Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 16
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Lora sa stii ca nu sunt colega ta! Cristina 11+ |

Lora, mami de Iustina si

16+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kiti2205 spune:
Incerc sa plec si eu spre casa. O sa mai intru, sa vad dc scrie ceva Mari, dar sunt sigura ca va veni cu vesti bune.
Va pup
Kiti,
10+ si mami de Vlad (15.05.2006)
andra_b spune:
Ariciu ma bucur ca ai venit cu vesti asa bune!
Loredana felicitari si tie!!
Mari-Mariuk bine ai venit!
Crina ma bucur pentru tine, ce frumos ca ti-a spus ce o sa fie!
Mari tu ce ne mai spui?
Va
pe toate fara exceptie!
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
11+ cu bebe mic
LilianaR spune:
Beau o bere fara alcool, ca mi s-a pregatit sotul de meci si mi-a servit si mie una.
Berea servita avea sa-mi transmita: "mai lasa-ma sa vad si eu un meci la tv in domitor, deci mai stai pe aici; uite, vezi, eu sunt dragut"...
Acum nu stiu cum sa spun ca berea m-a umflat instant, deci nu a fost nimic dragut... si ca as vrea sa-mi reiau tvul din dormitor, astalalt e incomod, nu am plapuma aici...

Ba mi se pare ca ma doare capul de cat de fraierita am fost cu o bere pe care n-am cerut-o si nu stiu ce sa fac: sa rad sau sa plang?
Stiu ca e stupid, dar ma enerveaza rau situatia... acum 5 minute eram tare fericita de atentia lui... ma rog.
Multumesc pentru info despre TN; azi e miercuri, daca o tin si maine asa cu paranoia, ma duc pe copca!
Oficial, ma doare capul.
13+
mari_paun spune:
bombonici, acum am sosit, doar m-am schimbat si am intrat sa va povestesc
.
Am vazut samburelul cum innota

are 9 saptamani si peste 1 luna voi face DT. Medicul a fost foarte de treaba, cam nevorbaret insa i-am povestit despre Ema si i-am aratat analizele, i-am zis ca vreau sa fiu monitorizatat de dumnealui si sa nasc la Bucuresti. Mi-a facut echo transvaginala si 4D , e in limite normale si am avut emotii cand i-am vazut inima batand si cum innota prin piscina mamei
MI-a dat in continuare acid folic si vit E, metoclopramid dimineata ca sa nu mai vadr si daca ma doare burta voi lua niste supozitioare...
Am fost si prin magazinul Obor, si dupa ce era sa renunt intr-un magazin am gasit ceva care sa-mi placa si elegant si deosebit si serios, un compleu, rochita si sacou, numai bune pt mami
deci e de bine, si inca nu voi schimba semnatura
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
10+ si mami de Ema
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
:D ![]() ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 16+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |

Cristina
11+
andra_b spune:
Mari ce ma bucur pentru tine!
Ema nu e curioasa sa il vada pe bebica? 
Ale ![]()
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
11+ cu bebe mic
Fistiq spune:
Buna seara la toata lumea si felicitari pentru rezultatele de la ecografii! 
Ia sa scriu si eu niste masuratori, de ieri la aproape 12 saptamini:
-BPD 18.3 mm
-CRL 72.5 mm (ce bine crescut e
)
-TN 0.62 mm
Eu am aflat de sarcina la 4,5 saptamini (deci 2 jumate dupa conceptie). Cum mi-a confirmat doctorul, de a 2-a zi m-au si apucat greturile. Nu de dimineata, ci de toata ziua. Nu din alea groaznice, cu ceva „meditatii„ am reusit sa le fac fata. Am mai ajuns si pe la toaleta dar, na... Mai greu cu gatitul, adica aproape deloc. ![]()
De citeva zile s-au mai redus si ca frecventa si ca intensitate. Eu zic ca se duc de tot curind. Sper cel putin. De luat in greutate doar 300 gr, probabil cit cintareste bebe cu ”casuta” lui ![]()
11 +
andra_b spune:
Fistiq felicitari! 
Pai nu ai luat mult in greutate, ce super, poate si din cauza greturilor... Eu nu am prea avut asa ceva decat rar asa ca in 2 luni am luat in plus 1kg jumate... ![]()
Ale ![]()
11+ cu bebe mic
Fistiq spune:
Da, Andra, din cauza greturilor nu am luat in greutate. Dar probabil ca voi recupera curind pt ca de fel sunt o mare mincacioasa, desi nu am avut niciodata mai mult de 51 de kilograme. Dar date fiind noile circumstante si mai ales ca am 33 de ani...
Eu sunt pregatita, de fapt sunt incintata ca mi s-a rotunjit burtica si am mai mutat niste gauri la curele! Abia astept sa se vada si mai bine. Mai greu cu sutienele, dar rezolvam si cu asta curind ![]()
Voi va cremuiti contra vergeturilor? Eu mi-am luat niste creme pt sini si corp de prin Cora de la raionul specializat pt gravidute. Am inceput sa le si folosesc cind nu cad de lene si somn, poate cine stie, ajuta pe viitor...
11 +