Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
ariciu80 spune:
Stie cineva ceva de Mari? A venit si n-am fost eu atenta?
Ariciu
in 11+ si mamica de
de 3 ani
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Bravooooooooooooooo Crinutaaaaa!!! ![]() Klarisse, te inteleg perfect! Si la mine intra fara numar!!! Despre mancare vorbeam, ok?!? ![]() Mari Mariuk, bine ai venit! Sa ne stai alaturi pana la 40 de saptamani si, mai tarziu, la scutece! Lora, cand ti-ai simtit pentru prima oara bebelina? Eu nu simt nimic inca. Sper ca nu am motive sa m aingrijorez, nu? ![]() 15+ |
Buburuzo, acum vreo 4-5 zile. Nici mie nu-mi venea sa cred. La a doua sarcina am citit si eu pe net ca se simt miscarile mult mai devreme decat la prima, dar nu-i o regula. Eu la prima le-am simtit pe la 17 saptamani si ceva. Am o colega care la prima sarcina le-a simtit la 20 de saptamani si la a doua la 16 si ceva. Oricum, azi a miscat cel mai mult, pardon, azi am simtit-o eu cel mai bine, ca ea misca demult, mititica.
Lora, mami de Iustina si

16+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
Klarisse te inteleg cu starile astea. La mine nu e tristete, e furie asa, m-as certa cu toata lumea, ma enerveaza toata lumea, sunt suspicioasa, parca-s nebuna. Banuiesc ca asta ma face cam nesuferita!![]()
Greturile parca ma parasesc, mi-e cam frica sa nu inceapa foamea aia mare, ca eu sunt tare mancacioasa si pofticioasa.
Maaaai ce veselie la voi aici. Aveti si culori la carucioare! 
Felicitari fetelor pt bebici sanatosi!
Cristina
11+
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariciu80 Stie cineva ceva de Mari? A venit si n-am fost eu atenta? Ariciu in 11+ si mamica de de 3 ani |
Nu cred c-a venit, n-am zarit-o pe nicaieri. Sigur o sa fie totul bine!
Eu azi m-am enervat teribil la serviciu...cred ca de aia a si miscat asa mult bebelina. Am o colega mai...speciala, care crede ca toata lumea are ceva cu ea si ne-a trimis mail-uri la cateva fete, a scris mesaje la altele, ca stie ca o barfim, ca avem ceva cu ea, dar asta n-o sa ramana asa, stie ea ce are de facut, ca am dezamagit-o...da' chiar n-are nimeni nimic cu ea, are ea o problema cu asta...in fine, nici nu stiu de ce m-am enervat, ca n-ar fi trebuit. Sotul meu a zis s-o intreb ce vrea sa auda ca am zis, ca sa stiu ce sa-i spun c-am zis...adica intelegeti voi.
Oricum, azi aveam o zi proasta de dimineata, fara motiv, mai bine ca s-a intamplat tot azi, sa nu-mi stric alta zi.Lora, mami de Iustina si

16+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Buburuza_10 spune:
Lora
Deci mai am de asteptat.
Okkkk, asteptam... desi nu-mi place deloc sa astept... dar bebe merita orice!!!
15+
ariciu80 spune:
Fetele
. Plec acasa. Sper sa pot intra mai tarziu sa vad ce a facut Mari.
Ariciu
in 11+ si mamica de
de 3 ani
pisidida spune:
eu nu am facut pana acum ecografie.si sunt in 8 saptamani.a zis sa vin la eco dua paste dar numai am rabdare 8+ si vladut de 3 ani
Mari-Mariuk spune:
am auzit multe despre ecografii si despre cat de des pot fi facute acestea...ca e bine sa faci eco lunar, ca nu e bine sa faci mai mult de 3 in toata sarcina...dupa cate am citit pe aici, nu pare a fi o problema de e facuta lunar.
Mari-Mariuk
11+