Untul de shea - shea butter (3)

Untul de shea - shea butter (3) | Autor: camelia_daniela

Link direct la acest mesaj

Istoric discutii:

(1)

(2)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Tocmai ce mi-am luat un borcanas, unt pur de shea 100%, bio, culoare alb-galbui, 39 RON de la Ki-Life. Abia astept sa vad rezultatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Ellej, ce gramaj?

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Tocmai ce mi-am luat un borcanas, unt pur de shea 100%, bio, culoare alb-galbui, 39 RON de la Ki-Life. Abia astept sa vad rezultatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz

Ellej, ce gramaj?

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Nu stiu exact :), nu m-am uitat si n-am cum sa verific acum pentru ca l-am dus acasa, dar aproape sigur are 50 g.

Mergi la inceput

am o intrebare. Mi-am luat de la plafar ulei de samburi de struguri, presat la rece. Intrebarea mea este daca e ok? Adica am citit ca e f.bun pentru zona din jurul ochilor, dar n-am citit de el presat la rece, ci esential. Deci la ce il pot folosi, fiind presat la rece, ce proprietati are, stiti cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Fetelor, eu mi-am cumparat unt de shea de la akoma, m-am dat de 3 ori, hifrateaza foarte bine, insa mie imi incarca tenul. Mi-am mai luat si 500 de ml...daca vrea cineva, sa-mi trimita pm, merge mai repede daca e cineva din bucuresti, decat sa asteptati comanda de la akoma. E aproape neinceput.
Daca nu, oi vedea ce combinatii sa fac cu el. Eventual pt. corp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:

am o intrebare. Mi-am luat de la plafar ulei de samburi de struguri, presat la rece. Intrebarea mea este daca e ok? Adica am citit ca e f.bun pentru zona din jurul ochilor, dar n-am citit de el presat la rece, ci esential. Deci la ce il pot folosi, fiind presat la rece, ce proprietati are, stiti cumva?

La salate
Si acum in cosmetica este renumit pentru a da stralucire tenului obosit si impotriva imbatranirii.Poti adauga cateva picaturi in crema de seara.Mai poti sa-l folosesti pentru corp in locul lotiunii de corp.

Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui iarina

Fetelor, eu mi-am cumparat unt de shea de la akoma, m-am dat de 3 ori, hifrateaza foarte bine, insa mie imi incarca tenul. Mi-am mai luat si 500 de ml...daca vrea cineva, sa-mi trimita pm, merge mai repede daca e cineva din bucuresti, decat sa asteptati comanda de la akoma. E aproape neinceput.
Daca nu, oi vedea ce combinatii sa fac cu el. Eventual pt. corp.

"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Il poti utiliza pe corp, pentru buze crapate daca nu ca si masc de par.Il incalzesti putin, la microunde cateva secunde si il poti aplica de varfuri si pe lungime cu vreo ora inainte de baie, pui o casca de protectie, apoi un prosop cald si uite masca.

Cait

Mergi la inceput

Merci de raspuns Cait e de bine atunci, o sa incerc in zona ochilor sa vad daca e ok. Ma speriasem, credeam ca daca e presat la rece si nu esential nu-l pot folosi

Citat:
citat din mesajul lui cait

Citat:

La salate
Si acum in cosmetica este renumit pentru a da stralucire tenului obosit si impotriva imbatranirii.Poti adauga cateva picaturi in crema de seara.Mai poti sa-l folosesti pentru corp in locul lotiunii de corp.

Cait

Mergi la inceput

Fetelor, am o dilema existentiala Parca sunt obsedata de creme unturi etc...azi am fost in oras si am gasit una care mi-a facut cu ochiul si am luat-o. Pe langa asta mai am unt de shea, ulei de cocos etc...Acum, dilema: daca folosesc in fiecare seara alta (sau ma rog, doua seri la rand aceeasi si apoi o mai schimb), credeti ca isi pierd din efect? Imi plac toate si nu vreau sa renunt la niciuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu cred ca asa e cel mai bine.Cel putin la creme e bine sa te dai alternativ cu mai multe,ca sa nu se obisnuiasca tenul cu ingredientele si sa nu mai reactioneze pozitiv.

Mergi la inceput