Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
eveline spune:
Mari Mariuk bine ai venit printre noi...iti doresc o sarcina usoara si o odisee de 40 saptamani fara griji.
11+ si mamica de
Bianca
ariciu80 spune:
Klarisse, 

. Nu-ti mai face probleme de hormoni. Starile astea sunt normale.
Ariciu
in 11+ si mamica de
de 3 ani
LoraG76 spune:
Mari_Mariuk, bine ai venit la noi! Scrie repede 10 mesaje, vezi tu ce scrii, nu e imp., ca sa scapi de moderare si sa-ti apara mesajele imediat ce le scrii, in timp real. 
Crina, BRAVOOOO!!!! Felicitari pt. baietelul mititel! 

Lora, mami de Iustina si 
16+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
zozela spune:
Felicitari fetelor,pentru carucioarele colorate!!

Eu sunt curioasa la cate dintre cele carora v-a zis pana-n 12 saptamani,sexul lui BB,si ramane asa pana la sfarsit
Stiu ca la varsta asta,clitorisul si penisul se confunda usor..
Eu abia pe la 14-15 saptamani,o sa merg sa aflu sexul..Mama cat mai e pana atunci!
Crina,cine ti-a facut masuratorile,Dominic?!
Eu am fost si la Dominic Iliescu acum,dar la prima sarcina am mers numai la Tudorache si mi-a placut tare mult de ea.Cred ca o sa merg tot la ea si acum! Tin minte ca la 34 de saptamani,mi-a zis ca Mihai are 2.850g si cam 45cm.iar la 35 de sapt.cand am nascut,pustiul avea 3100gr. si 47cm.-deci-masuratorile au fost perfecte!
Pupici tuturor!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
kiti2205 spune:
Bravooooo [red]Crina[red]!!!!!!!!!!!!!!!
Ma bucur ca este totul bine.
O mai asteptam pe Mari 
Kiti,
10+ si mami de Vlad (15.05.2006)
ariciu80 spune:
Kiti, parca tu m-ai intrebat... Nu mi-a zis nimic de sex. E adevarat ca nici n-am intrebat. Ma interesau mai mult valorile alea...
Ariciu
in 11+ si mamica de
de 3 ani
kiti2205 spune:
Te cred. Oricum, cred ca la 11 saptamani este prea devreme, nu?
Mie mi-e greata acum, zac pe scaun si incerc sa vad dc reusesc sa scap de drumul la toaleta. Deja am batut orice record din cladire pe distanta birou-wc ![]()
Voi ce mai mancati? Ca eu de doua zile doar crema de branza cu branza sarata si putina rosie. Altceva nu prea intra...
Kiti,
10+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
Of la mine intra de toate..fara numar..![]()
![]()
Acum mi-am pus niste inghetata tiramisu ca era pe la birou si pap de zor..Am fost ferita de greturi puternice..pana acum ..sper sa nu se schimbe nimic
Klarisse
graviduta 10+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Mari-Mariuk spune:
referitor la pofte...luni am avut prima data chef nebun sa mananc placinta cu dovleac...si mi-am facut... greturi am si eu dar nu grave, mai ametesc din cand in cand, in schimb, sunt o fericita: fac drum la baie la fel ca inainte de sarcina, nu stiu cum e sa ,,hranesc pestii" ![]()
LoredanaB spune:

BRAVO CRINA !!! Felicitari pentru caruiorul albastru. Sa creasca mare si sanatos!
Mari mariuk vine ai venit printre noi. Sarcina usoara si pana la termen!
Kiti si eu am meniu asemanator cu al tau, mai inlocuiesc rosia cu o ridiche ( fara gust).
Klarisse te invidiez...poti papa orice
. Azi am vomitat pentru prima data de cand sunt insarcinata, mi foame de numai dar nu suport sa vad mancare d-apoi sa pap

.
13 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!