Strumfi de iul-aug 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza......
hop si eu, cam racita....nu stiu lachi cum e, ca ieri s-a imbracat ca un fluturash...daca eu am inghetat in blana, ea a dardait la greu. sper ca nu te-ai imbolnavit! asa cum spunea si lachi, m-au enervat la culme hienele alea de reporteri care faceau poze peste gard....meritau calcati cu masina. in rest, a fost trist, foarte trist...multa lume, majoritatea tineri ...l-am cunoscut si pe sotul ei, un om deosebit. mi s-a rupt inima de mama ei. ...era parca pe alta lume....asa cum scria in articolul ala cu care v-am facut sa plangeti, "nici un parinte n-ar trebui sa supravietuiasca mortii copilului sau"....dar asta e viata, au doi nepoti care ii vor face sa mearga inainte, si pe ei si pe sotul lui Carmen. ii multumesc si aici lui lachione ca m-a luat cu ea. .....

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimineata!
Lachi si mychy,
Cu toata tristetea posibila as fi venit si eu ieri la inmormantare, dar am avut toata ziua evenimentul filmat de la Casa de copii din Domnesti.
Eu sper ca dupa ce va aparea reportajul sa reusim sa sensibilizam mai multa lume sa se implice.
O sa va anunt cine vrea sa se uite cand va fi difuzat si chiar m-as bucura daca as reusi sa fac mai mult de atat pentru acei copii.
Macar produsele noastre de curatenie pe care le-am donat le vor ajunge o perioada lunga de timp, ceea ce-i va scuti de plati suplimentare si vor putea folosi acei bani pentru altceva.

In rest sunt pe aici ocupata tare, dar va citesc.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

mi-a trimis Ioana pe mail ceva dragut...sa vedeti strategie de marketing....poate ii vin ceva idei lui violeta, pe care o felicit pt ceea ce face.. http://mashable.com/2010/03/16/heineken-guerrilla-marketing/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Mashable+%28Mashable%29 ...e un filmuletz acolo.....

Mergi la inceput

valen, n-a mai scris demult!! oare ce-o mai face catralu??
andicu, tu cum esti? ce face filip?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy,
Excelenta strategie de marketing!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata!

Jadi, iti multumesc mult si aici!

Daca sunteti doritoare de vesti bune, mai aruncati un ochi la noile capitole de odisee, s-ar putea sa aveti surprize placute, dar va las sa descoperiti singure.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

punct ochit, punct lovit.....e gravida paticutz???????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

N-am zis eu...
Da, mi-a zis de vreo luna si, daca nu v-a scris ea, m-am abtinut, dar daca tot scrie pe forum banuiesc ca nu e secret, ca sunt multe persoane care se pot bucura pentru ea.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

N-am zis eu...
Da, mi-a zis de vreo luna si, daca nu v-a scris ea, m-am abtinut, dar daca tot scrie pe forum banuiesc ca nu e secret, ca sunt multe persoane care se pot bucura pentru ea.

...CarlaV....m-ai facut sa rad....am vazut intamplator acum cateva zile un post de-al ei, si mi-a atras atentia semnatura, dar am zis ca ma insel, ca nu e actualizata semnatura..., si acum iata confirmarea...ma bucur mult mult de tot pentru ea, ca de altfel pentru toate viitoarele mamici. Cu atat mai mult cu cat si eu imi doresc....

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Greierash, iti tin pumnii sa se intample asa cum iti doresti .

Sa fac si eu o strigare: Cafera, Mi_a, Andutzy, Gabrielabv, Snowbunny, Aylin, Brazuca, Arhdy, Fianna, Ioana, Madalina, Oanamada, pe unde sunteti?

Mergi la inceput