pozitie numai buna pt a vedea inimioara. Am avut f multe emotii, dar acum m-am linistit si sunt tare fericita! Multa bafta la eco, celor care mai merg saptamana asta! ![]() Ma apuc sa citesc din urma...ati fost tare harnicute! ![]() tina 21+ |
Felicitari Tina. Ma bucur ca e totul bine. Felicitari si pt caruciorul
.Doctora cum a fost? Cat te-a tinut? Pretul a ramas acelasi? As vrea sa imi fac si eu programare astazi pt luna viitoare, dar te asteptam pe tine cu vesti

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 16+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
ciristina_serban spune:
Buna mamici scumpe cu burtici frumoase...
Va citesc de vreo cateva saptamani, si mi-ati devenit foarte dragi, incat m-ati ”molipsit” (hihihi) sa intru sa stau la povesti cu voi.
Inca nu am reusit sa va memorez pe toate, cu particularitatile fiecareia, caci e un club asa de maaare... dar cu siguranta pana vom naste
, voi fi reusit deja. Sper ca ma primiti in clubul vostru ”vorbaret”.
Eu sunt o mamica de baietel scump Razvan, care are deja 5 ani, si inca un bebe la purtator de varsta 19 saptamani. Deocamdata nu stim ce e.. dar vom afla curand sper. DPN meu e de 1 aug 2010.
Toate cele bune tuturor. Pupicei!
Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)
Razvan