Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Lorenada la 13 saptamani ai vomat prima oara? N-ar trebui sa iti treaca de acum?

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Bravooooooooooooooo Crinutaaaaa!!!

Klarisse, te inteleg perfect! Si la mine intra fara numar!!! Despre mancare vorbeam, ok?!?

Mari Mariuk, bine ai venit! Sa ne stai alaturi pana la 40 de saptamani si, mai tarziu, la scutece!

Lora, cand ti-ai simtit pentru prima oara bebelina? Eu nu simt nimic inca. Sper ca nu am motive sa m aingrijorez, nu?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Multumesc de primire!
Sper sa particip la discutii aici cat mai mult cu putinta si sa pot spune prin ce trec si eu. Sunt oricum in urma cu multe lucruri...ca de ex: eu am facut un singur control ginecologic+ecograf pana acum, urmeaza sa merg iar la medic saptamana viitoare. Sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Da Kiti, si eu stiu ca e devreme la 11-12. Cred ca din cauza asta nici n-am intrebat. Stiam si eu ce zicea si Zoze, se confunda usor penisul cu clitorisul. Nimic nu e sigur pana dupa 14-15 sapt.

Ariciu in 11+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Klarisse pe mine nu ma mira. Cand eram insarcinata cu Eric am vomitat o singura data la 21 de saptamani.De data asta am baut fresh de portocale la clinica si nu apucasem sa mananc nimic dimineata iar pe drum la intoarcere(dupa 4 ore) sotul a avut grija sa prinda verde la toate semafoarele.

13 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Zozela am facut ecografia la dl dr Camen.
Bine dinsul mi-a spus ca e devreme ptr a stii sigur daca e baiat, dar stiu de la multe fete ca a nimerit-o in 99%din cazuri cu sexul.

12+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Primele 8 saptamani nici eu nu am avut nicio pb cu vomitatul, in schimb s-a accentuat problema acum. Nu stiu de ce, dar nu conteaza, bebe sa fie bine.
Acum spuneti-mi voi cum rezist eu o luna pana la urmatoarea eco

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Pot sa fiu si eu paranoia un pic? Observ ca am cea mai mica TN, 1,07 mm, oare e semn de altceva? Rad si eu de cat de paranoia sunt, dar am observat numai 1,3-2,2 mm, cam asa...

Buburuza, mi-a zis medicul ca la 16-18 saptamani se simte la prima sarcina, in functie de constitutie etc.

Eu am urmatoarea eco la 18+ si abia atunci o sa aflu sexul... deci pe la jumatatea sarcinii... imi pare atat de mult...

Aseara am luat un paracetamol, ma tampea durerea de cap, am luat si un no-spa imediat si... in 3 minute mi-a trecut capul! Minune, nu mi-a venit sa cred, am stat toata ziua cu durerea aia. Of!

Ma uitam acum pe ecografii... am stat la eco intinsa acolo de la 6:23 la 6:39, si asta numai orele din masuratori, ca o mai fi durat inainte si dupa, nu mai stiu.
Tot un sfert de ora continuu v-au ecografiat si pe voi? Ma rog, deja se apropie controlul de vineri si ma gandesc la toate tampeniile de pe planeta, nu ma bagati in seama.

Ma gandesc sa ma tund sau sa ma vopsesc? Mi se vede nasol parul alb.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Eu sunt complet leguma si anesteziata, nu stiu ce am..si urmeaza o cina destul de protocolara..tre sa incerc sa nu ma fac de ras..Oricum starea de azi, boceala de aseara..lucruri noi pentru mine..Va pupacesc

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Liliana, stai linistita! Mie mi-a iesit NT de 0,4 mm la 11 sapt si 4 zile. Medicul mi-a zis ca e ok.

15+

Mergi la inceput