Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (53)"
Raspunsuri - Pagina 14
n_a_n_a spune:
Theo , ce sa faci, hormonii astia nu ne lasa sa ne odihnim cum trebuie... Mai, ce va invidiez pe tine si pe Bilica: una in Grecia, cealalta in Caraibe! Pai daca as avea marea langa mine, m-as muta cu pat cu tot pe plaja , numai sa mai iau cate o gura de briza! La mare am si conceput-o pe iubirici !
Sabina !!!! Fii cuminte!!! Sa nu nasti, bine?!
Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cusa Vero am vazut si burtica ta f frumusica, dar tu tot slabuta esti!! |
m-am ingrasat cu 10 kg dar toata lumea spune ca nu se vad..inclusiv dr..
30+ Matei ...
Ioana5255 spune:
Ma stradueisc sa nu nasc. Si tot nu m-amlamurit care e faza cu dopul asta. Parca la mine nu e ca gelatina. Deja spumeg de nervi.
Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui cusa Fetele vad ca vorbiti despre dopul gelatinos, scuzati-ma daca pun o intrebare stupida, ce se intampla apoi dupa ce pierzi dupul asta? Se rupe apa? Intri in contractii? Iti vine sa nasti repede sau se poate intampla si sa mai dureze cateva zile pana nasti? Rocsy sa te faci bine in curand , nasol cu raceala! Ceaiuri multe cu miere si lamaie si vitamina C si multa odihna!Ai grija! Cornelia 30+ cu Emma Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none! |
Cornelia, mersi .
Sunt si eu la fel de curioasa ca si tine in priviinta dopului, cred ca citisem undeva ca se pierde cu cateva zile inainte de nastere ... dar la memoria mea slaba nu garantez nimic .
R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
anamariam79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui veronicach
m-am ingrasat cu 10 kg dar toata lumea spune ca nu se vad..inclusiv dr.. 30+ Matei ... |
Vero, 10 kile?! Poate imbracata si incaltzata, ca nu arati deloc a 10kile+ E tare frumusica si finutza burtica.
Ana 31+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 8 saptamani
bebica mea mica si scumpica
ticker
ancutzicab spune:
citat din mesajul lui cusa Fetele vad ca vorbiti despre dopul gelatinos, scuzati-ma daca pun o intrebare stupida, ce se intampla apoi dupa ce pierzi dupul asta? Se rupe apa? Intri in contractii? Iti vine sa nasti repede sau se poate intampla si sa mai dureze cateva zile pana nasti? Rocsy sa te faci bine in curand , nasol cu raceala! Ceaiuri multe cu miere si lamaie si vitamina C si multa odihna!Ai grija! Cornelia 30+ cu Emma Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none! |
Sabina - poate nu ar strica un control, sau macar un telefon la doctorita ta.
Veronicach - multumesc pentru mesaj, abia astept sa va vad
Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
veronicach spune:
ce am gasit eu despre dopul gelatinos
Dopul gelatinos inchide colul uterin.Daca s-a eliminat nu trebuie sa mergi la doctor si nu inseamna neaparat ca se declanseaza imadiat nasterea, la unele femei poate dura si o saptamina,la unela mai putin, depinde ce fel de contractii are.
si despre ruperea apei (care cred ca este diferita)
In ultimele zile de sarcina, marele moment poate surveni oricand si oriunde. Ruperea apei se poate produce la inceputul travaliului sau chiar inainte cu ceva timp. Va poate surprinde la televizor, in timpul somnului, la serviciu sau pe strada.
Fara sa presupuna durere, scurgerea incolora si inodora, poate fi abundenta sau se poate limita la cateva jeturi. Este imposibil ca acest lichid sa poata fi retinut precum urina. De aceea este bine sa aveti mereu cu voi o trusa igienica, pentru a limita neplacerile.
Acesta este semnul care va da de inteles ca trebuie sa ajungeti imediat la spital, fiindca ruptura precoce a sacului, antreneaza riscul unor infectii, ce il pot pune in pericol pe bebelus. De aceea din acest moment, trebuie sa fiti sub supraveghere.
31+ Matei ...
discordia spune:
Sabina, la prima sarcina eu nu am simtit cand am pierdut dopul. M-am dus dimineata la wc si cand m-am ridicat am tras o privire la ce am facut si am vazut ceva rosu. Peste noapte eu avusesem ceva dureri de burta asa ca la menstruatie si localizate jos, dar am zis ca o fi fost de la frig. Cand colo fusese domnul dop. Apoi am nascut in noaptea care a urmat.
Dar am citit ca pot trece si 2 sapt pana nasti de la pierderea dopului.
mamica de fetita si 31s+ cu
nikolett2445 spune:
SALUT burtici!
bun venit fetelor noi,curaj sa fim un grup cat mai mare sa ne incurajam ,mai avem un pic doar
eu dopul l-am pierdut treptat,in ultimile doua saptamani,sapt 35 coborat burti,sapt 38,39 pierdut dop,mucus f putin in iecare zi,sapt 40 s-au rupt membranele,si curgea lichid,de ma minunam,am fost la pipi,m-am ridicat si a inceput sa curga ceva cald,m-am miscat un pic,din nou,mai mult,mi-am pus tampon,m-am urcat in masina ,la fiecare miscare simteam cum curge,ajuns la spital curgea deja pe langa, abia apoi au incceput contractiile
fetelor ma duc la ecografie,intr-o ora,va mai citesc un pic si inchid,am visat uratel,nu prea am avut somn,m-am trezit de cateva ori,am emotii mari in concluzie...sa dea Domnul sa venim cu vesti bune
fetita mamei
NIKOL31+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)
AMR 8 saptamani
Ioana5255 spune:
multumesc fetelor de explicatii. dureri ca al ciclu am si eu si intepaturi in vagin de 2 zile. Mai stau si eu asa sa vad ce se intampla. Sper totusi sa nu nasc, ar fi prea devreme si chiar nu am nici un chef.
Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.