Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LilianaR Ariciu, ce e BPDul ala, stii? TN era parca… stai ca ma uit… Eu aveam 11 saptamani fix. TN=1,07 BPD=1,47 CRL=5,01 Eveline, la 11 sapt mi-a zis ca pt sex e mai indicat in sapt 13-14, adica la 13 sapt+0, pe-acolo… Dar atunci nu mai afli rezultatul la DT pana in sapta 14 dupa care nu mai ai voie avort legal la cerere… deci nu poti sa le impaci pe toate… Eu stiu ca laptele cald irita mucoasele… poate ca ti se usuca gatul peste noapte, e aerul sec? Klarisse, asa mi se intampla si mie, ma ia plansul aiurea, saracul incearca sa zica ceva si se uita la mine asa suav, parca negasind toate cuvintele din DEX… si ma buseste un ras cu plans si incep sa-l linistesc pentru ca n-am nimic, doar nu ma pot opri din lacrimat… Si nu ma simt trista, dar simt ca trebuie sa-mi curga lacrimile alea… ciudat. Ma mai pupa parinteste si fac misto, tot plangand, ca avem relatii paterne nepotrivite cu sotia!... Dar imi place… Clary, stii ce medic era, unde a nascut? Epiziotomie parca se cheama. Uite de-aia ma gandesc eu sa sar din schema spitalele de stat… nu stiu inca! Sa fie semnul mic-mic spre deloc, sa se faca bine si nepoata si mama ei! ![]() Andreea, la fel se simt si gazele! Nu vreau sa te dezamagesc, dar eu l-am vazut pe-al meu dandu-se aproape peste cap la ecografie; doctorul imi mai impingea si apasa pe burta (destul de tare, sincer), el se intorcea… si cu toate tumbele alea de nici sa-l masoare nu-l prindea, nu simteam absolute nimic! Dar cred ca puterea subconstientului e mare, am patit-o, asa cum povesteam la capitolul trecut cand la 12s+3 credeam ca l-am simtit!!! M-am trezit insa a doua zi din vise frumoase… Nu stiu ce sa spun, are cateva zeci de grame… parca prea putin sa se simta ceva, nu? Dar daca nu ai gaze si mai simti curand… poate ca asta a fost! 13+ |
BPD cred ca e diametrul craniului. Iat TN e translucenta nucala care trebuie sa fie sub 3mm.
Ariciu
in 11+ si mamica de
de 3 ani
crina-s spune:
gata dragelor am ajuns.
Se decalasera toate programarile cu o ora si ceva ca a intarziat doctorul.
Asa deci: crl 66mm,dbp 13 sapt,translucenta nucala 1,6mm
Pentru ca am stat destul de mult pe scaun aveam deja contractii cand m-a pus doctorul pe pat.Cica ia uitati aici e ingrosat peretele, cred ca e o contractie.Mi-a zis sa stau in pat asa cum mi-a spus ginecologul ca nu e a buna cu contractiile astea.
Rezultatul la DT tocmai peste 2 sapt.
A, sa nu uit: desi e sarcina mica doctorul m i-a zis ca s-ar putea sa fie baietel

.
Va pup dulce si va multumesc mult pentru incurajari.
Sunteti minunate

12+
crina 
Klarisse spune:
Crina bravo fetita, felicitari, ma bucur tare pentru baietel. Sa ai grija de tine, sa te odihnesti.

Klarisse
graviduta 10+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ariciu80 spune:
Prezent si azi.
M-au mai lasat depresiile asa ca acum nu mai mi-e teama ca deprim pe cineva cu prezenta mea.
inca o data toate fetele.
Crina, Mari, bafta multa. Sa nu ne uitati cu comunicarea masuratorilor
. Tinem pumnii

Ariciu
in 11+ si mamica de
de 3 ani
crina-s spune:
Parca Loredana intreba ce scrie in fisa de la DT in legatura cu fumatoare sau nu: eu am fost inainte de a fii insarcinata si m-am lasat cand am aflat si am trecut Nefumatoare. SPer sa fie bine

12+
crina 
ariciu80 spune:
Bravoooooooooooooo Crinaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! URAAAAAAAAAAA!!!

Ariciu
in 11+ si mamica de
de 3 ani
Bells spune:
Bravo Crina, felicitari pentru baietel, multa sanatate la amandoi

Mari, te asteptam cu vesti
Ioana,
14+
Pity27 spune:
crina, daca s-a antepronuntat ca e baietel este posibil chiar asa sa fie, mie mi-a zis ca e baietel la 10 sapt si 3 zile, dar ce-i drept avea si un aparat eco mai nou.
Aura gravi]
14 +
eveline spune:
Felicitari Crina, uraaaaa! Super masuratori... Si felicitari pentru carucior albastru
Eu intrebasem de treaba cu fumatul....cred ca asa am sa fac si eu.
11+ si mamica de
Bianca