Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (53)"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am lipsit cateva ore si voi deja ati scris cateva pagini...

Sabina, nasol cu vecinii...Acum ce sa zic , ca si la casa ta poti sa ai ghinion de niste vecini care sa iti faca toata ziua gratare si sa asculte manele... Wowww!!! Sa stii ca atunci cand simt ca nu mai pot ma gandesc la tine, si cu gemene si cu munca...Ce putin mai ai!!!...

Rocsy, multam frumos...

Anamaria, cu placere...Fiecare bebe are ritmul lui...Mihaita al meu era tare micut, dar daca il vezi acum nici nu zici ca s-a nascut cu 2500grame..

Crissy, nasti la Medlife??? Multam frumos; oricum degeaba s-a asezat el in pozitia de lansare ca pe mine cezariana scrie. Asta e... EU am citit mai mult in diagonala si nu am retinut...

Anca, Theodora, bine ati venit !!! Sarcini usoare pe ultima suta de metri si bebei sanatosi

Rocsy, acum cativa ani a fost un caz pe forum, ma rog nu vreau sa sperii pe nimeni...o mamica a murit dupa ce nascut o fetita sanatoasa . Se pare ca diagnosticul pus atunci de medici a fost embolie amniotica( lichidul amniotic a patruns in circulatia sangvina a mamei). Dar trebuie sa gandim ca puii nostri au nevoie de noi si ca nu ni se poate intampla tocmai noua. SI , sa avem credinta...

Sabina, nu apare niciun simptom cand pierzi dopul..E gelatinos .Pot trece pana la 2 sapt de cand pierzi dopul pana nasti...Nu ne da emotii...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 31+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Burtici, am tot vrut sa va intreb, dar am omis: cam de o saptamana, doua imi amorteste partea de jos a pieptului: simt amorteala si furnicaturi in zona stomacului si a coastelor, nu tine mult ca ma masez si trece, dar e destul de enervanta senzatia. Cred ca sta bebe pe vre-un nerv... Voi va confruntati cu asa ceva? Sau poate stiti de la o sarcina anterioara...

Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nikol, bafta la eco..sa vii cu vesti bune..

Mie in sarcina trecuta mi s-au rupt membranele direct. NU am pierdut niciun dop, nu am avt nicio contractie in prealabil , ci pur si simplu m-a trezit la 7 juma dimineata un "POC" destul de tare si a inceput sa curga lichidul amniotic in cantitati mari..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 31+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Gata nu mai zic o vorba. Cand o fi sa nasc va anunt. Sper sa nu fie prea curand si nici sa fi pierdut dopul, ca tot nu m-am lamurit. Imi pare rau, ca v-am dat emotii. Va rog, sa ma iertati.

Nana eu cred ca picea ta sta pe vreun nerv si de aia ai asa senzatii. Ale mele dau deja cu picioarele in coaset si ma ustura uneori, cred ca de la atatea picioruse.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ola

fetelorrr mi se zbarleste pielea pe mine cand vad ca vb despre pierdutul lichidului, ruperea membranelor....mai avem un pic...unele dintre noi chiar ff putin
si mie im este atat de frikkkk

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Anca, bine ai venit, suntem in aceeasi oala, ca sa zic asa, si eu de-abia ieri mi-am luat inima in dinti si am inceput sa scriu desi le citesc pe fete de ceva vreme. Sa ai o sarcina usoara in continuare, o nastere si mai usoara si un bebe sanatos!
Ce bine ca zici ca e buna pompita asta de nas, eu nu am luat inca nimic, insa eu tot la ea ma orientasem, apoi am vazut ca fetele merg mai mult pe Batista Bebelusului si ma gandeam ca poate asta nu e buna, mersi de pont.

Fetelor, nu mai ziceti din astea cu muritul la nastere. Sabina, si eu am un stres cu asta, nu-mi amintesc cam de cand a inceput lamine, oricum de mult, de cand am inteles ca sunt femeie si intr-o zi vi avea un copil, am avut o obsesie ca eu o sa mor la nastere. Acuma mi-a mai trecut ca ma tot cearta sotul meu si imi zice sa nu ma mai gandesc la prostii, insa mie imi venise ideea sa-l intreb pe dr. meu cate femei i-au murit la nastere pana acum, insa m-am calmat si n-am intrebat asemenea prostii. Si eu sunt de principiul ca daca ti-e dat sa mori intr-un anumit moment, mori oricum, insa tot mi-e frica, ce sa fac? Eu o sa nasc la o clinica privata, ne costa o gramada de bani nasterea asta si ma gandesc cu speranta ca vor avea mai multa grija, insa si aici, oricat de pricopsita ar fi clinica, daca apar complicatii, tot la spital te trimit, bine nu va imaginati comparatie cu spitalele din Ro, aici unde s-a inventat medicina macar spitale si doctori ca lumea sa aiba si ei.

Cristina, Cornelia, ma bag si eu la clubul nasterilor naturale, sper sa nu intervina nimic , ca frica mi-e de nastere, dar mai frica de cezariana.

Nana, eu iubesc marea si dintotdeauna mi-am dorit sa pot sta la mare, na, ca mi s-a implinit visul, insa in vara asta o sa spun pas la plaja si baie, doar plimbari cu bebe pe faleza.

Sabina, ca tot vrei tu si simti ca ai sa nasti la 36 de sapt, iti propun un targ: sa stai aici pe forum sa sarbatorim ziua mea (e pe 27 martie) si dupa aia poti sa nasti daca asa-ti doresti si ai chef. Eu nu am experienta in treburi d’astea insa am citit si eu pe net ca pierderea dopului gelatinos poate avea loc si cu sapt inainte de nastere. Nu te mai enerva, ai sa vezi ca ai sa nasti sf martie, inceput aprilie, asa cam cum simti tu, sau chiar mai tarziu, dupa Paste, ai sa vezi.

Theodora 25+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Vizionat si eu pozele .
Veronich : nu se vad cele 10 kg,lumea are dreptare ... esti o norocoasa
Crissy_c : ma uit cu drag la pozele tale, esti asa frumoasa
Nati : asta da diferenta intr-o saptamana !
Ana : ce ti-a mai crescut si tie burticuta ... frumoasa foc
Cornelia : la fel
Flubby : la fel si tie

Imi place evolutia noastra de la inceputul sarcinii pana acum , sa o tinem tot asa !

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele eu pe 8 martie aveam circumferinta abd 80 cm...si la o sapt dif aveam 83

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Vero si mamanati, am vazut si eu burticile voastre, sunteti niste dragute. Sper sa pun si eu de sapt viitoare poze cu burtica, dar mai intai sa le fac. Sunt asa necajita pe mine ca desi avem si aparat foto si camera video care face si poze, eu nu am poze cu mine gravida La prima sarcina nush daca am mai mult de 5 poze, iar acum cred ca nu am niciuna

mamica de fetita si 31s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Doamne ce ati mai scris...
Nati are si putin alcool, si daaa, ustura dar si cicatrizeaza bine, tin minte ca ma dadea sotzul si il puneam sa sufleee
Ioana este o vorba sa nu te pui cu prostu...nu te mai stresa,nu i convine sa se mute.Cat despre dop..eu nu am vazut asa ceva la mine si nici apa nu mi s-a ruipt decat provocata la 41 s, doar de contractii m-am "bucurat".Tinem pumnii sa iasa fetele cand vrei tu
Eu ma confrunt de 2 nopti cu niste dureri uraaate de spate si suspectez un rinichi...doare rau ca si cum as avea o masea infectata(ce explicatie am gasit).Aveti idee daca iese la sumarul de urina ceva daca ar fi rinichiul????..sambata merg sa mi fac analizele
Teodora bine ai venit!!Esti cu o zi inaintea mea

25+RIANA & CLARA 06.08.08

Mergi la inceput