Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (53)"
Raspunsuri - Pagina 6
bubu30 spune:
Ce gretosi pot sa fie!
Rusine, la varsta lor!
Eu una ma oripilez cand aud din astea
Ruxi 29 + cu
theophillina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana5255 http://www.libertatea.ro/stire/unui-batran-de-82-de-ani-i-s-a-intepenit-un-castravete-in-anus-280406.html ce iti e si cu mosii astia. dau din plans in ras Vad ca am rams singura pe aici. Eu nu am somn de nici un fel. Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei AMR - 5 saptamani Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Nu esti singura, mai sunt si eu pe aici, ca eu de obicei nu dorm mai devreme de ora 01.00, asa ca iti tin companie. Ref. la articol, tare ce sa zic, mosii si babele au luat-o razna, batrana de care zic astia de la Libertatea a si murit saraca, am citit stirea pe net acum vreo 2 luni ca babuta avea un amant si s-au intalnit sa sarbatoreasca Sf. Ion si s-au imbatat si babutei i-a venit de si cum mosul nu mai putea sa o satisfaca, babuta i-a cerut sa-i bage salamul in vagin si mai apoi in anus. Si apoi de rusine, saraca a stat cu o bucata care se rupsese acolo, in final a ajuns la spital in coma si ulterior a murit.
http://www.adevarul.ro/locale/braila/Braila-_ULTIMA_ORA_-_A_murit_femeia_care_ajunsese_in_coma_la_spital_cu_un_salam_in_anus_0_193181101.html
Theodora 25+ Stelios
mamanati spune:
Sabina, sunt si eu si bubu la ora astape aici!
Bubu, chiar saptamana trecuta ma plangeam ca am burta foarte jos, iar in poza asta am observat si eu ca s-a mai ridicat, si bebe misca mai altfel, de parca ar avea mai putin spatiu.
Theo, tre sa ai activat PM ca sa-ti putem trimite parola. Asta o faci la "Profil Personal".
Eu m-am apucat sa-mi fac lista pentru maternitate.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 27+
arturicii spune:
Hello in ceas de noapte la voi si in prag de seara la noi.
Sabina, sa ne inviti in vizita sa inteleaga vecinii tai ce e aia galagie de la copii . Noi nu ne permitem efectiv sa locuim decat la parter, deci far' de vecini sub noi; Oricum se aude pe tot etajul cand sunt acasa baietii, nu mai zic ca daca mergi la subsol (noroc ca nu e apt sub noi ci doar niste lockere) duduie de numa.
Si ai dreptate, cine e obosit doarme oricum!
Azi am facut curat in dulap si am scos din uz hainele de iarna, am sortat hainele ce au ramas mici baietilor si le-am donat, etc. Insa cum ni s-a prajit un laptop, stau la coada sa apuc un pic de net.
tuturor
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+
theophillina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamanati Theo, tre sa ai activat PM ca sa-ti putem trimite parola. Asta o faci la "Profil Personal". www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 27+ |
Pai, am, ca mi-am facut semnatura in seara asta si am activat si PM, dar cutia de mesaje e goala...
Theodora 25+ Stelios
arturicii spune:
Hai mai fiti serioase cu cosul ala de pampersi.... Tot mai sfinte sunt pungile duse cat mai des din casa.
Termometru digital e suficient zic eu; insa nu l-am folosit vreodata in alta parte decat la subratul copiilor; cu erorile de rigoare; insa febra mare se "vede" repede.
Ioana,
arturicii spune:
Praevia am si eu si a zis dr de cand a aflat (la 19 sapt) ca nu se mai atinge de mine. si s-a tinut de cuvat
Ioana,
arturicii spune:
cred ca eu o sa raman codasa odiseii cu pregatirile ptr bebe; ptr ca se vor intampla dupa nastere;
scuze ca raspund in 10 mesaje insa incerc sa mai recuperez si eu ceva
Ioana,
arturicii spune:
Nati si eu sunt disperata dupa ciocolata si se vede rrrrrau pe picioarele mele;
Am vazut si eu pozele, chiar ca ti-a "explodat" burtica! Sa fiti voi sanatoase!
Mie nu mi-a explodat insa nu cred ca mai are mult. Sau poate nu...cine stie.
Mai Sabina, cum sa nu apuci tu sf lunii martie? Sorry dar nu e liliacul inflorit asa ca mai asteapta un pic te rog.
Ioana,
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Bun venit noilor burtici!
Sabina- nu vreau sa fiu rea, dar nici in locul vecinilor n-as vrea sa fiu! Stiu cum e!
Daca tu zici ca Ale e cuminte, nu cumva soacra-ta care sta sub voi are "grija" de vecini si spune ca nepoata e de vina?
O zi buna va doresc fetelor!
25+