Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Crina

Mari

Numai de bine vrem sa auzim..

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Fetelor eu tot alunec pe panta hormonilor, ba mi-e bine, ba sunt deprimata..Nu mai am rabdare pana la eco, imi vine sa intru in primul cabinet de ginecologie sa rezolv problema...Offf greu mai e

Klarisse graviduta 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La fel si la mine, dr mi-a recomandat, din cauza varstei mele (35 acum, aproape 36 cand voi naste) sa fac DT. In cazul in care nu va fi OK, vom merge mai departe cu TT si amnio (sper din tot sufletul sa nu fie cazul).
Loredana, cum ai aflat care e riscul de Trisomia 21 si trisomia 13/18? Nu asta e DT?

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Eveline fii optimista ca sigur o sa iasa DT bine. S-a stabilit ca toate de aici ne incurajam in saptamana 40 si dupa invatam una de alta ce sa facem cu scutecele alea

Klarisse graviduta 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Loredana, si mie mi-au iesit valori foarte bune, double test 1:3267 si trisonomia 18 - 1: 2946. Analizele astea, coroborate si cu rezultatele masuratorilor de la DT, am decis sa nu mai fac TT, mi-am facut programare pt saptamana 22 la morfo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Loredana, felicitari pentru bebe jucaus!

Eu azi am o stare asa...irascibila, nu ma simt bine, nu's ce am. Ma doare si putin capul, de dimineata, cand am luat contact cu gerul si vantul teribil din zona...si mi s-a si intors stomacul pe dos ca eu nu prea mananc salam de regula, dar a cumparat al meu sot ca cica ii era pofta (doar e si el insarcinat, nu?) niste salam Victoria si-am luat dim. jumatate de feliuta...vaaaai, si acum o simt...yax. Nu mai pun gura pe salam de azi inainte!

Si ca sa trecem la lucruri mai placute, bebelina mea e in plina curatenie de primavara. Macar ea sa fie mai harnica din familie... De vreo ora bate covoare la mine-n burta...ori de nu, e viitoarea rugbista sau boxerita a Romaniei, nu stiu ce tot face acolo, dar tare bine mi-ar prinde acum un ecograf la birou.

Lora, mami de Iustina si 16+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Lora, ce bine ca o poti simti deja..Asta astept si eu, sa incep sa simt bebele, ca sa nu mai stau incruntata pana la urmatoarea eco.
Apropo, v-am zis ca m-a fraierit dr sa imi fac progrmare abia peste o luna, ca e totul bine...hmmm...ma gandeam sa sun si sa ma reprogramez cu o saptamana mai devreme macar. Nu am rabdare o lunaaaaaaa

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Fetelor merci de raspunsuri

Eveline sunt si eu putin in ceata. Datele legate de trisomie imi apar pe spatele ecografiei.Doctorul pe care l-am prins azi era cam moroconos si nu prea imi raspundea la intrebari si la care imi raspundea o facea cu jumate de gura.Sper sa nu mai nimeresc la el.
Pastreaza-ti optimismul...va fi totul bine, ai sa vezi .

Lora deja danseaza in burtica? Ce frumos!

Klarisse linisteste-te...putina rabdare. Stiu ca e greu.Cand ai urmatoarea eco?

13 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Loredana in jur de 25/26 trebuie sa sun medicul sa stabilesc exact..mai e ..o vesnicie si un pic..

Klarisse graviduta 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

buna fetelor.
sunt noua pe aici, asa ca va mai dura un pic pana sa ma invat cu scrisul pe forum
11+

Mergi la inceput