Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (53)"
Raspunsuri - Pagina 18
arturicii spune:
Si eu initial am inteles ca e placenta f joasa si probabil ca acel 01 inseamna 1 cm de col....
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+
nikolett2445 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii aha Nikol, am inteles; deci ai si placenta joasa - praevia si e si imbatranita; multam ptr explicatie. te-au mai chemat la echo sa verifice imbatranirea placentei? Crissy, de cate ori l-ai spalat ring-sling-ul? am vazut pe site ca scrie sa il spalam de 3 ori.... Acum eu o sa il spal (sigur, primul pas e sa il primesc) de 3 ori insa aici nu stiu prin ce mecanisme toate alea intra la apa. O sa evit totusi sa il usuc in uscator si o sa ii pun balsam; de-abia inainte sa vina Sabina o sa il spal cu detergent de bebe si fara balsam... Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+ |
la control dupa sarbatori,in caz de ceva urgent ne intalnim la spital
cum trebuie sa ma comport cu placenta praevia???
in general nu prea faceam eu mare lucru,mai ales dupa orele 14 cand ma mutam dintr-un pat in altul ca ma durea pe sub burta,mai mult pe partea dreapta
fetita mamei
NIKOL31+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)
AMR 8 saptamani
Crissy_C spune:
citat din mesajul lui arturicii aha Nikol, am inteles; deci ai si placenta joasa - praevia si e si imbatranita; multam ptr explicatie. te-au mai chemat la echo sa verifice imbatranirea placentei? Crissy, de cate ori l-ai spalat ring-sling-ul? am vazut pe site ca scrie sa il spalam de 3 ori.... Acum eu o sa il spal (sigur, primul pas e sa il primesc) de 3 ori insa aici nu stiu prin ce mecanisme toate alea intra la apa. O sa evit totusi sa il usuc in uscator si o sa ii pun balsam; de-abia inainte sa vina Sabina o sa il spal cu detergent de bebe si fara balsam... Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+ |
Ioana, eu l-am luat direct de la tipa care le face, de la targul de bebei. Si mi-a zis ca spalatul ca spalatul, nu prea inmoaie materialul, dar trebuie sa-l folosesc prin casa si sa-l tin cat mai mototolit ca sa devina mai soft... Eu l-am spalat o data doar, are inelele alea metalice grele si nu prea-mi place cum se aude la masina, mi-e sa nu o strice sau ceva, i-am pus si balsam, dar tot aspra si dura e. Om vedea dupa trei luni
Cristina, fericita 27+ cu Patricia
bubu30 spune:
Veronica, Cusa si Vivela am vazut burticile mari si frumoase !
Felicitari si pt. verighetele care pe voi inca va mai incap
A mea e de mult in stand-by!
Ruxi 29 + cu
arturicii spune:
Nikol, pai nu trebuie "atinsa" in nici un fel, nu e voie sa ridici greutati, sa faci efort si intr-adevar, la prima sangerare fuga la spital; problemele mari ar fi hemoragiile inainte de nastere si in timpul operatiei; insa dr meu s-a bucurat cand a vazut ca e posterioara la mine, ca s-a mai ridicat adica si a zis ca nu ar trebui sa fie mari probleme la nastere.
Eu inca port verighetele, mi-s la fel de largi ca inainte; din fericire nu am inca probleme cu umflaturile si nici cu somnul noaptea; atat ca merg de min 5 ori pe noapte la baie desi nu beau apa....
Ioana,
cris_09 spune:
citat din mesajul lui arturicii Eu inca port verighetele, mi-s la fel de largi ca inainte; din fericire nu am inca probleme cu umflaturile si nici cu somnul noaptea; atat ca merg de min 5 ori pe noapte la baie desi nu beau apa.... Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+ |
poze
Cristina32+ cu Sebi
AMR 8 sapt
nikolett2445 spune:
apropo de burtica,si mie mi se fac observatii ca am crescut,si sotul,vecinii,la alimentara,asa intr-o saptamana
Despre vecini cu probleme,ce mi-ati povestit e frumos pe langa ce patim noi,Sabina macar tu ai primit reclamatie prin e-mail,sunt oameni calculati,ai mei sunt manelisti cocalari din aia rai de tot,cand am venit cu David de la spital acum patru ani,mi-au promis manele la maxim,si geamurile lor deschise ca sa inghetam noi de la et 1 ei fiind la parter
sunt doi baieti la 25 si 27 de ani,nu au soarta sa-si gaseasca si ei femei,mama ,tata pensionari, baba cica s-a imbolnavit de diabet de cand am nascut eu,adica stresul acumulat pt ca copilul meu alearga....politia nici nu zic ca a venit de trei ori pana acum,dar mi-a fost mila de saracia lor sa semnez amenda de 1000 ron,nu au servici,traiesc din pensia mosului si babei,cand venim de la cumparaturi ,sunt mereu pe geam se uita la noi cum caram sacosile sus,si ies la usa sa se bage in seama...ne e mila de ei,dar stiti cum e cand ti-e mila de d--ku,mereu ti-o iei
fetita mamei
NIKOL31+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)
AMR 8 saptamani
Ioana5255 spune:
Intre timp am vb si cu dr mea, ca mi-a sarit toata familia in cap sa o sun blablabla si mi-a spus sa stau linistita, ca dopul se poate pierde tot odata sau in etape, sa stam cu arma la picior si daca e ceva sa o sun, dar ea nu crede totusi sa nasc mai repede de 37 de saptamani. Sper sa aibe dreptate. Eu stau cumintica in banca mea si cand e ceva va anunt.
Murica intr-adevar in ultima vreme stau cam rau cu nervii, plang din orice, uneori ma stresez si cu clientii inutil si imi e ciuda ca eu pun suflet in toate si ptr toti.
Nati am primit telefon. Maine reyolvam problema.
Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
arturicii spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
poze Cristina32+ cu Sebi AMR 8 sapt |
Am cate una pe fiecare mana. Dupa 15 ani de casnicie....
Insa inele nu port
Ioana,
Vivela spune:
deci chiar e mare burta mea
mai, nu stiu ce a luat-o asa razna burta, ca la varsta asta a sarcinii, la david a fost mult mai rezonabila. o sa caut niste poze tot de la 27+ sa vedeti si voi hal de comparatie...(hehe, sper sa nu mai fi crescut unul pe langa, intre timp ).
oricum, multumesc de aprecieri, Crissy, bubu .
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba