Strumfi de iul-aug 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 18
violetan spune:
Neata, fetele!
Georgi, vin io azi la constanta, da' nush daca apucam sa ne vedem ca sunt pe fuga rau cu intalnirile.
Las' ca ne vedem noi pan' la urma!
Loredana, am fost eu cand eram gravida in Bulgaria, la Golden Sands, la hotel Kempinski si a fost chiar misto! Acu' cred ca si-a schimbat denumirea, da' tot de 5 stele e si a fost super ieftin, evident, cum ii place romanului all inclusive.![]()
Mi-am amintit o faza super din Bulgaria. Evident ca toata statiunea era ocupata numai de romani si, plimbandu-ne noi seara auzim un grup de moldoveni vorbind (a nu se intelege ca fac misto de ei, nu de alta da' am si io un sfert de Moldova in mine): "Mama, shi mishto c-aici poti si vorbeshti shi vrei ca nu prishepi nimeni!" ![]()
![]()
![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
neatza
vio,nu-i bai,te inteleg ca esti pe fuga,na..io eram aproape de otopeni si tot n-am reusit sa ajung...vorbim,poate trece fina-mea ca lucreaza in otopeni si le ia..vedem.
acum ca am citt din urma,mychy as pune eu niste treburi pe canapelele astea dar in bucatarie am coltar,iar in sufragerie n-ar sta si sa le imbrac ma costa 500 ron,adicalea sa le fac husa si parca nu-mi convine.sotu' a plecat de mai bine de o saptamana..mie imi e de braziliencele alea,hi,hi..![]()
valeuuu stefania 40,41 temperatura..brrr,bine ca a trecut.
cristina,nasol cu mancarea de la gradi..mie imi e putina groaza si de mancare si de faptul ca nu ii sterg/spala pe maini..
cygni,ce va rasfatati!!bravo!!
roxy spune:
buna, multa sanatate la toata lumea ca e tare rau sa fii bolnavior.
Am intrat si noi in hora asta din pacate.Azi dimineata dupa ce si-a baut lapticul , a varsat tot , numai branza proaspata, apoi a adormit din nou.Eu stau tot cu frica sa nu-l apuce iar , i-am dat doar un biscuit simplu sa manance, dupa , stiam ca absoarbe lichidul din stomac si poate nu mai varsa, sa vad cand se trezeste, da sigur e ceva ca el dupa ora 7 nu mai doarme nici sa-l picuri.
sunflower1979 spune:
'neatza!
Georgiana, nu trebuie sa te temi de mancarea de la cresa. de obicei e foarte buna, gatita fara vegeta sau alte din astea si gatita acolo - la cresa de stat ma refer. la cresa noastra nu au mai fost incidente din astea pana acum. cat despre spalatul pe maini, depinde de ingrijitoare. pana acum stiu sigur ca nu ii spalau de fiecare data (am aflat asta acum, cand ingrijitoare la grupa lui denis a venit o vecina de-a mea). acum ii spala. dar ca parere generala, eu sunt foarte multumita de cresa, pentru tot ce ii ofera... joaca, masa, somn, supraveghere, activitati diverse, cu asa putini bani.
eu am fost la doctor. am aflat ca bucatile alea ce-mi ies mie sunt capetele de la operatia de pe uter, cele de dupa nod si care se elimina in mod normal, doar ca nu toata lumea le observa. "dansa" arata foarte bine, sanatoasa si voioasa, acum astep rezultatul la bacteriologic si papanicolau. cum sunt "toma necredinciosul", am intrebat un al doilea medic si am primit acelasi raspuns.
acuma, cu putina intarziere o felicit si eu pe Paticut pentru vestea cea buna si pe Vivela pentru numele ales. vine pin parcul pe unde ies eu cu denis un baietel pe care il cheama Damian si imi place cum suna. da' tare pretentioasa ai mai fost la nume... bine ca ai gasit unul...
eu o sa merg la mare in eforie nord la complexul dunarea. e foarte frumos, cu piscine si locuri de joaca pt copii. am luat biletele si abia astept!
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
musso17 spune:
roxy,sanatate strumfului...probabil ca o sa se trezeasca cu sete,sa nu-i dai sa bea mult..noua ne-a spus dr sa pune in pahare cat sa ia o gura apoi sa numaram cu el pana la 10 si iara o gura si tot asa..mi-era mila de el ca ar fi baut cu nemluita..in zilele care au urmat bea fara sa respire.sper sa fie un episod izolat.
musso17 spune:
cristina,stiu ca balanta inclina spre gradi..dar eu na,pana ma voi obisnui ca totul e ok,in mare,o sa dureze..probabil ca ai trecut si tu prin strangerea de stomac..si cand il las cu sotu' afara tot stau cu grija caci mi separe ca eu ma descurc cel mai bine,naa stau si foarte mult cu el..de fapt stau 24 din 24
cand veniti la mare poate ne vedem.
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 cand veniti la mare poate ne vedem. |
da' in gazda nu ne primesti???
roxy, sanatate bolnaviorului.........sper sa revii cu vesti bune.
musso, tu esti stresata exact ca sotul meu.......
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

sunflower1979 spune:
da, Georgi, poate se implineste visul meu in care ne vedeam si ne plimbam noi doua. iti inteleg foarte bine temerile; nici acum nu am uitat cat m-am stresat cand l-am dat pe denis la cresa, am slabit cateva kg bune, si nu aveam nici un motiv de neliniste, el dormea, manca, se juca cu copiii, acasa era ok, dormea la fel de bine. dar ce sa facem... suntem niste closti.
roxi, sanatate multa puiului tau si sa speram ca e doar un episod izolat. uite eu nu am stiut ca nu e bine sa bea multe lichide si cand a vomat denis eu i-am dat sticluta cu apa pe mana lui. el a baut ca nesatulul, mai si topaia, ca intre reprizele de varsat se simtea bine si uite asa mi-a botezat toata casa. vroiam sa-ti spun ca te-am mai citit si pe la alte subiecte si-mi place de tine!
Luna, bravo fato....asa te vreau! cred si eu ca esti frumoasa, dar fara poze nu faci nimic, asa ca asteptam.
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
CarlaV spune:
Am vazut suvitele, nu si unghiile, astept un prim-plan
.
Tare bine ii sta Adelisei cu codite.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"