Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (53)"
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana5255 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui theophillina
Sabina, asa te rog sa faci ca asa le trebuie astora, eu am stat la bloc in Bucuresti (in acelasi bloc) timp de 12 ani si in astia 12 ani desi dedesubt aveam niste tineri care faceau mereu petreceri, iar deasupra un cuplu de tineri care se bateau, certau tot timpul, niciodata nu le-am batut la usa, sau in teava de la calorifer asa cum se obisnuieste. Si ce crezi? In astia 12 ani, desi veneam acasa doar sa dorm si nici nu ma cunosteau vecinii, am renovat si eu apartamentul timp de 3-4 saptamani, cu respectarea orelor de somn etc. Si tot veneau la usa sa-mi reproseze ca ii deranjeaza zgomotul, dar pe mine nu m-au gasit niciodata acasa, pana intr-o seara (in jur de ora 19.00) cand au aparut iarasi si i-am facut cu ou si cu otet de ma tin minte si astazi. Consider ca daca traiesti la bloc in comunitate, traiesti si cu bune si cu rele si asta e, daca ai bani de vila in padure la Corbeanca unde sa se auda doar pasarelele, ok, daca nu la bloc astea sunt conditiile, trebuie sa ne toleram unii pe altii. Asa ca te rog baga in noaptea asta masina la turatie maxima, macar sa aiba oamenii motiv de a se plange. Si cum spunea si Carla, cum de stie vecinul ca Ale se tranteste si alearga SI ZIUA, atata timp cat el vine obosit seara de la munca dupa 15 ore de munca?! Theodora 25+ Stelios |
Culmea ca noi stam la curte si din pacate ei stau la parter, la primul etaj soacra mea si la mansarda noi. Noi am vrut sa cumparam de la ei, dar taranii nu vor sa vanda neam. Ca deh cum sa plece ei din centrul Bucurestiului. Dar sunt atat de tarani incat la petreceri ajung s aincinga hora in sufragerie de se zguduie casa, fac grate peste gratre in curte desi numai noi suntemproprietari pe curte, vara stau la ei pe terasa si li se aude gura pana sus si nu am zis o data ceva. Si acum nu mai suporta copilul. Ei lasa sa se pregateasca ca mai vin 2, sa vezi ce le tin in carut in curte sa le urle in creieri.
Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
discordia spune:
Asa, am modificat si semnatura, dupa cum se vede, am schimbat prefixul, avem chiar 31 de sapt, incepe si la noi numaratoarea inversa.
Noi avem noroc ca stam la parter si oricata galagie am face nu deranjam pe nimeni, nici macar vecinii de palier caci avem doar un apartament langa noi, iar ei sunt mai mereu plecati. Fata mea adora sa se incalte cu pantofii mei cu toc la care isi asorteaza si cate o geanta si ii place zgomotul produs de tocuri pe gresie sau faianta. Asa ca va dati seama cum s-ar auzi daca am sta la etaj. In schimb vecinii de deasupra desi nu au copii, nush ce fac, dar mie imi duduie noaptea tavanul, lustra a inceput sa se desprinda de tavan, habar nu am ce fac ei acolo, poate sex
Hata hata, desi nu avem interzis de la medic, nush daca am facut de 10 ori in toata sarcina. Adevarul este ca eu pic lata de somn seara, iar sotul este inhibat sa nu cumva sa il atinga pe bebe. Greu va fi si dupa nastere, caci bbele va sta cu noi in camera. La fetita cat era mica si a stat cu noi in camera nu am facut sex caci nu ne simteam in largul nostru desi ea mititica nu ar fi constientizat ce faceam noi acolo. Asa ca probabil la fel va fi si acum.
Vise erotice eu nu am deloc, eu visez diferite lucruri legate de job, iar sotul rade de mine cand ii spun ce am mai visat.
mamica de fetita si 31s+ cu
n_a_n_a spune:
Ana, ma bucur ca iti place caruciorul si tie! Chiar ma gandeam sa nu fi fost prea patimasa in descriere, si sa te fi influentat, iar acum sa fii dezamagita. Am uitat ieri sa te felicit pentru burtica frumoasa !
Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9-
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Neata fetelor! Bun venit noilor burtici! Sabina- nu vreau sa fiu rea, dar nici in locul vecinilor n-as vrea sa fiu! Stiu cum e! Daca tu zici ca Ale e cuminte, nu cumva soacra-ta care sta sub voi are "grija" de vecini si spune ca nepoata e de vina? O zi buna va doresc fetelor! 25+ |
Nu soacra-mea merge in varful picioarelor ca o pisica. Ai sa ai si tu copil si ai sa intelegi mai bine situatia. In plus eu chiar nu am un copil atomic, spre deosebire de altii, chiar cei in cauza care au si 2 nepoti care alearga si tipa cat e vara de lunga prin curte. Dar deh asta e cand traiesti la comun.
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
r_ocsy spune:
Neata burtici !
M-am pricopsit cu o raceala de toata frumusetea si nici macar nu stiu de unde , asa ca mi-am luat liber astazi ... poatew si maine ... ca sa bolesc in liniste .
Recuperez ce ati scris de ieri si revin .
R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
Ioana5255 spune:
Neata si de la noi,
mai greu ma adun in dimineata asta.
Discordia multa sanatate celei mici si tie. Si prietena mea are aceeasi problema cu pitica ei, la fel vomita noapte de noapte de mucozitati, ii da antibiotic, siropuri, nici o ameliorare nimic. Au ajuns la Grigore Alexandrescu la ORL, acolo le-a zis ca e otita medie.
Vivela si eu am picioare ca de guma. Deja ma doare carnea, ca uneori stau in pozitii aiurea la birou si imi ramane semn pe piele.
Si mai voiam sa scriu ceva, dar cum ma adun greu, am uitat, dar revin eu, dupa ce ma dezmeticesc mai bine.
AMR - 5 saptamani
Aniska80 spune:
Buna ziua dragele mele!
Se pare ca se mai incalzeste azi...m-am saturat de frig!!!!!!
Eu am terminat curatenia de primavara si incerc sa ma odihnesc acum...tare greu a mai fost de data asta...cu ditamai burtica!!!
A inceput si la noi numaratoarea inversa...mai e putin si fac cunostinta cu printesa mea!!!
Va pup si va doresc sanatate si o zi insorita!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&31+cu
NicoletaB spune:
Ioana- voi stiti mai bine care e situatia la voi cu vecinii! La mine va alerga in curte si pe strada si-n casa daca vrea ca nu are pe cine deranja (poate pe mine ca nu suport usi trantite).
Aveam o tanti cu 2 copii la bloc, bloc cu gradina mare, cu trotuar lat, super protejati de trafic, dar mama era tare comoda ca sa iasa cu ei afara sau sa-i supravegheze de pe geam si faceau acei copii un zgomot de ziceai ca au herghelie in casa! Nici asa nu e placut, dar sti cum e cand e la comun, ce e normal la unul poate fi anormal la altul!
Oricum sper sa ajungeti la o intelegere cu ei!
25+
anamariam79 spune:
Madutza, imi pare rau de rinichiutz, ca e tot asa. Speram insa sa se faca bine pe masura ce trece timpul. Ma bucur ca te-a linistit doctorita. Tu parca esti din UK, nu? Ce stii de magazinele MotherCare. Al meu sot e pe langa Londra, si m-am uitat la situl lor, au niste preturi incomparabil mai mici decat pe la noi, si ma gandeam sa-i dau tema pentru acasa: ce sa mai cumpere de acolo inainte de a veni acasa.
Mira, uraaaa, ce bebelina mare. Bravo!
Sabina, ma iau cu fiori. Mai ai putina rabdare, sa trecem in aprilie, ca ma ia cu lesin cand ma gandesc ca gata, dam drumul la bebei. Apropo de vecini "draguti". Stiu un cuplu cu copil mic, care s-a trezit cu politia la usa, ca facuse reclamatie vecinul de sub ei, ca vezi draga doamne face copilul galagie, si se aude cum merge prin casa cu premergatorul. Si ca nu stie sa-si educe copilul! Poftim! Parca ce poate sa inteleaga o gogosica mica de 1-2 ani?! Ce "educatie" poti sa-i dai la capitolul energie si mai ales la varsta asta? Ca doar sunt copii. Doamne, multi tampiti mai sunt pe lumea asta. Tare faza cu masina de spalat. Mai baga si masina de paine, sa se auda cum invarte aluatul, si eventual aspiratorul, sa deh, ziua "alearga" Ale si nu ai cum sa aspiri. Macar sa aiba de ce sa se planga.
Theodora, bine ai venit, oficial, printre noi. La vara venit la tine in concediu...
Nati, ti-am vazut burticutza, frumoasa foc! Tare sunt curioasa ce ai in burtica. EU abia pe 30 merg, poate poate ne arata si noua mai clar, desi la cat loc mai are acum in burta... nu stiu daca vom vedea mare branza. Legat de burtica, asa era si a mea, mai jos, cand am implinit 6 luni. 2 saptamani mai tarziu incepea sa arate mai rotunda si mai sus. Acum la 7 luni implinite e clar mai ritunda si mai sus. Eu fac poze la 2 saptamani si vad diferentza. CHiar sunt curioasa ce ai in burta, ca semanam in burtici.
Carla, ce frumos ai spus: "va scrie de mana". Sa vedem cand vine al meu acasa de Paste daca i-a mai trecut frica sau nu. Ca cine stie cand mai apucam dupa ce vine bebe. Asa pe furis, ca atunci cand eram adolescenti si nu era mama acasa...
Vivela, hai te rog nu mai plange cu edemele, nu esti singurica. Eu aseara nici nu puteam strange pumnul, atat de umflate imi erau degetele. Am incercat sa pun verigheta si a intrat pana la jumatatea degetului. De picioare, ce sa zic... am glezne cu model, chiar si cea mai larga soseta lasa floricele. CU degetul n-am mai incercat ca nu mai are rost. Si as sta in cada in apa calda non stop, ca e asa de bine...Sa vezi cum ma ridic din pat, ca o baba in reluari, ca ma inteapa shalele daca incerc brusc. Dar nu ma apuca plansul, ci zambesc, pentru ca stiu ca bebe creste, si acusica o sa-l tin in brate. Si apoi, mai e putin, si imi spun ca se poate mult mult mai rau ca sa ma incurajez. Ca la TaeBo, hai ca mai poti, inca putin, inca o saptamana. Si saptamana viiotare tot asa...
Nana, cum sa nu-mi placa carutzul!!! Chiar imi place, e gros si materialul, si paturicile super, si asa de intuitiv de folosit. Numai eu stiu cate am vazut si comparat, si tot la asta ajungeam. Aveam nevoie doar sa imi confirmi ca e ok inainte sa-l comand. Sa vezi mama ce extaziata era ieri, ca i-am facut instructajul, ca doar o sa ajute intens la cresterea bebelusului. Parca m-am tampit de ieri: de fiecare data cand ajung in dreptul camerei copilului, nu ma pot abtine si ma duc ma uit la patutz, mai legan cartzul, il mai plimb pe acolo...
Sa va mai intreb o data, pompa manuala de la Avent e ok, in cazul in care va fi nevoie? Sau electrica e de departe mai buna? Au fost cazuri cand v-ati luat manuala si apoi tot la electrica ati ajuns? Ca n-as da bani de 2 ori. Sa iau bun de la inceput.
Ana 31+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 8 saptamani
bebica mea mica si scumpica
ticker
Scuze ca s-a bolduit tot mesajul, am intrat se editez, dar nu stiu daca imi iese
r_ocsy spune:
Mira : ce vesti bune de la control, felicitari, sa o tineti tot asa; si eu abia astept controlul de maine
Theophillina : bine ai venit, sarcina usoara in continuare , te-am trecut noi in listuta. Intai va trebui sa iti activezi PM si apoi iti trimitem parola
Sabina : ce urat, vrei sa zici ca ti-ai comandat hainute si au venit rupte ?1 Nu pot sa cred ! In ceea ce priveste galagia facuta de vecinii tai, eu zic ca nu vor sa o potoleasca si nu ca nu pot !
Nati : mie de o saptamana a inceput sa imi fie foame seara , pana acum serveam o portocala sau un mar . In plus, mai nou ma confrunt cu o usoara aciditate si stau cu biscuitii la cap ; iar ciocolata o servesc in fiecare zi cu mentiunea ca imi iau portia de dulce dimineata pentru ca sper ca mai facand una alta prin casa sau la servici sa nu se depuna toata .
R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !