Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Neata burtici!
Ce mai faceti? Eu sunt rupta de oboseala, ca azi noapte piticul a facut iar o criza de tuse de aia alergenica si am stat cu aerosoli, siropuri, a vomitat, schimba patul si de astea
Partea placuta este ca a venit primavara, a inceput sa miroasa a primavara si am vazut floricele prin gradini.
Eveline foarte dragutz sarafanul , dar Suceava este cam departe de mine... Eh, mai astept sa mai creasca un pic burtica si ma apuc si eu de shopping

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Kitti,of, imi pare rau de pitic...e ingrozitor sa-l vezi cum se chinuie si nu se poate odihni, si tu nici atat...oricum nu-ti vine sa te odihnesti cand stii ca puiutul tau e bolnav, cine e mama stie.... Insanatosire grabnica va doresc!
Ce bine ca miroase a primavara.....arunca un damf si aici, ca parca vad ca indata ninge la noi

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kiti sanatate multa sa piticut

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Multumesc
Da, e cel mai groaznic cand este el bolnav. Oricum, in aprilie o sa plece o luna la soacra-mea, la munte, aer curat, pisici, caini din belsug, copii pe afara... Sper sa isi revina complet acolo, ca in Bucurestiul asta jegos si poluat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ioana Naomi, bine ai venit printre noi, iti urez sarcina usoara si nastere asemenea! Scrie 10 mesaje pentru a nu mai fi moderata si pentru a posta in timp real.
Kiti, oare de ce-mi tot vine sa scriu nickul tau cu doi de "t"? Of, scuze...

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Ioana Naomi, bine ai venit printre noi, iti urez sarcina usoara si nastere asemenea! Scrie 10 mesaje pentru a nu mai fi moderata si pentru a posta in timp real.
Kiti, oare de ce-mi tot vine sa scriu nickul tau cu doi de "t"? Of, scuze...

11+ si mamica de Bianca

N-are nimic . Poti sa il scrii si asa. Asa imi zice sora mea de cand era mica si asa a scris ea mereu, de aia e Kiti, dar accept si cu 2 de t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Of, vad ca stranut, imi curge nasul, sunt molesita, sper sa nu ma ia o raceala..Cu rahatul asta de vreme (ma iertati) nici nu mai stii cum sa te imbraci..cand e cald cand ninge..

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Sa-mi scuzati freza, ieri cand am vrut si eu sa-mi spal parul am avut musafiri neinvitati la meci....si azi cat am fost pe afara am avut caciula-n cap (la noi inca-s 0 grade)...ei, intelegeti voi ce vreau sa spun.
sa stiti ca e totusi visinie, nu's de ce apare mov
http://i624.photobucket.com/albums/tt325/figliaro/18032010001.jpg

11+ si mamica de Bianca

Eveline, e super! S-o porti sanatoasa! O sa caut si eu ceva de genul asta, eu pana acum n-am vazut decat f.f. scurte

Lora, mami de Iustina si 16+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Kiti, multa sanatate puiutului!
Klarisse, ai grija, multa sanatate! Nu mai bine te duci tu acasa, te bagi in pat, tragi un somn si-ti revii?

Lora, mami de Iustina si 16+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Si aici miroase a primavara, e soare si floricele peste tot, muntele este acoperit pe varf cu zapada, o adevarata frumusete.
Abia astept sa infloreasca si inverzeasca pomii. Am intrat intr-o stare de melancolie, as vrea sa ma plimb prin padure si sa culeg floricele.

Na ca va molipsesc si pe voi..."Vine, vine primavara/ Se asterne-n toata tara/ Floricele pe campii/ Hai sa le-adunam BURTICI"

Ioana, 14+

Mergi la inceput