Nou stil de viatza (293)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Gabi, merci
Tumpi, sunt varza Acum ma dor si mai tare toate cele...cine m-a pus sa dau casa cu susul in jos? Am duc sa fac o baie fierbinte si mi-a promis sotul ca-mi face un masaj. Ei se simt mai bine. Sper sa ma simt bine maine, avem program de cumparaturi.
Camy, este superb Flavius...ti-am urmarit povestea mai demult si ma bucur sa te vad fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Gata...am avut o zi plina!

Ruxi multumesc ptr sugestii... fasole verde cu usturoi am papat deja...si mie imi place! Mazare nu prea consum...imi place proaspata! Am facut ciupercile cu scortisoara din greseala!
Imi place tunsoarea aia!

Ioana multumim frumos! Ieri am fost la dr si suntem mai bine...marti terminam tratamentul si ar trebui sa fim sanatoase!

Cris sanatat si tie si baietilor!

Sabina abia astept sa vina cantarul...astept impresii!

Deli si eu vreau masaj...

Gabi cartofi prajiti? Hmmm...te iertam ca esti gravi!

Mik am vazut cactusii...eu am o prietena innebunita dupa cactusi...chiar azi am fost pe la ea...avea casa plina!

Azi am gatit decat chiftelute...am fost la 2 party-uri...nu m-am indopat...Am exagerat cu o salata de cruditati...era f buna!

Va pup! O sa pun niste poze de azi...a venit primavara!

Mergi la inceput

Primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lou de fel dimineata mananc mai consistent, ceva de genul, mussli cu iaurt si fructe sau mai nou amaranth cu fulgi de ovaz si iaurt,dar azi am zis ca mananc cu al meu dimineata .Numai ca dim eu am plecat la cumparaturi si el s-a trezit tarziu si am mancat omleta pe post de pranz.
Oricum sa sti ca tin cont de sfaturile vostre, incerc sa ma organizez, sa mananc .

Pe langa mar ca si gustare de seara am mancat cam un pumn de amestec cu banane deshidratate, stafide si fulgi de cocos.

Miha , sanatate puiutei.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tumpi, uite aici :
copacul cu avocado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Poftiti la cafea, ceai si clatite.

Ne simtim mai bine asa ca ne pregatim de plimbare. O duminica placuta va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Sunt la cafeluta nr.2 ca atatea am voie sa beau si am intrat sa vad ce faceti.

Si acuma sa zic ca eu avocado nu am mancat niciodata, stiu rusine sa imi fie, asa ca nici nu stiu cum sa il fac si daca imi spuneti o salata simplu promit ca vin cu impresi.

Cuscra aici ploua asa ca azi in casa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Gusta, si la Tm e inorat rau, nu stiu unde-s alea 20 de grade de le promiteau cei de la meteo. Si cum eu tocmai ma maraiam ca nu-I vreme buna, se uita Clain pe net la meteo si cica nu-I asa grav, e doar un nor mai mare … Cat de mare, intreb eu. Cica e asa, de la Salonta, pana spre Szeged, Kikinda, Caransebes.

Crys, multumim de cafea, duminica placuta si tie….

Mik, fantastic copacul, nu mi l-as fi inchipuit asa… ce-s chestiile alea albastre din el, flori?

Tumpi, nici eu nu prea reuseam sa mananc de dimineata pana cand stomacul meu a inceput sad ea semen serioase de suparare … incet, incet m-am obisnuit si cu micul dejun, iar acum am felurile mele bine stabilite: fulgi de cereale cu lapte, paine cu miere, paine cu geam sau … preferatul meu, dar mai rar ca pe la noi e scum rau, paine prajita cu unt, somon afumat si rondele de lamiae.

Miha, multumim de primavera, superbe branduse. Au inflorit si ale mele, la casutza de la sat, doar ca sunt galbene. O sa pun si eu o poza ….

Ieri am fost in excurise pana la Szeged. A fost foarte frumos si placut, cu vremea superba de afara. Ne-am plimbat pe malul Tisei, am cascat gura la viitorul Aquapark, am mancat cate o prajitura la o cofetarie din centru, ne-am mai plimbat o tura prin cartierul vechi iar in materie de shopping, i-am luat spiridusului cateva piese de sezon cald, ca la cat s-a inaltat, cred ca o gramada din cele vechi nu i se mai potrivesc.

Din cauza de excursie meniul a fost compplet dat peste cap, nici nu indraznesc sa scriu ce am mancat …

Problema este alta … cred ca m-a palit asa, un fel de depresie descurajatoare . Am plecat in excursie fara sa ma aranjez prea mult. A fost o decizie de moment, ne grabeam pentru ca prietena careia ii lasasem in grija catzelul mergea la o petrecere si nu-l putea tine pana seara mai tarziu, am vrut sa fiu in tinuta comoda … mai multe. Asa ca am plecat imbracata super sport si nemachiata. Iar in cabina la magazin, unde-i incercam Lorianei hainitzele era o lumina din aia zdravana si cruda. M-am uitat in oglinda si m-a luat cu ametzeala. Arataam groaznic!!!!! Parul nu-mi vine bine, tenul usor patat, cearcanele cat farfuriile, palida, grasuna rau mai ales la burta, un cosmar, nu alta … asa ca azi sunt in toane ORIBIL de proaste. Culmea este ca stiu si cauza, dar nu stiu cum scap de ea.

Mergi la inceput

Danitin si vecinii mei s-au dus azi la Szeged...trebuia sa merg si eu...dar si eu m-am cam depresionat...am avut o sapt mai mult decat proasta, dar incerc din rasputeri sa trec peste...
Brandusele sunt de la Urseni...avem si albe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata mai spre pranz.Abia am facut ochi.M-am trezit pe la vreo 7 si am zis ca e prea devreme asa ca am adormit la loc.

Mik, interesant copacul si impresionant.

Cris multumim de tratatie.Ce bine ca iesiti, la noi e urat si au anuntat ploaie.

Danitin, pai eu chiar mananc dimineata, asta ii ziceam lui Lou, ca doar ieri ce n-am mancat asteptandu-l pe al meu,dar in rest mananc si destul de consitent.De fel micul dejun e cam cea mai consistenta masa la mine.

Cum e urat afara o sa lenevesc in casa desi as fi avut chef sa ma plimb cu bicicleta.

Marilena, eu avocado il mai fac taiat bucatele cu rosii si eventual putina ceapa, sau il frec cu sare si lamaie(oricum e bine sa pui lamaie peste el ca oxideaza repede),ceapa rosie tocata fin si crema de branza.E un deliciu eu mananc asa cu crekers.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput