**Buburuze de 2009 in actiune (17)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

fetili, problema sta asa, aici asigurarea e obligatorie, iei masina, iei la pachet cu asigurarea, vrei nu vrei, faza e ca masia fiind zob orice i-ai face nu mai ai siguranta in ea...si hai sa zicem ca o da la facut.....nu aveti idee despre viteza cu care se misca belgienii sa faca ceva....asa caaa, mai bine iei alta, eu una asa as face....macar am si siguranta si ma scuteste si de nervi, stres si drumuri

Pai atunci asiguratorul ar trebui sa o dea dauna totala si sa-i dea suma la care este asigurata pe ea. nu e asa si la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare!
Eu astept sa plec de la birou-vine fratele meu sa ma ia ca masina mea e in service si cum reparatia se face pe asigurare sigur mai dureaza o saptamana cel putin.
Eu pe Andutu l-am tinut si il tin fara nimic pe cap in casa decat l-am nascut si de fiecare data cand venea soacra-mea la mine ma intreba daca nu-i pun o "scufita" ceva,da de fiecare data.
Acum cand il scot afara ptr ca sunt 8-9 grade ii pun un body,un pulover si o jachetuta-fleece subtirica.In schimb in casa nu am niciodata mai putin de 23 grade-da stiu e mult dar.....
Picky-felicitari ptr dintisor lu'Stefi!.Te inteleg cu sora ta ca si eu sunt parca uneori geloasa pe sora mea cand se joaca sau rade cu puiul meu-stiu ca nu am de ce,ca doar eu sunt si voi ramane mama lui chiar de n-ar mai vrea el tot asa va fi dar....
Trebuie sa plec!
la toata lumea!
Scriu maine mai mult!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ne-am intors de pe drumuri, jumatate din drum fiica mea a plans ca nu mai vroia in carucior...si plimb-o in brate si iar pune-o in carut si tot asa...are deja niste figuri in cap....
Multumim ptr felicitari pai exact Anna, e musai sa fac cinste..asa ca va ofer orice va doreste inimioara

Legat de asigurare, e clar ca avem asigurare ca aici nu se poate fara, dar e chestia ca aici, ca si in tara se evalueaza daunele masinii si daca reparatia costa mai mult de cat valoreaza masina la ora actuala in catalog atunci se considera zob si nu se mai repara...iar noua ne da doar pretul de catalog din acest moment. De ex: masina noi am luat-o de ocazie cu aproape 8 euro, acum 3 ani..pretul de catalog(nu pretul de pe piata) la ora actuala ar putea fi 2000-3000 euro...iar reparatia costa mai mult peste pretul de catalog (scheletul masini e afectat)asa ca masina ramane la asigurare iar noua ne da doar bani, cu care nu putem sa ne luam aceasi masina....oricum acum asteptam expertiza masini si vom vedea ce vom face.

Vad ca vorbeati de imbracat copilul afara acum cand a inceput sa dea caldura: body, bluzita, strampi, pantalonasi, ghetute, geaca nici groasa, nici subtire si un fes subtire, dar azi am lasat-o si in capul gol.

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

na ca uitasem de faza asta picky, stiam eu ceva dar nu clar...

Mergi la inceput

Hai ca eu citesc si din cap trecut si am ajuns la mesajele Emei...care trebuie sa-i multumesc ptr vorbele frumoase aduse acestui forum si sincer si eu imi doresc ca forumul sa nu dispara. Stiu ca nu sunt in masura sa zic asta, dar mi-as fi dorit sa fie mult mai multa activitate si din partea mamicilor care sunt in listuta si nu au mai dat nici un semn de viata. Da, am si eu problemele mele, da, nu mai pot tine pasul cu voi, dar totusi incerc ca atunci cand am timp liber sa intru si pe la voi, pentru ca voi, vrand, nevrand faceti parte din viata mea si cu voi mi-am impartasit bucuriile si tristetile, voi poate ati fost singurele care i-au urat printesei mele "la mai multe lunite" in fiecare luna, voi ati fost singurele care i-au urat printesei mele insanatosire rapida atunci cand a fost bolnavioara... asa ca nu imi pot imagina cum ar fi sa intru pe forum si sa nu va mai gasesc...si sincer daca voi nu ati mai activa, atunci nici eu nu as mai face-o..Ca nu as mai avea de ce..

va pupic si va ador pe toate..imi sunteti tare dragi

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Eam vazut pozicile cu flacaul tau...ce mare s-a facut si ce mandru e el ca sta in picioruse...felicitari

Buburuza mea

Mergi la inceput

Stefi are boala pe metal, tot ce prinde si e metal baga in gura, il linge...acum de ex a deschis dulapul si a scos tot din dulap...de la lenjeri, fete de masa, naproane ...tot..acum a apucat stecherul de la veioza is se chinuie sa-l bage in priza...
Aaa, nu v-am spus..am izolat prizele din casa, cele la care avea acces...la inceput le-am bagat capace de protectie(chiar daca aveau ele, dar am zis sa fiu sigura) apoi daca a vazut ca nu mai poate baga degetele s-a apucat sa linga pamantarul, ca deh e tot metal.....asa ca le-am izolat de tot cu banda adeziva...

Vrea tatzi, ii e somnic...

Buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

nu-mi vine sa credde mult nu am mai deschis 2 pagini in paralel ca sa pot recupera,dar sincer ma bucur in sfarsit ceva activitate

picky ma bucur ca ai intrat ca si noua ne-a fost dor de tine si e stefi..am vazut eu bine????dintisor?????felicitari pentru primul dintzuc si urmatorii sa iasa fara dureresi multi pupici la printesa sa treaca racealate integ..ca si mie mi s-a pus odata pata pe sora-mea ca s-a dus la ea cand eu am chemat-o,cu toate ca nu trece in fiecare zi pe aiceahahahha..deci ai o mica mancacioasabravo stefii,papa tot ce iti da mami;offf,bine ca nu a patit nimica el ca cu fiarele rezolvati voi,cred ca daca razvanel se simte bine la temperatura aia,nu ai de ce sa spui ca e mult..si fi-mea adora caldura,iar alti copii se simt foarte bine la racoare..deci,nu e o regula
ema multam,intotdeauna pe felie si o dragutaasta nu e rateu..e esec totaldar maine drept pedeapsa o sa o pun sa bage 2 flotari..ce inseamna femeia fratedar ia cauta ceva si cu barbati ca parca prea am cazut noi gagicile in cealalta extremaoricum,banuies ca e mult adevar..
anna chiar asa..numai mame denaturate..acum ma gadesc ca tu ai trecut cu vladut prin parioada asta nasoala si nu pot sa-mi imaginez cum ai rezistat,ca mie imi vine sama tot ducccccccccccc..si caciulita aia sa mor de am mai vazut-o pe undevao primise fi-mea la botez cadou si era de la bebel,dar nu am gasit nici o poza sa pot sa iti arat.In schimb am vorbit cu cineva care vinde hainute de copii si o sa incerce sa-mi faca rost de asa ceva pana vinerisi o sa pun poze sa vedeti ce faina e
simina ce treaba au si femeile aste mai in varsta..lasa-le ca le trece
pickydeci toata nebunia asta cu masina e tare complicata si neavantajoasa deloc sper sa va luati alta repede de care sa fiti multumiti si sa nu coste multin loc sa apreciezi efortul fetii ca te ajuta la curatenia de paste tu o parasti... ce tare e cu linsul

dar eu tot nu vad unde si-a insirat cuscra-mea tavoiul cu drob..

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

uite ca acum am vazut,picky stiu ca razvanel nu e al taudar nu stiu cum mi-a fugit randulsimina,pentru tine era mesajul dar din greseala a juns in alta parte

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

hello fete harnicute si buburuzici!
ce mai faceti? vad ca va pregatiti incet-incet de primvara asta care intarzie sa apara ...
noi suntem bine, sanatoase...tot cu gandul la caldurica si concediu..si apropo de asta vreau sa va intreb ce carucioare sport aveti in dotare; nu stiu daca am sa renunt la mastodontul meu, ca tare bine ma impac cu el, dar imi trebuie ceva usor, tip umbrela, ca sa mai pot pune si alte bagaje in portbagaj...
nici premiul de la luana nu l-am revendicat, asteptam sa vedem ce apare la sectiunea In curand; ne-am gandit la masinuta 4 in 1 de la chicco (are careva dintre voi? ca eu nu gasesc nicaieri s-o vad live) sau la masuta cu activitati pe care a luat-o Lavi....sa vedem
in rest toate bune!
va las o cafea pt dimineata
somn dulce!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput