Nou stil de viatza (293)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Ok! Se pare ca mi-am luat ceva rosii in freza, ca vad ca mi s-a inrosit toata fata si-mi arde (cineva ma vorbeste de bine), dar asta este, am uitat sa fiu diplomata.

Meniul meu de azi:
MD - 2/3 cana de apa cu miere si lamaie + cafea cu lapte + o nectarina + 10 morcovei + 1 rulou facuut din 2 felii de ham (66 cal.) cu o lingurita de branza Phil fat-free.
Gustare - apa

Revin cu pranzul si cina.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Zuzi mie imi trebuie la pauzate ca nu e bine cu mine.Cand am sa stiu mai multe revin cu amanunte acuma stau linistita ca nu e bine.Si de Mara ma macina ca cica de asta suntem mame.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Carina sa nu uit! Mi-a placut freza ta, te prinde bine sa stii. Nu mai minca glossul ala:)) esti de groaza mai, cum sa-l maninci:) Pune altul si tot asa pin' te saturi:) Un anticearcan folosesti? Ca inafara de anticearcan, gloos si mascara aaah si scurt un blusher chiar nu mai merge nimic altceva. Te si vad in niste haine in stilul victoriei backam si pe tocuri.pun zilele astea poze si cu frumusetea mea cea mica, acum sunt cu copiii la cafeluta de dupa amiaza, ei coloreaza cu acuarele, letizia doarme si eu cu voi citeva minute.meniu azi:MD: kornflakes cu cereale integrale 65%, lapte slab, citeva boabe de struguri, 4 linguri de mix de nuci si stafide, juma de mar, juma de bananaPrinz: 100gr biftek tartar cu 3 felii de piine neagra, activia ca desertGustare acum: pepene galben si un iaurt naturCina: mazare cu puiinca nu-s in meniurile mele de dieta adevarata, tre sa mi le amintesc si mai ales sa le uit pe astea de gravizeniemai apar pe seara.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

A scos Zuzi biciul din poseta !

La noi nimic nou decit ca oboseala mare, trimestrul se termina in 2 saptamini. Aseara m-am intors tirziu si am mincat ca un purcel, inclusiv ficat prajit.

Gusta, linistiti-va amindoua si apoi ai sa te poti concentra pe proria persoana.
Sabinel, nu se poate ! Ai incercat sa vezi care e cauza initiala ? ai mare grija de tine !

Vik, imi pare bine ca ai intrat in rind cu lumea !

Raport : 49kg fix ! Se pare ca ma ingras de stat prea mult pe scaun.
Am sa ma fac cit o capitza !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Zuzi mie imi trebuie la pauzate ca nu e bine cu mine.Cand am sa stiu mai multe revin cu amanunte acuma stau linistita ca nu e bine.Si de Mara ma macina ca cica de asta suntem mame.

Marilena si Mara Augusta

Marilena n-am nimic cu tine la pauzate. Ti-am dat unde verde de mult, de cand vroiam si eu pe "banca" aia. Si de Mara stiu ca te doare, ar fi anormal sa nu te doara. Ce vreau eu de la tine e sa nu-i arati ei cat esti de marcata. Ea e deja speriata/socata daca te vede si pe tine adult ca esti speriata sigur n-o sa-i fie bine. Stiu, suntem oameni, dar pentru copii nostri suntem "superheros", suntem cei pe care pot conta oricand. Eu sper ca tu acasa cu ea sa fii puternica si zambitoare si plina de idei nastrujnice care s-o faca sa mai uite de ce i s-a intamplat la scoala. Atat iti cer eu caci din mesaje si ce citesc eu printre randuri nu prea te percep asa.
Hai fruntea sus, spune-ti of-ul aici, dar spune-ne si cum l-ai indreptat. Pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Azi am gasit ceva pe net si chiar mi-a facut ziua mai frumoasa...am ras din tot sufletul www.amazon.co.uk/gp/product/images/B002L20PWS/sr=1-364/qid=1268842369/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=59624031&s=baby&qid=1268842369&sr=1-364" target="_blank">AICI

Sper sa va placa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Buna fete dragi!

Dar scrieti nu va incurcati....Greu tin ritmul cu voi.

Sabinelule, sanatate multa.

Miha, si voua sanatate.

Ma duc sa mai citesc din urma. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

multumesc frumos pentru primire, sunteti niste dragute!

Am vazut intrebarile de pe prima pagina.dar cred ca o sa raspun dupa ce fac baita la pui si-i dau sa pape.

Apropo, bebele meu are 4 luni si jumatate si inca alaptez...dar daca am ales un stil de viata sanatos...nu are cum sa afecteze in rau alaptatul.

Revin!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Ok am revenit cu meniul si am sa mai repet o data MD.

Meniul meu de azi:
MD - 2/3 cana de apa cu miere si lamaie + cafea cu lapte + o nectarina + 10 morcovei + 1 rulou facuut din 2 felii de ham (66 cal.) cu o lingurita de branza Phil fat-free.
Gustare - apa 500ml + 3 prune uscate
P - zucchini, vinete, ardei rosu, piept de pui cu paste integrale ni sos de rosii si pesto.
G - apa 500ml + o cafea mica + 3 prune uscate + o mana de almonds
C - salata verde cu ridichi, ceapa verde ulei de masline si zeama de lamaie. Si poate si ceva somon afumat de la conserva prin ea.

La noi e soare si frumos + 17 grade. E o zi superba de stat afara, curatat gradina, facut un gratar cu garnitura de salata verde...si servit afara pe terasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heloo
imi spuneti si mie voi la ce ora aveti cina?

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput