Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (53)"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Hello Burtici!!!

Am ajuns si eu acasa, k de dimineata sunt tot pe drumuri pe la medicul de familie dupa concediu, apoi la birou sa-l duc. Mi s-au cam umflat picioarele si acum ma chinui sa stau un pic la orizontala. Mie-mi tot vine sa fac cate ceva prin casa, da' vad si eu ca nu mai pot, si ma potolesc.

Multumesc fetelor pentru felicitari, i le-am transmis si grasunicii mele

Sabina, da-i incolo de vecini nesuferiti! Presupun ca ei nu au copii... de obicei asa fac astia. Dar voi nu ziceati ca stati la casa cu socrii? Sau am inteles eu gresit? Da... citind mai departe ma inteles ideea. Eu nu inteleg frate, cum sa se auda de la mansarda la parter?????

Teo, bine ai venit in randul nostru! Sa duci sarcina frumos, pana la termen

Carla, felicitari pentru perseverenta in intimitati Noi am lasat-o balta destul de usor cand am vazut cu nu merge nici asa, nici asa. M-ai distrat teribil cu "scrisul de mana"

Vivela, daca iti e atat de rau din cauza statului pe scaun, de ce nu-ti iei mai repede prenatalul? Si eu aveam probleme cu statul pe scaun, iar de cand sunt acasa... alta viata! Sper sa te simti mai bine! Ce burtica frumoaaasa! Ca si mamica.

nana, tare nasol cu trezitul asta la 4... daca bei un ceai de tei seara nu dormi mai bine? Voiam sa-ti propun si o cana de laptic cald cu miere, da mi-am adus aminte ca nu e indicat la stomacul tau...

discordia, sanatate multa tie si micutei tale Sa va faceti bine cat mai repejor.

Rocsy, sanatate multa si tie!!! Asa e cu vremea asta... ne pacalesc cateva raze de soare si hop vine si raceala. E bine ca stai acasa, ca sa te refaci mai repede. Sa vii si tu cu vesti bune de la doctor. Of... Doamne, ma ingrozesc cazurile astea... cred ca pana la urma daca e sa o patesti, o patesti... Din nenoroc, din neglijenta, din intamplare... Doar ca atunci cand cineva e raspunzator pentru o viata curmata, trebuie ca auoritatile sa se asigure ca nu va mai curma si altele... Dumnezeu sa o ierte.

Cristina, ce bebe marisor ai in burtica!!!! Felicitari pentru grasunel

Anca, bine ai venit si tu printre noi!!! Te asteptam sa ne mai scrii, daca timpul ti-o permite.

Crissy, Felicitari pentru col lung si inchis.

Cusa, frumoasa burticuta! A crescut ceva de acum 4 saptamani

Veronica, de ce zici ca e mica burtica? La cat esti tu de slabutica, ar fi culmea sa ai o burta ca a mea, spe exemplu... Cum ai mai duce-o pe picioare? Las' ca e bine asa.

nico, Felicitari pentru bebe in grafic. Stai cumintica sa nu apara nicio sangerare!

Murica, bine ca te-ai linistit in cele din urma! Eu te inteleg, caci si pe mine ma apuca plansul din cine stie ce... eh, vorba ta... Hormonii astia!!!

Corina, asa mi-am luat si eu concediu Am lasat 52 de zile dupa.

artu, si eu mi-am luat sling, l-am spalat o data, si e mai moale materialul. Tura asta am pus si balsam. Il mai spal o data, si daca tot e tare, mai bag si la o a treia spalare.

Sabina, inca putin!!! Macar pana la 36 de saptamani!!! Sper sa nu fi fost dopul. Totusi, sa ne tii la curent!

Si eu imi port verigheta la gat... asta e!

Ma duc sa fac listute! Azi si maine incercam sa mai luam cate ceva, caci vineri ma duce sotul acasa, la mama, la Radauti, unde voi sta pana voi naste, si putin dupa. O sa-mi fie tare dor de 'ubitu' meu, da' va face el naveta la 2 saptamani sa ma vada. Asta pana il sun sa-i zic ca nasc... Conform ecografiei de ieri, ar trebui sa nasc pe 14 mai, mai repede cu aproape 2 saptamani... Eu una nu m-as supara deloc.

Pupici!

Mira fericita 30+cu Maya Alesandra

AMR 10 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Vivela, vazut si eu pozele tu esti super subtire si burtica e dragalasa insa nu imensa!

Azi am fost sa vorbesc cu directoarea scolii baietilor sa ii lase si in cls 1 in aceiasi clasa si cand i-am zis ca mai am 4-5 sapt si nasc nu i-a venit sa creada.
Insa vazand acum burticile voastre si eu sunt cam ca si voi asa ca nu ma mai ingrijorez...

Azi-noapte am visat ca a zis dr ca are Sabina 3900 g si gata, o scoate.

Sabina, bine ca te-a linistit dr si ca ea e mai optimista decat tine in privinta DPN. Sa-ti stea dopu' la locul lui!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Crissy_c : multumesc, am sa pun chiar astazi cateva poze ( am reusit sa le scot din aparat , sotul cu degetele lui de aur ... desi am facut si eu acelasi lucru mie nu mi-a iesit ).
Ioana : sa folosest cu drag ring-slingul
nikolett_2445 : felicitari pentru bebele in grafic

Apropo de prosti/proaste : o tampita de tehniciana dentara de la noi , imi spune ieri ... vai tot mai frumoasa te faci, asa eram si eu cu Ioana, m-am facut cat o vacuta , cu baietelul aproape nici nu s-a vazut ...

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

am primit cadou de la sora mea 100 de lei cadou de 8 martie si cum nu pot bantui prin magazine mi-am comandat o geanta de pe net. O intreb pe fii-mea> Picea iti place gentuta mea. Ea> Ohhhh, nu!

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Vivela: super! Eu abia asteptam sa se mai schimbe vremea sa mai ies si eu la plimbare in IoR. Poate ne-om fi petrecut prin AUchan

Acu mi-am adus aminte si eu as vrea sa nasc natural daca se poate; dar sa vedem ce o sa zica doctorul ca el are ultimul cuvant.

Bia

Bia 22+

Mergi la inceput

Rocsy, nu pot sa cred!!! Daca venea "complimentul" de la cineva care nu are copii hai sa zic insa asa....
Pe mine ma tot intreaba mama daca m-am ingrasat (am avut o perioada, dupa sarcina cand aveam 85 de kile si nu eram prea haioasa si a ramas cred stresata saraca) si mai am o matusa care nu are copii si ma intreaba tot asa.

Am cam intrat in perioada in care parca nu mai imi place nimic din ce ar trebui sa mananc sanatos; noroc ca ma tenteaza inca iaurtul simplu si portocalele.

Sabina, pai cred si eu daca nu i-ai comandat si ei un pui de geanta ceva...

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Am pus poze cu burtica ... ca sa vedeti ditamai "vacuta" .
Ma duc sa pap ceva !

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Am pus poze cu burtica ... ca sa vedeti ditamai "vacuta" .
Ma duc sa pap ceva !

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Ii recomand cu caldura doamnei tehnician dentar care ti-a facut complimentul sa treaca pe la oftalmolog; e clar ca are o problema;

nici grasa nu esti si nici mare rau la burtica!

hai ca ma supar si imi fac si eu cumva poza azi.... am oglinda mare doar in holul blocului deci nu pot sa apar acolo sa ma pozez;
asa ca trebuie sa fac si eu ca si Nati, sa rog baietii sa imi faca poza

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Rocsy, ti-am vazut si eu burtica si chiar nu inteleg comentariile colegei tale. Tu ai o burtica tare frumoasa, iar femeia aia e o nesimtita... cum sa zica asa ceva? Si de-ar fi fost adevarat, tot nu isi avea locul comentariul.

Mira fericita 30+cu Maya Alesandra

AMR 10 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Rocsy ce nesimtita doamna in cauza. Eu ii ziceam vreo 2.

Artu nu i-am luat geanta dar i-am luat-o pe papusa Cleopatra si era asa de fericita. Sa o fi vazut ce fascinata se uita la ea cum canta, cum ii luceau ochisorii.

Mira ne scrii si de la Radauti? Apropo de Radauti am un client de acolo cu o pizza buna, asa se lauda el. Mario Pizza.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput