Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
kiti2205 spune:
Mari - bravooo!!! Eram sigura ca o sa fie bine 
Fistiq - la prima sarcina am fost mai catolica decat Papa, creme peste creme, seara de seara si degeaba. Dupa ce am nascut, sanii s-au facut brusc ca niste pepeni si s-au umplut de vergeturi, burtica a "crapat" in luna a 9-a. Dar am si pielea destul de proasta, adica este de aia transparenta si nu prea elastica... Dar, poate, daca nu ma dadeam cu nimic, as fi fost ca o zebra ![]()
Acum mi-am luat unt de shea nerafinat si unt de cocos si, cand am timp sau nu sunt prea obosita, ma dau cu de astea.
Kiti,
10+ si mami de Vlad (15.05.2006)
andra_b spune:
Eu mi-am cumparat o Mustela dar inca nu am inceput sa ma dau, am zis ca incep de sapt urmatoare...
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
11+ cu bebe mic
Fistiq spune:
Ale mele sunt cu unt de cacao, colagen si vit E, dar nu mai retin cum se numeste firma... Se mai mira cineva? ![]()
O sa incerc sa le folosesc chiar daca multe femeie spun din experienta ca mai importanti sunt alti factori: mostenirea genetica pe primul plan, hidratarea, masajul...
12 w
Fistiq spune:
Si am uitat de perseverenta, desigur...
Eu va spun noapte buna si vise frumoase cu ingerasi 
12 w
Mari-Mariuk spune:
eu am luat in greutate aproape 3 kg
dar recunosc ca acest lucru ma bucura, deoarece eram cam ,,uscata"...
andra_b spune:
Noapte buna burtici 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
11+ cu bebe mic
Nerantula spune:
Mari, ce vesti frumoase, felicitari! Sarcina usoara in continuare si griji cat mai putine, desi stiu ca nu e asa usor! 
Despre creme, eu am folosit Mustela la inceputul sarcinii trecute cu mult zel, cateva saptamani, dupa care am lasat-o mai moale (tocmai cand crestea mai bine burta), ma si enerva ca nu intra bine in piele, se formau niste ... nu stiu cum sa le spun .. se solidifica si se umpleau hainele de 'faramituri' de crema. Deci am renuntat. Nu m-am mai dat cu absolut nimic si nu am facut nici o vergetura, nu credeam ca e posibil. Si nu sunt genul care nu face, ca pe coapse si fese am destule, de la curele de slabire din adolescenta. Am inteles ca uleiul de masline este foarte bun.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
crina-s spune:
Mari felicitari pentru bebe jucaus.Sa fiti sanatosi si voiosi mereu.
Dragelor ma duc la nani.
Va pup de noapte buna.

12+
crina 
anna_ivan spune:
neatza fetelor
ati faciut careva din voi analize de trombofilie?
mie tocmai mi-au venit rezultatele si am proteina S 40% limita inferioara fiind 50. acuma pe diferite site-uri zic ca deficit de proteina S se intalneste in sarcina dar eu am avut si 2 sangerari puternice prin saptaman 7 si una in 8 cu eliminare de hematom de 4-5 cm, iar hematomul inca mai e acolo. asa ca va dati seama ca sunt destul de nervozata
va pupic 
bebe mic
http://blog.photostories.ro/