Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (53)"
Raspunsuri - Pagina 16
ancutzicab spune:
Theodora - multumesc de urari. Eu am incercat sa folosesc batista bebelusului si nu am reusit. Cu device-ul asta de la Chicco m-am descurcat insa de minune. O sa iau unul nou si pentru Maya.
Am intrat si vizionat poze... ce de-a burtici simpatice! Acum trebuie sa ma obisnuiesc sa asociez figura cu numele.
Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
cris_09 spune:
Muricam-am uitat la clip si nu pot zice decat:multi dobitoci pe lumea asta!!!!
Madutza imi pare rau de problema bebelului,dar bine ca se va rezolva
oana_lex82 bine ai venit printre gravidutele cu burtici de liliac
Mira felicitari pentru fetitza grasunica
Sabina termina cu premonitiile astea cu sf.lunii.Pana pe 13 aprilie nu e voieAi uitat ce nr important e pentru tine 13?EEE,mai ai si tu rabdare
theophillina bine ai venit in grupul nostruTe asteptam numai cu vesti bune de la eco si o nastere usoara
Se pare ca toate sunteti in post de Lasati ca salvez eu onoarea feteleeeeeAsa ne-am gandit si noi Carla,sa profitam acum,ca dupa nastere..."poezii de Labis"Nati foooarte frumoasa burticaSe pare ca eco a ta e cea mai asteptata din toata odiseea.scot agitatele sa nu fie bebrlu rusinos(ar fi culmea)
ancutzicabbine ai venit in comunitatea burticilor cu flori de liliac..
R_ocsy mi-ai taiat tot elanul cu povestea despre proaspata mamica moara la 2 ore dupa nastere.Tragic
Vad ca suntem tot mai multe in gasca nasterilor naturaleYuhuuuuacum am si eu mai multa incredere.Vorba aia,curaj gaina k te tai
Pana am scris eu mesajul voi ati mai dat gata cateva pagini..am ramas la 12..sunteti de speriat mai fetelor
poze
Cristina32+ cu Sebi
AMR 8 sapt
M&M spune:
Dana, ar trebui sa iasa si la sumar daca sunt probleme, o eventuala leucocitoza sau prezenta de flora bacteriana...Sanatate multa
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 31+ cu Matei Stefan
BAZAR DC
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana81 ]Aveti idee daca iese la sumarul de urina ceva daca ar fi rinichiul????..sambata merg sa mi fac analizele Teodora[/b] bine ai venit!!Esti cu o zi inaintea mea 25+RIANA & CLARA 06.08.08 |
Daca ai infectie urinara iese la urocultura , daca ai nisip iese la sumarul de urina ; calculul renal ( piatra ) in general se vede la ecograf .
R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
ancutzicab spune:
Eu inchei pe ziua de azi, o sa incerc sa imi completez norma de mesaje maine. Va pup, sa aveti o dupa-amiaza si o seara linistite, fara evenimente neasteptate sau neplacute, in special Sabina, si sa ne "vedem" maine la .
Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
Crissy_C spune:
M-am intors si eu de la recoltarea de analize gineco, nu mi-a facut eco :(, dar mi-a verificat colul si e ok, e inchis si ferm, deci pot sa continuu cu AquaGym-ul! Am intrebat de durerile ca la menstruatie, si mi-a zis ca daca nu sunt insotite de intariri ale burticii, sa nu imi fac probleme, nu sunt contractii.
Nikol, bafta multa la eco, sa vii cu vesti bune!!!
Cristina26 - nu, nu nasc la Medlife, dar am abonament acolo si imi fac analizele la ei, plus vizite la o dr ginecolog ft draguta. As fi nascut la ei daca dadeau si ei acolo, un discount pentru abonati, dar asa, la 76 de milioane + cat o mai fi recoltarea pt celule stem, no thank you. La stat am facut un calcul si, cu toata generozitatea, ca sa zic asa, ma incadrez in vreo 30-35... De restul ma gandesc ca ii mobilez camera Patriciei, sau ne facem vacanta toti trei in septembrie. Cat de rele pot sa fie alea 3 zile, mai ales ca am auzit numai de bine de maternitatea asta?
Rocsy esti o scumpa. Tu vorbesti, cu ochii aia electrici? Apropo, tu cand mai pui o poza cu burtik?
Sabina, sper sa fi fost alarma falsa, daca nu e gelatinoasa scurgerea poate e normala, stiu ca e mai abundenta in ultimul trimestru. Zi-le la fete sa fie cuminti, s-o lase si pe dna dr sa se relaxeze in concediu, ca sa le intampine cu forte proaspete mai prin aprilie asa!
Cristina, fericita 27+ cu Patricia
murica spune:
Salutare burtici,
Bine ati venit Anca si Theodora, sa auzim numai vesti bune de la voi.
Sabina, nici sa nu te gandesti sa nasti pana in aprilie, lasa ca sunt doar vise urate astea cu nascutul mai devreme. Fetitele trebuie sa fie viguroase si crescute bine, deci RABDARE. Mai menajeaza-te un pic, iar cu nervii, vad ca nu stai prea bine. Prea usor cedezi. Fii mai indiferenta.
Nana, eu despre amorteala si usturimea pielii in dreptul stomacului v-am intrebat de pe la 27 de saptamani, dar cum nimeni nu stia ce poate fi, am intrebat-o pe doctorita mea si mi-a spus ca pielea se intinde ff tare in zona aia si de aceea e suprasolicitata si amorteste din cand in cand. La mine continua, dar nu te speria.
Eu sunt ca o painitza umflata din zi in zi mai tare, mai ales ca a venit si caldurica, imi pocnesc mainile. Niciodata nu am patit asa ceva. Doctoritza rade, imi spune ca e normal si glumeste ca la mijloc am un mare obstacol si de aceea trece mai greu apa de sus in jos.
Eu ieri, de la o mica suparare, am facut o mare tragedie si am tras un plans jalnic, cu hohote si sughituri, de nu mai stia cum sa ma impace sotul. Hormonii, ce sa faci, ca in rest sunt vesela de felul meu.
Mira, bravo bebitei tale ca e marisoara. Fetelor ce merg acusica la echo, va asteptam cu vesti la fel de bune despre bebici care mai de care mai grasunei si perfecti.
Pupici de la noi, mai raspundem la ce mai stim.
Murica 33+ si Evelyne-Maria
biajitaru spune:
Buna fetele,
Teo, Anca bine a-ti venit sa aveti parte de o sarcina usoara si de bebei sanatosi!
Fetelor nu mai sta nimeni prin Titan, Balta Alba?
Vecini nebuni mai am si eu dar asta e face parte din statul la bloc. Cei de langa mine au bebe de un an, il cheama Patrick si pe undeva e bine ca ne-am obisnuit si noi cu un bebe langa noi peretii astia parca-s din hartie
Rocsy ai grija de tine. Mie abia acum a inceput sa-mi treaca raceala.
Pup,
Bia
Bia 22+
corinasmile spune:
Fetelor, care ati mai facut calcul pt data intrarii in prenatal, aruncati va rog un ochi peste socotelile mele, si spuneti-mi daca nu gresesc pe undeva:
Nr zile calendaristice pre+postnatal: 126
DPN 29.06.2010
Postnatal vreau sa las 52 (10 zile rezerva fata de cele 42 obligatorii)
Raman 74 zile prenatal
Numarand invers de la 29 iunie, data de inceput a concediului prenatal imi iese 16 aprilie. Adica mai putin de o luna
Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu: pe de o parte nu mai am rabdare sa ma linistesc si eu acasa, sa am timp sa pun la punct ultimile detalii inainte de venirea bebitei (si ma avantajeaza ca voi lua ceva mai multi banuti), pe de alta parte data asta atat de exacta si apropiata ma face sa constientizez si mai mult faptul ca eu chiar o sa am un copil
Ufff, m-am emotionat numai de la calcule
Deci astept pareri daca nu-mi scapa ceva.
P.S.: am trimis pe user-ul comun un mail cu niste poze incantatoare de fetite, sa va delectati si voi!
Corina 25s+ cu Maria
arturicii spune:
HELLO! Uau ce viteza ati prins...
Sabina, hai ca ieri mai in gluma mai in serios te rugam eu sa nu nasti (de parca ar fi dupa tine) insa acum chiar ca imi dai emotii. Eu am pierdut ceva ce semana a "dop" in 28 de saptamani cand eram insarcinata cu gemenii. Asa am ajuns sa schimb urgent spitalul de la Pantelimon ca nu aveau 2 incubatoare la Municipal. Insa de nascut am nascut la 40 sapt. Insa m-am speriat rau atunci.
Bun venit fetelor noi!
Am vazut si eu pozele. Veronica, esti o super tinerica si ai o burtica tare frumoasa.
Cusa, si la tine e burtica tare faina si nu esti deloc cu kg adunate.
Ieri am iesit cu baietii cu bicicletele. De-acum le tinem in masina si dupa scoala ii las la plimbare; sa vedeti ce tare o sa fie cu baietii cu bicicletele, Sabina cu caruciorul.
A, mi-a luat sora mea ring-sling-ul pe care mi l-am dorit! Maine il trimite !
O zi faina tuturor
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+