Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Salutare, dragelor!
Multumesc mult de felicitari
Ariciule, ma bucur ca este totul bine. Ai aflat cumva ce este bebe?
Eu mi-am facut acum programare pentru TT - pe 23 aprilie, la Sanador, dr Cosmin Mihailescu. Abia astept
Oricum, pana atunci ma mai duc pe 13 aprilie la dr nostru.

Am fost si cu piticul aseara la eco, ca nu am scapat de el, ca vrea sa vada si el inima lu' bebe . A fost super incantat.

Va pup si o zi frumoasa!

Crina si Mari
Asteptam vesti minunat de grozave!!!!

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am fost si am luat o fisa pentru DT cu care voi merge ulterior la eco sa treaca dr care face eco dimensiunile la TN si CRL. Si am citit foaia aia sa vad ce date mai trebuie completate..si am o maaare dilema. Eu m-am lasat de fumat cu foarte putin inainte de a afla ca sunt insarcinata, cu cateva zile. De atunci n-am mai pus tigara in gura si nici nu intentionez. Ei, una din intrebarile din formular este daca sunt fumatoare....ei bine, eu sunt sau nu??? Acum, in sarcina nu sunt...da am fost. Daca zic ca sunt cine stie ce balauri imi ies,...daca zic ca nu, pe cine mint?
Ati mai fost careva in situatia mea?

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Ariciu, ce e BPDul ala, stii? TN era parca… stai ca ma uit… Eu aveam 11 saptamani fix.
TN=1,07
BPD=1,47
CRL=5,01

Eveline, la 11 sapt mi-a zis ca pt sex e mai indicat in sapt 13-14, adica la 13 sapt+0, pe-acolo… Dar atunci nu mai afli rezultatul la DT pana in sapta 14 dupa care nu mai ai voie avort legal la cerere… deci nu poti sa le impaci pe toate…
Eu stiu ca laptele cald irita mucoasele… poate ca ti se usuca gatul peste noapte, e aerul sec?

Klarisse, asa mi se intampla si mie, ma ia plansul aiurea, saracul incearca sa zica ceva si se uita la mine asa suav, parca negasind toate cuvintele din DEX… si ma buseste un ras cu plans si incep sa-l linistesc pentru ca n-am nimic, doar nu ma pot opri din lacrimat…
Si nu ma simt trista, dar simt ca trebuie sa-mi curga lacrimile alea… ciudat. Ma mai pupa parinteste si fac misto, tot plangand, ca avem relatii paterne nepotrivite cu sotia!... Dar imi place…

Clary, stii ce medic era, unde a nascut? Epiziotomie parca se cheama. Uite de-aia ma gandesc eu sa sar din schema spitalele de stat… nu stiu inca!
Sa fie semnul mic-mic spre deloc, sa se faca bine si nepoata si mama ei!

Andreea, la fel se simt si gazele! Nu vreau sa te dezamagesc, dar eu l-am vazut pe-al meu dandu-se aproape peste cap la ecografie; doctorul imi mai impingea si apasa pe burta (destul de tare, sincer), el se intorcea… si cu toate tumbele alea de nici sa-l masoare nu-l prindea, nu simteam absolute nimic!
Dar cred ca puterea subconstientului e mare, am patit-o, asa cum povesteam la capitolul trecut cand la 12s+3 credeam ca l-am simtit!!! M-am trezit insa a doua zi din vise frumoase…
Nu stiu ce sa spun, are cateva zeci de grame… parca prea putin sa se simta ceva, nu? Dar daca nu ai gaze si mai simti curand… poate ca asta a fost!

13+

Mergi la inceput

Asa as fi fost si eu daca as fi facut DTul; cred ca iti intrebi medicul daca mai esti sau nu, ca ei stiu ce influienteaza bebeul.
Nicotina nu mai aveai in organism, dar ceva Co da, nu stiu...
Eu m-am lasat in mai 2009 special pentru bb.
Nu spun ca n-am mai luat cate un fum la luna, mai ales cand merg in baruri cu prietenele, acolo nu conteaza ca esti nefumator sau nu, intra in tine ca la balamuc fumul...
Asa ca eu zic sa intrebi medicul.

13+

Mergi la inceput

BPD = diametru biparietal (cred ca diametrul capusorului)

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Multam, acum vad ca la mine sunt exprimate ion alte unitati de masura...
Deci BPD=1,47 cm
TN=1,07 mm
CRL=5,01 cm
Mersi de info, eveline.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Liliana

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Liliana, n-ai pentru ce
Sunt tare faine dimensiunile care au iesit la eco, felicitari!

Oare ce o face Crinutza acum....cred ca e in plina "masurare". Sper ca pluteste de fericire.

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Cu putina intaziere dar totusi: FELICITARI ARICIULE ...ma bucur ca totul este ok.

Andreea nu vreau sa te dezamagesc dar e cam devreme sa simti bebele. E prea mititel. Dar daca esti mai slabuta ...poate poate era bebele. Oricum nu conteaza, sunteti bine , sanatosi....doar putina rabdare mai trebuie si o sa-l simti bine de tot.

Fetelor voi faceti DT si TT la recomandarea medicului sau la dorinta voastra?

Dimineata am fost la clinica , mi-am facut dosarul pt nastere si normal ca mi s-a facut eco.
Bebe e cu 3 zile mai mare ...noul DPN este 19.09.2010.Are 7,4 cm si e la fel ca si frate-sau: un neastamparat. Nu-mi vedea sa cred ce-mi vad ochii ...dintr-o miscare si-a schimbat pozitia. Cand am inceput ecografia era cu capul in partea dreapta si dupa vre un minut...pac era deja cu capul in partea stanga. Trisomia 21 este de 1:4518 iar trisomia 13/18 este de 1:6824. Doctorul a zis ca e foarte bine si ca nu are rost sa fac DT.
Urmatorul control la ginecolog e pe 9 aprilie(nu mai e asa mult)iar la clinica abia in 3 mai.

Crina , Mari va asteptam cu vesti bune!!!

13 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Loredana mie doctorita mi-a recomandat sa fac doar DT si daca iese bine nu mai facem si TT. Am mai spus-o dar cred ca depinde de fiecare medic. Am auzit cazuri cand daca ecografia cu masuratorile iesea bine nu se mai recomanda nici DT.

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput