Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (53)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

'Neata mamici,

Va salut cu o cacao cu lapte in mana, dimineata aceasta am planuri mari de calcat, ca m-am trezit fara durere de spate si vreau sa profit macar o ora de miracolul asta...

Revin spre pranz, sa va citesc... o dimineata frumoasa va doresc!

Carla, 32+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Inca putin... !

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela10 spune:

Buna dimineata si de la noi!

referitor la discutiile despre batista bebelusului, uitati ce am gasit:
http://www.youtube.com/watch?v=muJ5AtePcRs

si ceva care m-a emotionat si mai tare este urmatorul clip. Oare eu voi reusi?
http://www.youtube.com/watch?v=X4gA-0sOCVA&feature=related

Gabi +27 Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata,

eu cred ca am vecini ori surzi, ori cu fooooarte mult bun simt. de fapt suspectez si o izolare fonica extraordinara la noi in bloc .

al meu nu sta locului o secunda, alearga, tranteste, loveste, tipa...pe cuvant ca ma gandesc si la vecini, chiar nu vreau sa deranjez pe nimeni, de multe ori il tin pe david sa nu mai faca galagie, dar chiar legat de pat nu pot. stiu ca vecinii de sus au avut in vizita niste copilasi, oh, my god ce nasol putea sa fie...asa ca ii compatimesc sincer pe vecinii mei de dedesubt (noi stam la etajul 3), dar sunt cu mult bun simt, nici macar o data nu mi-a batut obrazul sau sa ma abordeze macar pt asa ceva (de-aia zic ca or sta prost cu auzul ).
oricum, sper sa ne mutam de aici in cel mult un an, la casa noastra, unde copiii pot sa alerge pana or face bataturi in talpa...ca atunci cand or sa fie doi sa se puna pe alergat, Dumnezeu cu mila daca ne prinde la bloc....

eu incep sa experimentez edemele de sarcina, in special pe picioare (din cauza ca sunt nevoita sa stau si mult pe scaun la birou). astea se verifica cel mai usor daca apesi cu degetul si ramane o gropita acolo, care isi revine mai greu...m-am si speriat aseara, parca aveam picioare de plastilina, m-am apucat sa-mi fac masaj si parca isi mai revenisera un pic. mi-am luat si eu ceaiuri diuretice, sa vad daca se cunoaste vreo imbunatatire zilele urmatoare. offf, si mai sunt cel putin 2 luni jumate...nu stiu, parca nu ma pot bucura de perioada asta de sarcina, vreau sa nasc mai repede, sa revin si eu la dimensiuni omenesti.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela10

Buna dimineata si de la noi!

referitor la discutiile despre batista bebelusului, uitati ce am gasit:
http://www.youtube.com/watch?v=muJ5AtePcRs

si ceva care m-a emotionat si mai tare este urmatorul clip. Oare eu voi reusi?
http://www.youtube.com/watch?v=X4gA-0sOCVA&feature=related

Gabi +27 Sofia

Gabriela, sigur vei reusi. dar nu ca in filmulet, unde pare atat de grea operatiunea...eu nu pricep de ce chinuie copilul ala si il face sa planga inainte si in timp ce suge, de ce il tot frichineste atat in timpul mesei. copilul trebuie sa aiba un mediu relaxat, sa stea comod (si mama la fel), nu ca in filmulet, unde preia agitatia celor din jur. pai daca eu il tineam pe fii-miu asa, cred ca renuntam dupa nici o luna .
eu l-am tinut cum mi s-a parut a fi mai confortabil pt el si pt mine, nu prea vazusem filmulete inainte. si ne-a fost bine pana la un an jumate .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza burtici!

Semnam si noi condica pt ziua de azi. Mai adormite asa, dar poate trece dupa cafealuta cu lapte..

Sabina, chiar ne dai emotii cand zici ca simti deadline-ul de la sf lui martie. Eu, ca si Ioana (artu), iti urez sa mai astepti un pic liliacul, desi imi imaginez ca nu mai ai nici rabdare. Noi iti tinem pumnii indiferent de termen!
Pare rau de necazurile cu vecinii si mi se pare si mie ca exagereaza intr-o mare nesimtire! Incearca sa nu-ti mai faci inima rea, ca n-ai cu cine. Eu in locul tau le-as da un mail politicos in care sa le atrag atentia ca exagereaza, si ca (vorba Theodorei), asta e viata la bloc, trebuie sa ne mai si suportam unii pe altii.

Theodora bine ai venit in odisee! Avem dpn-ul f apropiat, vom fi printre ultimele de aici Eu ma consolez cu faptul ca vom prinde la curaj dupa ce vom avea atatea exemple de nasteri in odisee inaintea noastra PM tau apare in continuare neactivat, altfel ti-as fi trimis parolele.. mai verifica.

Nati, ti-am vazut burtica, ce frumoasa e Da de ce iti trebuie tie dieta?! Arati extraordinar, forme f sexy de gravida! Ideea cu mancatul sanatos e f buna, dar - dieta?! Why?

Mira - felicitari pt vesti bune de la eco si Maya mare si sanatoasa!

Carla - jos palaria pt actiunile intense de , si noi incercam sa profitam de perioada inca favorabila
Sa ai spor la calcat!

Corina 25s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata burtici !

Again, m-am trezit la patru... Cred ca deja mi-am format un automatism cu ora asta de trezire ! Vreau sa dorm cat mai pooottt!!! Tati zice in continuare ca Adelina mititica ma pregateste pentru alaptat, sa nu imi fie asa de greu la venirea ei! Da' ce stie el ?!
M-am vaccinat ieri pentru tetanos, pana la urma. Momentan inca nu am nimic, nici macar nu ma doare umarul, am stat pe el azi noapte fara probleme; simt doar o usoara jena (ca dupa orice injectie) daca apas zona cu degetele. Va tin la curent...
Deci, toate fetele cu praevia suntem neatinse ! In tot raul si un bine . Ma intrebam acuma daca pentru streptococ nu ajunge sa preleveze cu betisorul cu vata sterila, ca si la exudatul faringian, sa nu mai foloseasca valvele...

Madutza, imi pare tare rau ca nu s-a rezolvat dilatatia, noroc ca e o problema foarte comuna, iar medicii stiu cum sa o abordeze ! Oricum, ma bucur ca in rest sunteti bine amandoi!

Mira , felicitari pentru bebita grasunica!!! Maya ta are cu 300 de grame mai mult decat picea mea !

Nata, sa stii ca si mie mi-a explodat dintr-o data burtica! Cam intre 27 si 28 de saptamani, daca imi aduc bine aminte... Daca in rest nu ai sunculite, n-are rost sa-ti bati capul cu regim; eu din pacate m-am rotunjit uniform...

Theodora, bine ai venit ! Sarcina usoara in continuare, nastere si mai usoara si un bebe sanatos iti doresc!

Sabina, chiar vroiam sa comand de la Prichindel, mai ales ca mi-ai inpartasit o parere buna despre ei... Bine ca ne-ai anuntat ca au luat-o razna ! Cat despre vecini, pur si simplu ignora-i! N-are rost sa-ti prinzi mintea cu prostii, e pierdere de vreme, unde mai pui ca o sa te enervezi si asta nu are cum sa-ti faca bine.

Carla, moama ce te invidiez pentru !!! "Bine" ca nu avem voie, ca as fi turbat langa inhibatul de sot al meu ! Cred ca pe langa faptul ca ii poate face rau fetei, e jenat si de gandul ca ar fi ea "prezenta", de parca micutica ar fi in stare sa constientizeze ce-am face noi! Desigur, nici azi noapte nu m-au ocolit visele ...

Vivela, si la mine se imbunatateste sitiatia picioarelor cu putin masaj usurel; parca si pielea revine la o culoare normala. Pe mine pot sa zic ca ma chiar ajuta ceaiul, nu mi-a rezolvat problema in mod miraculos, dar e totusi mai bine decat inainte.

Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Nati wow, a explodat burtica! Lasa ca mai avem putin. si a mea e imensa. Iar de kg nu mai zic, am pus 12, si mai am 5 sapt
Ma apuca depresia.
Sabina imi pare rau de problemele cu vecinii. Asa ma afecteaza si pe mine prostiile astea!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 34+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Hello, burtici, am absentat o perioada, dar de citit v-am citit zilnic.
Aceasta este si la mine ultima saptamana de munca, sapt viitoare imi voi lua concediu de odihna,iar apoi una de medical dupa care prenatalul.
Eu sunt rapusa de o raceala, gripa sau ce o fi ea, fetita mea la fel de o sapt muceste si tuseste la greu, vomita in fiecare noapte, i-am dat si antibiotic si un sirop homeopat recomandat de farmacista, dar nimic nu isi face efectul. Simt ca o iau razna In ultima saptamana in fiecare noapte schimb asternuturile din cauza ca fata mea vomita.
In alta ordine de idei, Carla mi-au placut mult cercelusii pt fetitele tale intrucat si fetita mea are acum o pereche identica. De la nastere si pana la un an a purtat cercelusii primiti de la nasica ei, super draguti, dar fiind micuti micuti i-au ramas mici, i-am cumparat pe urma o alta pereche dar a pierdut un cercelus si pe urma i-am achizitionat pe cei ca ai fetitei tale de care suntem tare mandre.
Legat de batista bebelusului, noi o folosim nu foarte des, e drept ca nu prea am avut nevoie, dar acum cu raceala asta puternica o folosim zilnic. Desi fetita intelege cand ii spun sa sufle tare nasucul, mititica nu reuseste sa sufle tare si tot mai raman si o deranjeaza. Asa ca batista bebelusului ne ajuta foarte mult. Pe ea nu o sperie zgomotul aspiratorului, e invatata cu el de mica. Cand nu ma mai inteleg cu ea ii propun sa dam cu aspiratorul si este foarte incantata de idee, il iubeste mult
Trimit mesajul si mai revin dupa.

mamica de fetita si 28s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Discordia, sa va faceti bine amandoua !

Fetele de unde ati cumparat batista bebelusului? De la farmacie?

Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17
Fetelor, voi ce carucioare stiti ca sunt mai usoare si bine de pliat? Azi am fost la un magazin cu lucrusoare pentru copii, care este la "Ciuperca" pe BD Mihalache si nenea de acolo care raspundea de carucioare mi-a spus ca cele mai cele sunt Inglesina,mi-a aratat cum se pliaza unul chiar si cu o mana numai prin apasarea unui buton.E genul de carucior 3 in 1, asa cum as vrea sa imi iau. Daaaaa, dar costa 2450 RON ! Mi se pare muuuult.
Mai am o speranta la Kidex, targul de la Romexpo de saptamana viitoare, poate prind ceva promotii. Noi suntem tare interesati de modelul 3 in 1, dar care am vrea sa fie si bun, si rezonabil la pret si usor de strans si bagat in masina(de mine in principal si nu de sotz,ca asa...eu stiu ca are putere), de ridicat(mai ales cu cezariana la purtator)...oare o fi vreun model potrivit? voi de pe unde ati mai luat? ca treaba e ca ar cam trebui probate, mi-e teama sa iau de pe net sa nu ma trezesc cu vreo prostie acasa.

Virginia 29+ Ioana

Virginia, Eu si Nana am luat acelasi tip da carutz, e 3 in 1, eu una sunt foarte incantat de ce am primit acasa, de cate chestii are pe el, si e 1450 ron. Nu il pliezi cu o mana, ci cu 2 degete, apesi pe 2 butonele care sunt pe ghidon sus. Si eu am vrut sa fie mic cand e pliat, si usor, sa-l pot pune in masina (care nu e o imensitate, si varianta Sport de Opel, deci cu portbagaj nu chiar mare). Rotile sunt si ele super super usor de scos (tot asa click pe cate un butonel, si chiar nu ocupa loc mult cand e strans). Ai poze de webshots la userul meu. Nu ii fac recalama, doamne fereste, dar eu chiar sunt incantata. Situl e babydino. ro, si carutzul e model "Carucior 3in1 Espiro Vector Air Citro" Si eu m-am uitat o groaza pe net si in magazine, asta mi s-a parut cel mai ok. Oricum, tu faci cum crezi, e doar ceea ce am luat eu si Nana, daca te ajuta.

Ana 31+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 8 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput