Strumfi de iul-aug 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, ti-ai facut unghii de gel? vreau o poza, sa te vaz cat de frumoasa esti si mandra'n toate cele!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mychy in final mi-am facut de acrilic. Erau prea sensibile unghiile mele si astea sunt mai solide, de acrilic.

Poze...sa ajung acasa poate sa-mi fac.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

cand va aud de tuns copii, ma umplu de invidie. al meu abia acum are si el par, ma rog, tot un puf, ca eu numesc par o chestie mai zdravana...are cativa centimetri acum, si uneori, cand e ciufulit (adica mai mereu) zici ca e einstein .
inca nu-mi fac probleme cu parul, il mosteneste pe taica-su, care la fel, cand era mic avea doar o umbra de par, dupa care i-a crescut o pleata deasa-deasa de-si rupeau frizerii foarfeca-n parul lui .

Luna, oh, baby .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 28+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, nici andrei nu are inca firul tare....e tot ca un puf mai des....dar eu am o boala cu parul scurt la baieti...unde mai pui ca e si cam blond ....cu ochii negri...nu seamana cu niciunul dintre noi....
Ref. la numele celui de al doilea mostenitor.....oare n-o sa se supere david ca frasu' are 3 silabe la nume si el numa doua?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

vivela, nici andrei nu are inca firul tare....e tot ca un puf mai des....dar eu am o boala cu parul scurt la baieti...unde mai pui ca e si cam blond ....cu ochii negri...nu seamana cu niciunul dintre noi....
Ref. la numele celui de al doilea mostenitor.....oare n-o sa se supere david ca frasu' are 3 silabe la nume si el numa doua?????

ah, mi-a scapat

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 28+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

A fost cineva in Bulgaria la mare,ma uit dupa sejururi la vara si nu stiu ce sa aleg.Poate a fost cineva si-mi recomanda si mie o statiune,hotel.
Multumesc.

Vivela imi place numele ales pt strumful nr 2,e deosebit.Cu david asa e m-am trezit si eu ca toti copii sint David,da na asta e,eu i-am mai pus si Alexandru,nu ca n-ar fi si acesta un nume comun.

Stefania ce-ti face burtica?Cum o sa-l cheme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Salutare fetele :)

In sfarsit pot sa mai scriu si eu. Noi am avut o saptamana grea, cu mandruta mea a facut febra 39-41 de grade 4 zile. A facut infectie in gat dar doctora credea ca e virus pt ca testul iesea negativ pt bacterii pana cand am fost la urgente. Dupa prima doza de penicilina a fugit si febra. Dupa aia a facut diaree nu stiu de la ce si ce a iesit ca de mancat nu a mancat nimic. Suc si apa 4 zile.

Azi e bine merci la gradinita. Am dus-o eu pt ca aveam o intalnire planificata cu educatoarea ei. Se organizeaza intalniri peridice unde se discuta cum se dezvolta copilul, ce fac la gradinita, etc.

Loredana burtica creste, cresc si eu odata cu ea, am luat deja 8 kg. Bebe se misca mult si ma bucur ca asa stiu ca e totul bine. Nume suntem in negocieri dar aveam o intelegere cu sotul in privinta botezului si acum am renegociat. Il las sa aleaga numele si el ma lasa sa-l botez. Se gandeste la Tiago, Rafael sau Leonardo. Leonardo ii place Catarinei. Bruno e fixat pe Tiago si eu vreau Rafael, soacra-mea a ramas sa se intereseze de niste nume portugheze cu semnificat asa ca inca nu suntem hotarati.

Paticut felicitari pt sarcina. Sa fie un bebe sanatos si o sarcina usoara.

Ma duc sa mai citesc din urma

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 22+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Stefania ma bucur s-a facut bine Catarina. Si noi am trecut acum 2 saptamani printr-un episod de febra,rosu in gat,ganglioni inflamati..am scapat.
Cu numele mai aveti timp sa va hotarati.Oricum mi se par foarte interesante,la cele romanesti oferta e mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Salut, va scriu foarte pe scurt fiindca net-ul merge prost aici, suntem intr-o zona de deal, mai izolati, in jud. Bacau la un centru de sanatate si facem tot felul de tratamente naturiste pentru migrene, dureri de spate, facem gimnastica subacvatica, mancare vegetariana, e super, o sa va povestesc cand ne intoarcem si o sa scriu pe indelete. Am vrut sa-i raspund Antoanelei ca a intrebat si am citit fugitiv ce s-a mai scris ca dureaza o vesnicie pana se incarca o pagina.

Multa sanatate la toti copiii si sarcini usoare in continuare fetelor cu bebe numarul 2 la purtator :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara
acum am aterizat de la capitala,maiiii io ma impusc,adica imi venea sa ma impusc...doamne ce am mai tras...mai fetele din buc cum va descurcati cu traficul ala?!..pai de la parcul sebastian pana la lia manoliu am facut 1 ora si 30 min..mda,nu mai povestesc..din cauza asta n-am reusit sa ajung la tine vio,din pajura unde a trebuit sa ajung ne-am pierdut ca bunica-mea nu cunoaste zona...

Mergi la inceput