Strumfi de iul-aug 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 8
Kariris spune:
Toata ziua am trebaluit, gatit si alte alea.
Nu am racit spre uimirea mea si a celor care m-au vazut ieri. Eram visinie toata si aveam niste ochi rosii de parca as fi baut o sticla cu vodka.
Ma bucur tare mult ca am cunoscut-o pe michi o fata frumoasa si de o sensibilitate rara. Norocosi cei care o au in preajma.
Va pup pe toate ca mai am putina treaba pana se trezesc fetele.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Kariris spune:
Buna dimineata!
Haideti draga la cafea! a doua pt mine. Pe prima am baut-o la ora 6.
Fetele mele sunt din ce in ce mai matinale.
Sa aveti o zi buna!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
violetan spune:
Neata, multumim de cafea, lachi! 
Am observat ca e un trend sculatul mai devreme la picii nostri. Oare pentru ca se lungeste ziua sau pentru ca virgula cresc ei?![]()
Paticut, 

si sarcina usoara!
Greierash, iti tin pumnii sa se intample cat mai repede ![]()
Mai intru mai incolo.
O zi frumoasa la toata strumfaria!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
neatza la toata lumea.....
lachi, multzam de complimente....si eu ma bucur ca te-am cunoscut.......o sa printez postarea ta sa i-o arat sotului care cica-s "zgriptzuroaika"...
....daca i-o arat si lu Duamna Kat face infarct!![]()
![]()
![]()
![]()
carla, imi permit sa raspund eu la cateva din apelurile tale....deci Mi_a mi-a dat ceva emotii pt ca de ceva vreme n-am mai gasit-o nici pe net, nici pe telefon.....m-a sunat de craciun....si am vorbit cu ea alaltaieri. sunt bine si ea si mihaitza, insa timpul nu-i mai permite sa intre si pe DC.cafera, e si ea bine, dar e f ocupata la munca ...d'aia ne-a "abandonat".cu snowbunny, am vb pe mess zilele trecute....ocupata la munci....in rest, nu mai stiu.
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
greierash spune:
Neata!
Vine primavara!!!
Lachi,
! Da si-al meu strumf se trezeste mai devreme de o perioada...da nu chiar la 6 ..cam pe la 7 asa....![]()
CarlaV, Violeta
!
Fetelor va doresc sa aveti o zi minunata si sa fie primavara si in inimile voastre! Va pup si
!
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
CarlaV spune:
'Neata!
Noi nu suntem in trend, Saby s-a culcat la 20:30 si s-a trezit la 8:30, altadata era in picioare la 7, culcata fiind mai tarziu. Dar ma alatur cu napolitane cu ciocolata la cafeaua voastra.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
lachi, dar la ce ora se culca de se trezesc asa matinal???????
eu as zice sa schimbam titlul capitolului asa cum a fost.......si sa lasam filmuletzul lui Karli..
s-a mai discutat, stiu, dar.........unde era magazinul ala de incaltaminte Hockide???? parca undeva la berceni, nu? plssssssss indrumati-ma ca-s batrana si iutuca ![]()
![]()
CarlaV spune:
Mychy, multumesc de vesti
.
Cu magazinul nu pot sa te ajut, poate doar sa mergem impreuna cand afli unde este
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
pe karli o astept, ca ea stia unde este....parca ![]()
![]()
![]()
CarlaV spune:
Eu am pentru Saby tenisi, sandalute si adidasi cu sclipici, dar as da o fuga sa vad ce e pe acolo. Sunt numai incaltari de zi sau am sanse sa gasesc ceva pantofiori de ocazie? O sa cununam in vara si deja ma gandesc la tinuta fetelor.