Strumfi de iul-aug 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Mychi vezi ca trebuie sa fie si Kidex , parca de pe 25-28 martie...sigur vin si pe acolo cu incaltari...

Edit: de acord, in legatura cu titlul...

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cica au incaltaminte din piele , da un serch pe gogulee(am gasit pe cauti.ro), ca nu-mi ia linkul aici..

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

greierash, merci......dar eu urasc shopingul......nu suport...vreau undeva unde le vad le iau si gata! pana acu i-am luat dintr-un magazinash de cartier....de la UFO (de la Simo stiu), de piele, ieftini......dar nu mai gasesc masuri mari(acu poarta 28)...si tre sa-i iau repede ca are doar cizme de iarna....tot ce-am avut a ramas mic......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, 28??? Wowwww, se face cat Ghita Muresan. A mea are fix 24 la sandale (calapod normal, nu chinezesc). Am vazut niste modele pe net, arata rezonabil, daca si preturile sunt pe masura, atunci ma bag.

Eu am luat la fete online si le-am trimis la o prietena din state, care le-a adunat si mi le-a trimis de curand. N-am nimerit ,asura potrivita mereu, dar cele prea mari sunt ok, creste fata, cele mici de Saby iar sunt ok, mai am o fata. Ce ma fac cu 2 perechi superbe care-i sunt mici si Larisei? Sa mai fac o fata...?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

la incaltaminte e cam nasol cu cumparaturile on-line........28 poarta la incaltamintea de iarna.......probabil la sandale mai putin....aveam de anu trecut niste ghetute 25 care nu-i mai intra pe picior...deci tre sa-i iau cel putin 26 la astea de primavara/vara! nu cred ca o sa aiba masura mare la picior...tacsu are 43, eu 39........da
luna unde e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna dimineata...

mychydutza cred ca e nevoie sa-ti fac o harta! am spus "cu glas tare" data trecuta ca magazinul care are muuuuuuulta incaltaminte de la HOKIDE e fix la PIATA CULTURAL (intre BIG BERCENI si METRO BERCENI; aceeaa e directia - pe linia lui 313 cred ca a 3-a statie de la BIG), in spatele Agentiei de voiaj TAMAN a CFR-ului de pe Bd.Alexandru Obregia ca sa aibe clar un punct de reper pe care nu ai cum sa-l uiti.. practic mergi pe straduta de langa agentie, la 30 metri stanga e magazinul cu teresa si scari pline de toate alea agatate pe-afara pt.reclama...

si da, Carla, in magazinul asta de care zic mai sus au si pantofiori de ocazie, nu neaparat de la Hokide, si tot felul de clamite, clestisori si moate de prins parul pentru fetite... sigur ti se vor lipi de mana si d'astea! spor la cumparaturi!

Felicitari pentru sarcina paticut! am vazut si eu zilele trecute mesajul cu noua semnatura de la subiectul cu condoleante pentru Carmen... sarcina usoara si bebe sanatos!

si voiam sa va mai spun ca s-a deschis un nou salon de coafura in zona mea, fix la parterul scarii vecine asa incat ce poate fi mai bine? aseara am si experimentat o noua tunsoare care pe mine una m-a incantat si m-a facut sa ma simt ca noua , insa cand am ajuns in casa, Adeluta mi-a stricat tot cheful! voia inapoi parul lung, asa-asa... ca sa o citez... aratand cu mainile cam cum ar trage in jos spre umeri de 2 codite pe langa urechi... ma trimitea inapoi la "cafu" (coafor) sa imi fac parul la loc cum era! pana la urma m-a suportat ca n-avea incotro, alta mama nu avem!

o zi buna! azi ma duc sa-mi platesc impozite de zeci de milioane...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata
eu chiulesc azi de la birou, m-am fatait in pat de pe la 6...la 7 n-am mai rezistat si mi-am sculat de tot pt cafeluta. david s-a trezit si el pe la 7 si 10, deci am baut cafeaua cu noduri.
l-am expediat cu taica-su la gradinita si acu cica ar tb sa ma apuc sa mai fac si eu una alta prin casa, ca e ca la nebuni.

michy, tu vorbesti serios ca Andrei poarta 28???? nu de alta, dar david e tot pe la 24...voi traiti pe picior mare, nenica...

greierash, bafta cu proiectul bb2 .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza
o zi buna! azi ma duc sa-mi platesc impozite de zeci de milioane...

karligutza
sunt mamica Adelutei

asa, asa...o sa aiba statu' mai multi bani sa repare strazile .

am decartat si eu ieri in acelasi stil, am fost plina de nervi toata ziua . macar mi-am depus si declaratie d-aia pt redirectionarea a 2% din impozit catre spitalul Marie Curie, desi sper sa nu ajung niciodata p-acolo.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Karliguta, multumesc pentru explicatii, sa vad ce mi se lipeste de mana .
Impozite de zeci de milioane zici, oau! Ce sa zic... multe case, multe masini, la mai mare!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

era sa zic eu ceva acuma, vivela... dar trebuiesc cenzurata! cred ca nici acum nu le plateam dar mi-a venit somatie, stie statul sa sperie contribuabilii... ca impozitele sunt tocmai din 2008! dar na, asta e... le-a venit ceasul; eu tot amanam impozitele astea ca sincer nu imi venea niciodata sa dau atatia bani odata! dar acum gata, nu vreau sa ma caute perceptorii pe-acasa ca pe vremea lu' Moromete!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput