Nou stil de viatza (293)
Raspunsuri - Pagina 2
vias spune:
Poate ma primiti si pe mine in grupul vostru...cel al unui nou stil de viata.
Dupa doua sarcini...asa..la foc automat amandoua...acum am 75 kg.
Aveam 80 kg acum 3 saptamani pana v-am gasit pe voi, atunci nu am zis nimic..am tacut si am facut..
Dar vreau sa ma tin de treaba si sa ajung la 55..ar fi de acceptat si 60..dar ideal 55 de kg.
Nu tin o cura neaparat, doar un stil sanatos de viata.
Nu paine, fainoase, grasimi, dulciuri, alcool, prajeli...siiiiiii beau cat mai multa apa.
Poate mai iau cateva idei de la voi..ceva retete...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
acum am vazut....trebuie si inaltimea: 1,65
Daca mai rebuie ceva, va rog sa ma anuntati!
Ma gandeam ca daca am primi vreun cadou...sau premiu...pentru fiecare 3 kg date jos, ne-ar fi si mai usoara viata asta in stil sanatos...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Zuzilici spune:
Bon jour, bon jour!
Anda sunt ok! Stiu nu prea vorbesc in ultima vreme (eu care ma auto numesc "limbuta") dar sincer nu prea stiu ce am exact. Sper sa reusesc sa pun degetul pe "problema". Arati tare pustoaica asa Gavroche.
Vik more. Scuze ca n-am apucat sa-ti raspund.
Ruxi m-ai intrebat de meniu meu, inca nu l-am curatat complet asa ca mai astept cu postarea.
Marilena stiu ca ne citesti asa ca te imbratisez cu drag si sper sa ne mai scrii de Mara. E mai bine?
Lou bafta cu pasaportul. Eu l-am facut acum 3 ani si nu era asa complicat ca acum, ba mai mult e valabil 10 ani. Cand o sa-ti vedem burtica.
Gabi gata? Ati cumparat tot ce era de luat prin casa? Stiu ca te uitai la un moment dat dupa mobila. Ai gasit ceva sa-ti placa? tie, lui Filip si Marei.
Carmen ai dezertat complet. You did walk out on us.
Tzuni I hope you feel better, stronger and ready for what life has to offer you.
Florina bine-ai veni in clubul nostru. Stiu c-ai scris in predentul cap. dar daca nu-i prea mare deranjul poti sa-mi mai dai o data, data ta de nastere si-a printesei tale, please?
Crys sper sa nu ninga maine. Poate doar sa ploua.
Tumpi arata super bine prajitura ta de branza. Nici nu-i de mirare ca s-a mancat jumatate pe post de mic dejun.
Delia, Daniela imi place cum va intersectati voi fara sa va vorbiti.
No, o seara buna tuturor.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Dragele, am intrat sa va spun ca m-am vazut azi intamplator cu Tzuni, care arata foarte bine , dar era putin obosita de la munca. E bine, va pupa, va iubeste si o sa intre sa mai dea un semnal. Eu sunt un pic mai bine cu fiecare zi, dar merge lent de data asta. iau fiecare zi de la Dumnezeu si astept. va pup tare.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
vikinga spune:
revin miine cu meniuri, acum tre sa fug la somn, ca-i important pt mine sa prind 5-6 ore bune de somn noaptea.vad ca nu mai apare inaltimea: 174cm.noapte buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
louisea spune:
Neatza
Am intrat sa va las micul dejun, ceai, cafea, lapte si ce mai doriti. Eu m-am trezit cu noaptea in cap (n-am mai putut dormi), dar ma pregatesc imediat de plecat la birou
Zuzi.. nu stiu :))
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Sabina spune:
Vik, am facut recadere, f probabil pt ca am intrerupt prednisonul prea devreme.
Aveam niste analize beton, de aia mi l-au incetat.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
mihaser spune:
Neata!
lou multumim! urarea ne-a fost de bun augur si nu am ajuns peste noapte la spital. Am avut biletul de internare in buzunar.
Si eu am patit cu mesajele sa apara mai tarziu sau sa nu primesc mail...eu le mai verific din cand in cand. Se mai intampla asa cand ai prea multe mesaje in casuta.
Azi mi-am propus sa pap fasole.
Tin post! Nu prea am pofta de mancare...cu atatea pb pe cap...dar trecem noi peste!
Sper ca Tzuni e ok...mi s-a facut dor de ea si de ispravile lui Mary a ei...Abia o astept inapoi!
Cami bine ai venit! spor la slabit!
baby-boom spune:
Buna dimineata!!!
Zuzilici, mi-s nascuta pe 19 iulie si pitica mea pe 9 iulie.
Multa sanatate Sabina, si o ..citisem postarile tale legate de problema cu anemia, mai demult putin, da' n-aveam cum sa ma infig in seama. Uite-o portita acum
Las si eu micul dejun: pahar cu apa, o felie de pomelo, ca a ramas curatata de aseara, tintesc spre un iaurt cu para sau capsuni, vad eu, si cafea cu lapte.
Zaharul brun e ok? Numai de-asta folosim de vreo cativa ani. Anda zicea de ceva zahar care imi scapa cum se numeste..
Bun venit CAmi..am cam venit deodata noi doua! Spor mare la aruncat kilogramele pe geam!
Florina si Elise (9 iulie 2004)
Hopes spune:
buna dimineata dragelor
Raport stagnare, si va rog sa ma treceti la pauzate. (nu ca m-as fi comportat altfel in ultima perioada)
Va citesc mereu, dar nu scriu, ca nu prea am ce
Vik asteptam poze cu printesa mezina
Le urez bun venit fetelor noi
Ma bucur sa le citesc din nou pe Anda si Puskin, atat de bine mi-au prins parerile lor intotdeauna, si ma ajuta sa ma mobilizez
Va pup cu drag pe toate