Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (53)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Bia, eu stau in Titan , poate gasim o modalitate sa ne intalnim, si dupa ce avem bebeii, sa-i plimbam prin IOR.

am pus si eu poze facute azi, cu laptopul . ca aparatul meu foto a sucombat dupa o baie in pipi-ul lui David . si era aproape nou, avea sub un an, facusem cred sub 1000 de poze cu el. dar cu baia in pipi mi-am pierdut garantia la el si orice speranta ca mai poate fi reparat (cica trebuiau inlocuite aproape toate componentele si ma costa mai mult decat aparatul nou). trebuie sa iau totusi un aparat, sa nu vina zmeul cel mic pe lume fara sa-l prind in poze la maternitate.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela10 spune:

Eu asteptam sa trimit 10 mesaje pentru a cere date despre contul comun, dar daca a functionat la Ancutzicab, de ce nu ar functiona si la mie?
rog sa-mi trimita si mie cineva un PM cu detalii despre contul comun (vreau sa vad poze cu voi si sa postam si noi cateva)

multumesc

Gabi +27 Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

am venit,cu vesti relativ ok,sunt un pic mai linistita,bb are 1600g +sau minus 200g,este in grafic cu toate masuratorile,adica de 31 saptamani,circulara de cordon,placenta foarte josa proape de 01,colul de 3 cm
la o eventuala sangerare,maroneala,roz de urgenta la spital
o sa fac si eu analiza pt streptococ,la synevo nu folosesc valve,ci un plastic cu orificiu prin care se ia secretie,am mai primit si analize de coagulare pe care o sa le fac incepand cu sapt 35,pregatitoare pt operatie

fetita mamei
NIKOL31+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

salutare fetele

ati avut ceva viteza
am de recuperat la citit 1/2 de capitol

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Nikol, adica si tu ai placenta praevia, la asta se refera cand zice placenta f joasa? Ce inseamna acel 01?

Ruxi, tu cum mai esti, mai sangerezi?

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Arturica, sa stapaniti sanatoase ring slingul, si eu am unul la fel, il folosesc de zor prin casa doar doar se mai inmoaie materialul.

Murica, apropo de crize de nervi cu hohote de plans, si eu patesc la fel din cele mai mici prostii. In special sotul reuseste sa ma aduca in stari din astea prin te miri ce, si saracul nu mai stie cum sa se mai poarte cu manusi cu mine ca imediat ma apuca plansul ca mi se pare ca e insensibil si nu ma intelege suficient. Dupa aia rad si eu cand realizez din ce prostii ma enervez, dar lasa, ne mai descarcam si noi asa, decat sa tinem in noi

Vivela, ce poze frumoase ai pus tu acolo, si ce burtik maaare, desi tu nu ai pus in rest mai deloc, super! Imi place poza cu inimioara de burtik Mai, si ai o minune de baiat, ce ochi poate sa aiba!!!

Cristina, fericita 27+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Nikol, adica si tu ai placenta praevia, la asta se refera cand zice placenta f joasa? Ce inseamna acel 01?

Ioana,

gradul de maturitate,adica e foarte matura,batrana....sunt termeni pe care i-am auzit din gura doctorilor

fetita mamei

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Nikol, felicitari pt bebe in grafic, placenta joasa e indicatie pentru cezariana? Ca in cazul asta circulara de cordon nu pune chiar nicio problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

aha Nikol, am inteles; deci ai si placenta joasa - praevia si e si imbatranita; multam ptr explicatie. te-au mai chemat la echo sa verifice imbatranirea placentei?

Crissy, de cate ori l-ai spalat ring-sling-ul? am vazut pe site ca scrie sa il spalam de 3 ori....
Acum eu o sa il spal (sigur, primul pas e sa il primesc) de 3 ori insa aici nu stiu prin ce mecanisme toate alea intra la apa. O sa evit totusi sa il usuc in uscator si o sa ii pun balsam; de-abia inainte sa vina Sabina o sa il spal cu detergent de bebe si fara balsam...

Ioana,

Mergi la inceput

Pai daca e vorba de gradul de maturitate, atunci 01 e foarte bine!!! Eu aveam la 22 de sapt gradul II, si tot mi-au zis ca e ok, sa nu-mi fac probleme, ca e normal pt trim II... Da nu cred ca la asta s-a referit dr cand a zis ca e ft joasa... ci la pozitie, aproape de col...

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Ioana,

gradul de maturitate,adica e foarte matura,batrana....sunt termeni pe care i-am auzit din gura doctorilor

fetita mamei

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput