Nou stil de viatza (293)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
'Neata! Beau si eu repede cafeaua cu voi si ma apuc de treaba. Sotul e la munci, eu si Dany zici ca suntem droghi, radem unul de altul. Dar ma apuc de smotruiala si iese raceala asta din mine.
Suvitele cred ca am sa le fac blonde, am mai fost si tare mult mi-au placut. Nu vreau multe, doar cateva. Vroiam sa mai schimb ceva...dar mai bine nu.
Ruxi, tare mult imi place tunsoarea aia, dar mie nu-mi sta asa...al meu este ondulat si nu am nici o sansa sa stea asa. Nici eu nu stiu cum sa ma tund, dar ma las pe mana stilistului si vedem ce o iesi. Oricum vreau ceva deasupra umerilor.
Sabina sa te faci bine si sa uiti ca ai trecut prin asa clipe grele.
Cuscra, ma bucur sa te vad
Scuze ca nu va scriu la toate, dar timpul ma preseaza....va pupik pe toate O zi minunata va doresc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Delidana spune:
'Neata,
Ruxi, Ioana, multumim pentru micul dejun.
Dragelor, multumesc pentru urari, sinteti niste dragute. Azi il sarbatorim pe tata in familie.
Crys, .
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Ruxi, am fost foarte cuminte, am mancat 3 linguri de branza, un ardei mic si o rosie, un strop de ulei de masline , piper si cimbru.
Azi am in plan mai incolo file de somon.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabrielama spune:
Buna dupa-amiaza, doamne dragi!
La Bucuresti e soare si foarte-foarte cald! Este chiar primavara!
Am umblat toata dimineata, am luat mobila de bebelus, masa pentru locul de servit masa, am mai vazut o mie de lucruri, iar acum zac lata in pat. Teribil obosesc; si ma impinge Filip rau si imi vine sa merg la baie din 5 in 5 minute..
Mara a plecat mai departe cu tat su sa isi ia bicicleta, caci cea pe care a avut-o pana acum i-a ramas mica; pe mine m-au lasat acasa, caci nu mai puteam!
Ruxi, imi place tunsoarea pe care ai pus-o, cam asa sunt eu acum; nu e o tunsoare greu de intretinut.
Tumpi, tunsoarea pusa de tine e super moderna! Vrei si culorile alea?
Criss, sanatate la toti trei!
Sabina, sanatate multa si tie. Nu stiu ce sfat sa-ti dau... si eu, cand mancam fara sare si luam cortizon, as fi mancat si peretii din casa...
Anda, multumesc! Si noi ne mutam cu biroul in aprilie si nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie. Si ne mutam si cu casa... o sa fie ca la nebuni!
Ma confesez si recunosc ca aseara am facut cartofi prajiti. De 6 ani de cand s-a nascut Mara am facut de 2 ori, dar ea n-a mancat din ei; acum nu stiu de unde i-a venit ideea si am zis ca o data la 6 ani mu-i asa rau... Asa ca am facut; am gustat si eu cam jumatate de palma... nici macar nu mi-au placut prea mult. Pentru azi am facut o musaca cu multe legume si cu piept de pui, foarte dietetica (nimic prajit, fara ulei in ea, doar cu un sos facut din lapte si iaurt); a iesit bunuta rau.
Va pup si sa aveti o zi buna!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Lou, Anda, Puskin, Sabinel, Justa, Tumpi, Gusta pup you, dragutelor.
Anda , iti pumnii la concurs.
La fanele de avocado am sa va caut o poza cu producatorul de avocado.
La noi nimic nou, acum facem lectiile cu copilasii ca sa putem iesi linistiti dupa-amiaza si miine.
tumpi spune:
Cris, harnicut-o , cum te mai simti, cum mai e Dany?
Gabi, las ca mai ai putin.Si da sincer mi-as trage culorile alea.
Lou, ce as mai merge si eu la inot.
Mik, asteptam pozele.Apropo de poze, le-am vazut pe cele cu cactusi, si personajele mi-au placut dar si cactusii.
Ruxi, in ce crezi ca mi-am facut azi oole?
Meniu de azi:
MD: o cafea si 5 migdale
Pranz: o omleta(bine ea a avut 5 oo, dar am mancat amandoi din ea) cu sunculita,maslne negre si parmezan si 2 felii de paine cu masline
Gustare:3 grisine home made
Cina:2 fripturi de porc dar fara grasime si juma de carnacior,dar facut pe gratar ci piure de cartofi si salata de varza rosie + un pahar de vin rosu
Eu in timpul saptamanii nu mananc paine,decat f rar,dar painea asta cu masline ma da pe spate si era si proaspata, mai ca nu frigea.
Probabil ca am sa mai mananc un mar sau o banana, tinad cont ca am cina a fost la 6.
Ma duc sa-mi dau masca jos de pe fata si sa ma uit la un film ca trage al meu de mine
O seara placuta
Aaaa si acum o intrebare la cunoascatoare.Stiu ca n-am dat cantitatile, dar de curiozitate cum arata meniul meu?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
am intra doar sa va salut,..inca nu ne abatem de la regim...numai ca zilele astea nu apuc sa stau mult pe la calculator.
Revin luni cu raportul..
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
louisea spune:
Tumpi eu nu ma dau cunoscatoare , dar iti comentez meniul dupa parerea mea. Dimineata ar trebui sa mananci mai consistent. Daca nu ti-e foame incerca cu ceva mai usor: un iaurt mic, niste fructe. Asta mai ales ca n-ai avut nici o gustre intre MD si pranz. Iti lipsesc fructele si legumele (un mar/o banana si varza rosie e mai nimic). Cartofii nu-s legume. Ai proteine destule, si grasimi, dar iti lipsesc carbo, care cum ziceam ii poti lua din fructe si legume (care contin si fibre), nu doar din paine..
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Sa va zic ce am mai mancat.
Somonul cu salata de porumb (adica boabe de porumb fierte cu ulei de masline si lamaie, carbs, stiu, da asta e)
Si seara mi-am facut o salata de sfecla cum am vazut eu la paprika TV:)
Sfecla fiarta si rasa, un iaurt zdravan de la napolact , ulei de maline, piper si usturoi ras. In mod normal se pune un strop de sare , poate ceva lamaie/otet.
Nu stiu cum merge ca garnitura, eu am mancat ca atare. De obicei se da la friptura salata de sfecla.
daca aveti probleme cu constipatia, dupa o portie de asta o sa ma pomeniti:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina daca aveti probleme cu constipatia, dupa o portie de asta o sa ma pomeniti:))) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, ![]() ![]() Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
Cami,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](buggy.gif)
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE