Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 am sunat acum la doctor si a zis sa vin astazi la control...nu avea locuri libere, dar o sa ma duc la finalul programului...era in operatie si nu putea vorbi, asa ca astept cumintica pana dupa-amiaza. pe la ora 3 o sa merg si va zic diseara ce mi-a spus! Doamne ajuta!! ![]() Bulina 23+ cu ![]() |
Foarte bine ca ai vorbit, acum, cracii in sus, stai linistita!

Alina
20+ cu 
gargarita
tanti spune:
Racusor si eu am probleme cu tensiunea, cel mai mult am avut 13.8(asta cand mi-am luat tensiunea) , deocamdata nu mi-a dat dr nimic, dar mi-a zis sa am grija sa nu mai urce ca nu este bine
Eu cand am dureri din astea de cap stiu sigur ca am tensiune si atunci mananc usturoi la greu, si preventiv eu mananc usturoi nu numai atunci cand ma doare
Mai sunt si alte ceaiuri pt scaderea tensiuni dar nu sunt recomandate in sarcina
Andrei 11.02.2006 si
24+ 
SabrinaLia spune:
Buna fetelor.Felicitari pentru bebei.
Eu nasc pe 5 August.Sapatmina viitoare merg la control.Poate doctora o sa bienvoiasca sa-mi zica si mie daca e fata sau baiat.Al meu sot e cel mai nerabdator sa afle.
Si cam atit despre mine deocamdata.
racusor2010 spune:
eu nu stiu daca e tensiunea mare / mica, daca e altceva...pot doar sa presupun...si pana sambata nu am avut probleme, dar de atunci am ameteli din ce in ce mai des....
cand am fost la controalele lunare la doctorita de familie aveam tensiunea normala....
as vrea sa stau cu cracii in sus :)) dar sunt la birou si am muulta treaba! dar sincera sa fiu acum vreau doar sa treaca timpul si sa ajung la doctor 
acum trag si de colega mea racita de la care ma tot pricopsesc eu cu raceli sa plece acasa...
sta aici langa mine si imprastie microbi 
Bulina
23+ cu 
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 eu nu stiu daca e tensiunea mare / mica, daca e altceva...pot doar sa presupun...si pana sambata nu am avut probleme, dar de atunci am ameteli din ce in ce mai des.... cand am fost la controalele lunare la doctorita de familie aveam tensiunea normala.... as vrea sa stau cu cracii in sus :)) dar sunt la birou si am muulta treaba! dar sincera sa fiu acum vreau doar sa treaca timpul si sa ajung la doctor ![]() acum trag si de colega mea racita de la care ma tot pricopsesc eu cu raceli sa plece acasa... sta aici langa mine si imprastie microbi ![]() Bulina 23+ cu ![]() |
Ups, am presupus ca esti acasa pt ca te simti rau...
Cat despre colega, ihhh, ce ma enerveaza oamenii de genul asta... care merg indiferent de ce crocobauri au la purtator printre gravidute si banuiesc ca n-au nicio jena cand vine de copii sau batrani, ihhh, tare ma enrveaza. N-ai putea sa-i spui sefului? Ori tu ori ea? Stiu ca pare a fi gradi... dar la cate tragem...
Alina
20+ cu 
gargarita
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fetele!
Elena , Shery bafta azi la echo sa aduceti numai vesti bune!!!
Racusor eu o am mica si de la asta ma mai doare capul!
Ma mai doare deasemenea cand uit de vitamine si nu am suficiente! Daca durerea nu e insotita de palpitatii poate sa fie tensiune mica dar aici imi dau cu presupusul!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu 
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui SabrinaLia Buna fetelor.Felicitari pentru bebei. Eu nasc pe 5 August.Sapatmina viitoare merg la control.Poate doctora o sa bienvoiasca sa-mi zica si mie daca e fata sau baiat.Al meu sot e cel mai nerabdator sa afle. ![]() Si cam atit despre mine deocamdata. ![]() |
Bine ai venit printre noi! Sa auzim numai vesti bune!

Alina
20+ cu 
gargarita
ramo1901 spune:
buna dimineata si de la mine dragute burticute....
in sfarsit e soare la noi....ce dor mi-a fost de el......cred ca de asta sunt intr-o dispozitie mai buna, cel putin pana acum,
....sper sa nu intervina ceva...
Tina felicitari pentru baietel, sa creasca mare si sa fie sanatos...
Elena (beluistef), multa bafta azi la eco....sa vii cu vesti bune....eu sunt foarte optimista...
multa bafta si celorlalte fete care merg azi la eco... multa sanatate racusor,sa ti se stabilizeze tensiunea si sa nu fie probleme...
vai fetelor, eu cand vad ce mari (grasuti) sunt deja bebeii vostrii, ma minunez. bebele meu avea doar 197 grame acum 2 saptamanai...sper sa crestem si noi asa incet. avem de asteptat pana in 31 martie, ca atunci avem programare la dr. ptr eco la TT...rezultatele la sange au fost ok, sper sa fie ok si la eco...
sa fiti cumintele toate, mult succes astazi Maya,![]()
![]()
va pup pe toate...
Ramona
19+ ....cu o scumpica de 
bumblebee spune:
Ramo, mie in urma cu 2 sapt mi-a estimat o greutate de 220 gr pt bbloi. Eu chiar nu-mi bat capul, sa fie el sanatos, ca o sa aiba timp sa creasca, pe mine ma ingrijoreaza ca e deja capos
, si ma cam strange-n spate, dar asta este, sa fie sanatos!
Bafta si tie la echo, sa fie si aceste rezultate bune!
Alina
20+ cu 
gargarita
maurice spune:
bumblebeeimi pare rau ca te-am gasit cu aceasta neplacere, succes la amnio
, totul o sa fie bine!
racusor,astept vesti de la medic , totul o sa fie bine si la tine!
17+