Strumfi de iul-aug 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 8
Kariris spune:
Toata ziua am trebaluit, gatit si alte alea.
Nu am racit spre uimirea mea si a celor care m-au vazut ieri. Eram visinie toata si aveam niste ochi rosii de parca as fi baut o sticla cu vodka.
Ma bucur tare mult ca am cunoscut-o pe michi o fata frumoasa si de o sensibilitate rara. Norocosi cei care o au in preajma.
Va pup pe toate ca mai am putina treaba pana se trezesc fetele.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Kariris spune:
Buna dimineata!
Haideti draga la cafea! a doua pt mine. Pe prima am baut-o la ora 6.
Fetele mele sunt din ce in ce mai matinale.
Sa aveti o zi buna!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
violetan spune:
Neata, multumim de cafea, lachi!
Am observat ca e un trend sculatul mai devreme la picii nostri. Oare pentru ca se lungeste ziua sau pentru ca virgula cresc ei?
Paticut, si sarcina usoara!
Greierash, iti tin pumnii sa se intample cat mai repede
Mai intru mai incolo.
O zi frumoasa la toata strumfaria!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
neatza la toata lumea.....
lachi, multzam de complimente....si eu ma bucur ca te-am cunoscut.......o sa printez postarea ta sa i-o arat sotului care cica-s "zgriptzuroaika".......daca i-o arat si lu Duamna Kat face infarct!
carla, imi permit sa raspund eu la cateva din apelurile tale....deci Mi_a mi-a dat ceva emotii pt ca de ceva vreme n-am mai gasit-o nici pe net, nici pe telefon.....m-a sunat de craciun....si am vorbit cu ea alaltaieri. sunt bine si ea si mihaitza, insa timpul nu-i mai permite sa intre si pe DC.cafera, e si ea bine, dar e f ocupata la munca ...d'aia ne-a "abandonat".cu snowbunny, am vb pe mess zilele trecute....ocupata la munci....in rest, nu mai stiu.
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
greierash spune:
Neata!
Vine primavara!!!
Lachi, ! Da si-al meu strumf se trezeste mai devreme de o perioada...da nu chiar la 6 ..cam pe la 7 asa....
CarlaV, Violeta !
Fetelor va doresc sa aveti o zi minunata si sa fie primavara si in inimile voastre! Va pup si !
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
CarlaV spune:
'Neata!
Noi nu suntem in trend, Saby s-a culcat la 20:30 si s-a trezit la 8:30, altadata era in picioare la 7, culcata fiind mai tarziu. Dar ma alatur cu napolitane cu ciocolata la cafeaua voastra.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
lachi, dar la ce ora se culca de se trezesc asa matinal???????
eu as zice sa schimbam titlul capitolului asa cum a fost.......si sa lasam filmuletzul lui Karli..
s-a mai discutat, stiu, dar.........unde era magazinul ala de incaltaminte Hockide???? parca undeva la berceni, nu? plssssssss indrumati-ma ca-s batrana si iutuca
CarlaV spune:
Mychy, multumesc de vesti .
Cu magazinul nu pot sa te ajut, poate doar sa mergem impreuna cand afli unde este .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
pe karli o astept, ca ea stia unde este....parca
CarlaV spune:
Eu am pentru Saby tenisi, sandalute si adidasi cu sclipici, dar as da o fuga sa vad ce e pe acolo. Sunt numai incaltari de zi sau am sanse sa gasesc ceva pantofiori de ocazie? O sa cununam in vara si deja ma gandesc la tinuta fetelor.