Strumfi de iul-aug 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 10
karligutza spune:
Carla, nu am case nici masini (doar cate una din fiecare)... dar am impozite mari!
reiese altceva de-aici dar nu-mi pare rau... am fitcuit banii pe "distractii"...
pana la urma la ce sunt buni banii? sanatosi sa fim!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Luna1 spune:
Hello.
Sunt la cafea.
Paticut felictari!
Nimic nou de zis.
Pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
karli, merci de info! ti-am zis ca-s batrana si uituca....ai si tu putina compasiune! sapt trecuta ti-am vazut soacra....e vorba cumva de CASS-ul pt pfa??????![]()
...ca-s in aceiasi culpa....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
karligutza spune:
apropo de bani si cheltuirea rationala a lor
, mychy stii cumva daca s-au scumpit biletele CFR? cred ca ma duc sa-mi cumpar azi si bilete spre Moldova pana nu se scumpesc!
poate fac vreo economie ceva... auzeam pe la TV ca se vor scumpi, dar nu stiu de la ce data...
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
nu mychy sunt diferente de 6% impozit pe venit (10% ii virasera deja la sursa, eu mai aveam de dat catre Adm. Financiara doar diferenta pana la 16) insa nu am binevoit din motivele mai sus mentionate... cu CASS-ul (sanatatea) nu te obliga nimeni... poate doar atunci cand ai nevoie de la ei de vreo hartiuta, te pun sa platesti retroactiv orice perioada ramasa neplatita de la terminarea facultatii incoace! am patit eu asta in sarcina...
cand m-au luat la buchisit de la terminarea facultatii incoace, cu toate perioadele dintre joburi de pe la inceputurile angajarilor! cand vor, stiu sa te caute, dar numai daca mergi tu la ei sa le dai vreo banuiala, ca asa, cred ca habar n-au.... cati nu sunt ne-platitori de CASS-ul asta cica obligatoriu! ![]()
dar tu ce afaceri faci? stie dom'berceanu? ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Vivela spune:
ma, ia nu vorbiti de CASS-uri, ca ma ia cu transpiratie, ultima oara am platit prin 2005...
.
karli, stai linistita ca nu te cautau perceptorii p-acasa pt atata lucru, doar te tezeai cu conturile poprite. cel mai nasol e cand iti pun poprire pe vreun cont de credit, ca tu versi ca fraierul bani de rata, in fiecare luna, constiincios si stai linistit ca esti la zi cu darile catre banca. apoi te trezesti cu notificare: "n-ati mai platit rata de 3 luni (ca na, toti banii pusi in cont ii ia statu'), drept pt care intelegem sa facem aplicarea art. X din contract si toata suma datorata a devenit scadenta. asa ca va invitam ca pana pe data de x martie 2010 sa varsati in cont suma de tz-spe mii de milioane (cat mai e de plata din credit, plus penalitati, plus comisioane, plus mama ma-sii). in caz contrar, punem cainii pe voi!!!" .
cam asa se poarta, aviz amatorilor care au datorii la stat, contracte de credite in derulare si somatii primite
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
nu s-au scumpit biletele, inca! se pare ca in vara!![]()
cu CASS-ul asta e bai mare! nu multi au stiu ca e obligatoriu, si acu de cand cu foametea asta, ii iau finantele la puricat....sefa mea a patit-o acu de curand....de cand si-a infiintat PFA-ul a avut de plata....noi la fel suntem....
n-am io afaceri, soatza are un PFA pt cand mai face cate o evaluare...
me lene rau di tat!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
musso17 spune:
neatza
paticut,felicitari..ma bucur tare pentru tine..sa fiti sanatosi!!
vivela,acu ce am platit si eu cass vreo 350 ron si niscai penalitati..aaa si mi-au spus ca, casa de asigurari a avocatilor nu e recunoscuta de stat,functionam ilegal pentru ei,ca atare a trebuit sa platesc retroactiv caci pentru ei eu am muncit
.
karligutza spune:
vivela si mychy valeleu ca sa zic asa! 
nasol cu faza de poprire pe conturi de credite; nu-s prosti astia, stiu unde sa atace!
... la mine n-o sa fie cazul pentru ca mi-au dat somatia pe 15 si eu azi, 19, platesc! o sa le fac dupa aceea "ne-ne-ne-ne-ne-ne"!
![]()
si cu doamna cu CASS-ul nasol! ce sa zic.... au luat-o razna intr-adevar astia de la stat cu cautatul de surse de bani; si-au inceput cu datornicii...
eu tot n-am inteles (vorba vine) de ce e obligatorie contributia la sanatatea publica de catre orisicine, daca un anume om vrea cabinet stomatologic privat, spital/clinica privat/a, toate serviciile medicale arhiplatite pentru ca de nu' te alegi cu plomba sarita sau cu atentia si grija din spitalele de stat! (nu spun ca in unele nu sunt si exceptii, dar in majoritatea e jale!)... la fel si cu contributia la CAS si pensia de stat... s-au inventat si pensiile privata, sau "fara pensie"! ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
loredana_76 spune:
Neata`,Lachione multumim de cafea.
Micki la piata la cultural este magazinul,cum intri inspre piata sint cateva trepte si este un magazin numai cu haine de copii.