Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 21
eveline spune:
Mai ce va invidiez...la noi is niste nori negri negri...chiar facem pe aici pariuri daca-s de ploaie sau ninsoare..
. Si pe spatiile verzi inca e zapada...asta prin Suceava ca din cate am inteles pe la C-lung - V Dornei e zapada peste tot.
11+ si mamica de
Bianca
eveline spune:
Ups, ar trebui inceput un capitol nou.
Poate-mi dati si mie parola de la userul comun daca va fi nevoie "ma bag" la modificari de listute si capitole noi.
11+ si mamica de
Bianca
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua
Am aparut si eu
pe aici. Gata cu munca pe ziua asta. Mi-am propus sa dorm si atat, avand in vedere ca azi nu am program nici de gatit nici de scos rufe din masina de spalat(de pus la spalat nu e greu deloc,e rau cu iesitul afara sa le intind, sa le pazesc(ca asa e la bloc si mai ales la parter). Dna doctor nu raspunde la telefon, asa ca nu am reusit inca sa fac programare...incerc si mai tarziu, poate reusesc.
11+
eveline spune:
Numai eu is pe aici?!![]()
Puteam sa jur ca am citit ieri, scria cineva, ca azi merge la eco..si acum nu mai stiu cine si nici nu gasesc. Oricum eu tin pumnii...
11+ si mamica de
Bianca
clary spune:
buna ziua burticute...am venit cu veste despre nepoata si cumnata..totul e bine..aia mica are intr-adevar o zgarietura pe frunte dar cred ca cu timpul va disparea si nu va ramane cu semn
,cumnatatea se simte mai bine..azi vin acasa
..si eu cu pregatiri..mi-am luat rochita pentru cununie dar am constatat ca nu mai pot purta pantofi cu toc asa ca azi trebuie sa imi iau ceva cu toc mai mic..
La mare e soare ca intr-o zi de vara sper sa fie si duminica tot asa de frumos
.
Azi mi-a fost cam rau..cred ca de la capsunile de aseara...
Si m-am lungit ca o zi de vara...
Claudia
15+
Klarisse spune:
M-as duce eu acasa insa e de treaba la birou si aici nu te menajeaza nimeni daca esti insarcinata..Mi-am facut un ceai de tei cu multa lamaie si sa vedem cum evolueaza..A iesit soarele la Iasi..
Klarisse
graviduta 10+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
Clary, bine ca e bine bebelina...
Te casatoresti duminica asta? Casa de piatra!
Kiti,
10+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
Clary ai sa fii o mireasa superba, sunt convinsa. Sa ne arati si noua poze.Casa de piatra si bebelic sanatos si voios.

Klarisse
graviduta 10+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Clary, bine ca e bine bebelina... Te casatoresti duminica asta? Casa de piatra! Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
Multumesc!

Duminica facem cununia civila si in octombrie facem cununia religioasa odata cu botezul
Claudia
15+
Mari-Mariuk spune:
Felicitari Clary!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu am nunta intreaga pe 3 iulie pentru ca al meu sot vrea sa facem si cununia inainte sa se nasca bebe. Asa ca...voi fi o mireasa rotunda![]()