**Buburuze de 2009 in actiune (17)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

o cana de pentru toate mamicile,perfuzabila pentru ema e gata,cubaneze pentru tutungioaice si ceva vogue si pentru cuscra

La Multe Lunite inainte

Larisa Elena buburuza de Voicu_bebi
Robert Andrei buburuza de Mara_i
Bryce Mihai buburuza de ClaraJ

sa cresteti mari si frumosihai si voi mamicilor sa ne dati de veste ce mai faceti

alic multam de cafelutacaruciorul nostru e de la Babystar si sunt multumita de el mai mult pentru ca e foarte usor si pot sa schimb pozitia manerului de care imping carutulori tin tero cu fata la mine,ori o tin cu fata la populatie sa-si clateasca ochiicu masinuta de la chicco nu pot sa te ajut ca nu i-am cumparat dar zi-ne de nati ce face

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

neatza......picky noi suntem aici.........las` ca-ti rezolvi tu problemele......macar aici nu se contrazice nimeni cu nimeni....e perfect...sunt multe topicuri agresive.....se baga ot felul de nemame...exat care dau sfaturi fara a avea copii ma sparge chestia asta...macar noi ne intelegem.....
cris e dulce tero dar pe fata ei scrie"mami nu ai nici o sansaaaa"
A mea sta calare pe birou in fata monitorului si se uita la desene..cu cei trei purcelusi...e lcd deci nu-i face rau......si oricum e departe...de el

valeu...a intrat in hartiile mele...tragic.....dar se pot reface...

VA PUP PE TOATE

A SI BOMBA.. de maine pana duminica sotul e la sedinta si fata la mama...sunt singura si ma destrabalez.........
adica.........curatt,acte,mancare....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
povestea nasterii

Mergi la inceput

am tot cautat si doar asa am gasit sa va arata
http://cufarulculucrusoare.blogspot.com/2010/02/caciulita-spiridus.html

asa vreau pentru tero,doar ca in capat sa nu aiba nici un ciucure sau mai stiu eu ce.Am avut pe roz noi,dar l-a pierdut

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neataaaaaaaaaaaaa
hai sa traiesti cris...ce m-as face eu fara perfuzabila ta???????
picky nu vreau multumiri, nu-s singura care trage de topic. eu m-am exprimat mai direct doar
cris sa fii sigura ca atunci cand boi gasi ceva despre partea masc o voi posta boldat

Mergi la inceput

na ca am gasit

Tanara sotie ii trimite de la spital o telegrama sotului:

"Scumpul meu Petre, alaltaieri s-a nascut ingerasul nostru de baiat. E dulce, dar din pacate eu nu am lapte, asa ca am fost obligata sa angajez o doica de lapte din Grenada. Eu n-am nici o vina, dar se pare ca din cauza ca ea este negresa, pielea copilului s-a inchis la culoare si este aproape neagra. Te iubesc si abia astept sa viu acasa cu odorul nostru".

Telegrama lui Petre catre mama lui, proaspata bunica:

"Draga mama, Anca a nascut alaltaieri un baiat. Totul a decurs bine, dar ea neavand lapte, a fost obligata sa angajeze o doica de lapte din Grenada care este negresa. Cum a inceput sa alapteze copilul, pielea lui delicata a devenit neagra. Anca n-are nici o vina ca n-a gasit o doica alba. Te sarut cu drag, fiul tau Petre".

Telegrama Mamei catre Petre:

"Draga Petrisor, ma bucur ca sunt bunica si va felicit. Pot s-o inteleg pe Anca, pentru ca eu am fost exact in aceiasi situatie cand te-am nascut. N-am avut lapte si a trebuit sa te hranesc cu lapte de vaca. Eu n-am nici o vina ca ai iesit un bou..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Sunt varza

La multi ani sarbatoritilor de astazi. Sa cresteti mari si sanatosi

Alice, bine ai revenit , eu i-am luat carucior care se strange tip umbrela, e super usor si ma descurc cu e f bine, dar nu stiu ce firma e...asta e: http://family.webshots.com/photo/2691644300106226777HYMqYb
Cris, mi-am dat seama ce caciula vrei , daca vad pe la noi prin magazine iti spun si-ti cumpar
Ema, cred ca e timpul sa imparti perfuzabila si cu mine, ca am o durere de cap
Mada, spor la treaba si destrabalare placuta , sa te si odihnesti

Acum va dau tema de discutie, de data asta propun sa vorbim despre activitatile pe care le facem cu bebeii, jocuri de dezvoltare a limbajului, motorie etc... Si cand mai gasim un joc captivant pt copil sa-l impartasim aici pt a-l incerca si celelalte...Ce ziceti? Cam ampla tema de discutie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

neata si de la noi!
cris-sa nu-mi spui ca-i pus-o de-un viol aseara?!ca am dormit f prost,reby s-a trezit toata noaptea dupa tzata,sunt de somn
ma duc sa pap,ca mi-e o foaaame,eu sunt cu cerealele dimineata,ca,copiisi revin mai tarziu cu cititul si scrisul forumistele

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

ano ia mama perfuzabila, traiasca cris ca a inventat-o....eu ma chinui cu juma de l de cafea fara zahar si nu mere
irina fomista
ano e ft buna tema chit ca e ampla....eu cu piticul trancanim....ca el nu intelege ce zic eu si eu ce zice el asta e altceva dar se chinuie sa scoata ce sunete scot eu si eu ce sunete csoate el....el reuseste, eu baaaaaaaa. motoriiii....deocamdata facem masaj....apropos, multe fete nu mai fac....facetiiiii, nu va fie lene, e si pt musculatura masajul, nu doar pt piele, facem gimnastica si il mai tin de manute si paseste el asa, in legea lui, il las sa se deplaseze ca o omida prin pat....are carticele cu imagini...se uita si bodogane cu ele acolo....atata deocamdata imi vine in cap....daca imi mai amintesc mai zic

Mergi la inceput

sa vedem cat timp am dezlegare pentru forum de la terorista

mada ca bine ai zisde fapt nici eu si nici ta-su nu avem vreo sansaoauuuuuuuuuuuuu ce de timp..profita ca apoi ai casa plina
ema multam pentru nota umoristica de dimineatamai descretesti si tu fruntile fetelor astora de pe aici in frunte cu mine
anna multam,daca au site pe net,pune-mi link-ul si eu fac comandasunt cam neobisnuite un pic fesurile astea,dar la tero ii sta foarte bine si e tare haioasafoarte bun subiectul propus o sa dezvolt un pic mai tarziu ca momentan fuge spre mine una bucata gandac terorist
iry nu am pus-o ca avusei musafirisi in seara asta la fel..imi pare rau de noaptea ratata P.S. de cand ma stiu,dimineata nu lipseste bolul cu cerealeasa ca suntem 2 copii
ema pune mana si arunca ceva zahar acolo ca nu te vrem cazuta la datorie

timpul acordat a expirat dar revin mai tarziu..

Brotac Terorist

Mergi la inceput

noua gaselnita a teroristei..se taraste ca soldatul pe gresieii place ca aluneca si eu chiar nu ma asteptam sa ia totusi in serios armata asta..
referitor la subiectulanei,noi toata ziua vorbimce-i drept ca eu pe limba mea si ea pe limba ei:baba,me-me,hai,ni-ni,babo,da,ta-ta,ui,etc+bebelushismeimportant e ca ne mai si intelegem uneori;ne iubim ..adica eu ii spun"hai iubeste pe mami"si ne luam in brate si eu o pup si ea pe mine..nu se pune la socoteala ca deschide gura larg ca un rechinash si ma baleste pe juma de fata;facem cuc-bau si alergam prin toata casa; o cheamam de la unul la altul ca sa merga in picioruse singurica si avem succes;de cateva a inceput sa arate cu mana tot ce e pe sus:ceas..si eu ticai,calendar..dam si foile impreuna si ne uitam la imagini,aplica..si aprindem si stingem lumina pana ne plictisim;cand vorbesc la telefon vrea si ea sa asculte si e foarte atenta si ii pun degetul la gura si ii fac shhhhh si nici musca nu se mai aude;a inceput sa inteleaga ca nu e voie in anumite ocuri,iar daca chiar tine mortis sa ajunga acolo,imi baga un zambilici si imediat imi dau seama ca face cate o prostiecand ii cer un lucru nu mi-l da din prima,ci dupa mai multe insistente,dar imi da;nu facem "pa-pa"dar cand pleaca cineva de la noi tipa cat o tin plamanii numai"iiiiiiiiiiii",ne jucam cu cuburile si facem turnuri(de fapt eu le construies si ea le e godzila ca le darama),dar vrea sa le bage in cutia lor pe gaurile corespunzatoare,nuami ca nu nimereste de fiecare data,si nici pe mine nu ma lasa sa o ajut..deci o multime de lucruri

Brotac Terorist

Mergi la inceput