Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Mai ce va invidiez...la noi is niste nori negri negri...chiar facem pe aici pariuri daca-s de ploaie sau ninsoare... Si pe spatiile verzi inca e zapada...asta prin Suceava ca din cate am inteles pe la C-lung - V Dornei e zapada peste tot.

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Ups, ar trebui inceput un capitol nou.
Poate-mi dati si mie parola de la userul comun daca va fi nevoie "ma bag" la modificari de listute si capitole noi.

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua
Am aparut si eu pe aici. Gata cu munca pe ziua asta. Mi-am propus sa dorm si atat, avand in vedere ca azi nu am program nici de gatit nici de scos rufe din masina de spalat(de pus la spalat nu e greu deloc,e rau cu iesitul afara sa le intind, sa le pazesc(ca asa e la bloc si mai ales la parter). Dna doctor nu raspunde la telefon, asa ca nu am reusit inca sa fac programare...incerc si mai tarziu, poate reusesc.
11+

Mergi la inceput

Numai eu is pe aici?!
Puteam sa jur ca am citit ieri, scria cineva, ca azi merge la eco..si acum nu mai stiu cine si nici nu gasesc. Oricum eu tin pumnii...

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

buna ziua burticute...am venit cu veste despre nepoata si cumnata..totul e bine..aia mica are intr-adevar o zgarietura pe frunte dar cred ca cu timpul va disparea si nu va ramane cu semn,cumnatatea se simte mai bine..azi vin acasa..si eu cu pregatiri..mi-am luat rochita pentru cununie dar am constatat ca nu mai pot purta pantofi cu toc asa ca azi trebuie sa imi iau ceva cu toc mai mic..
La mare e soare ca intr-o zi de vara sper sa fie si duminica tot asa de frumos.
Azi mi-a fost cam rau..cred ca de la capsunile de aseara...
Si m-am lungit ca o zi de vara...

Claudia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

M-as duce eu acasa insa e de treaba la birou si aici nu te menajeaza nimeni daca esti insarcinata..Mi-am facut un ceai de tei cu multa lamaie si sa vedem cum evolueaza..A iesit soarele la Iasi..

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Clary, bine ca e bine bebelina...
Te casatoresti duminica asta? Casa de piatra!

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Clary ai sa fii o mireasa superba, sunt convinsa. Sa ne arati si noua poze.Casa de piatra si bebelic sanatos si voios.

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Clary, bine ca e bine bebelina...
Te casatoresti duminica asta? Casa de piatra!

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Multumesc!
Duminica facem cununia civila si in octombrie facem cununia religioasa odata cu botezul

Claudia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Felicitari Clary!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu am nunta intreaga pe 3 iulie pentru ca al meu sot vrea sa facem si cununia inainte sa se nasca bebe. Asa ca...voi fi o mireasa rotunda

Mergi la inceput