Strumfi de iul-aug 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 16
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza dati-mi si mie o idee de felul doi...ceva cu carne tocata...nu prajit...nu ardei umplut ca n-am chef sa dau pe ardei 10 lei/kg opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
Ravioli.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Elena la multi ani!!! scuze pt intarziere.
Paticut felicitari pt sarcina.
Carla la noi deja e un obicei sa se trezeasca una din fete la 6 si in 5 minute e toata cvasa in picioare :)
Vineri Sophie iese pe balcon si incepe sa faca cu mana si sa strige dupa un tip care trecea strada "hello man, hello man, hei man", cum n-a primit nici un raspuns se intoarce plina de entuziasm la mine (eu eram in casa) si-mi striga "mommy I love man" ![]()
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
mychydutza spune:
| citat din mesajul lui Timi07 Vineri Sophie iese pe balcon si incepe sa faca cu mana si sa strige dupa un tip care trecea strada "hello man, hello man, hei man", cum n-a primit nici un raspuns se intoarce plina de entuziasm la mine (eu eram in casa) si-mi striga "mommy I love man" ) |

promite!mersi pt idei.....cu toate ca eu in fata lui andrei nu mi-am manifestat "sentimentele" profunde pe care le nutresc fata de soacramea,( doar ce a prins el din zbor), de cateva zile, dupa ce ma pupa si ma dragaleste imi zice: "eu nu te iubesc pe tine , eu o iubesc pe .....",si se uita strengaseste la mine, daca vede ca il ignor, continua: eu nu sunt bebelusu tau, eu sunt bebelusu lui ..."

LA MULTI ANI , xerxe! ce mai faceti voi? n-ai mai scris de mult....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Vivela spune:
| citat din mesajul lui Timi07 Elena la multi ani!!! scuze pt intarziere. Paticut felicitari pt sarcina. Carla la noi deja e un obicei sa se trezeasca una din fete la 6 si in 5 minute e toata cvasa in picioare :) Vineri Sophie iese pe balcon si incepe sa faca cu mana si sa strige dupa un tip care trecea strada "hello man, hello man, hei man", cum n-a primit nici un raspuns se intoarce plina de entuziasm la mine (eu eram in casa) si-mi striga "mommy I love man" Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
ce scumpa!

hehe, probabil peste vreo 13-14 ani n-o sa ti se mai para asa amuzant cand o sa spuna asta, dar e bine sa te bucuri acum, cat mai poti
mychy, david imi mai facea d-astea cu "nu te iubesc pe tine! le iubesc pe doamne" (adica tanticile de la gradinita)
- deci se poate si mai rau ca cu soacra (macar soacra e din familie, stiu ca nici asta nu-ti convine, dar crede-ma, e mai bine!)._
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
cu carne tocata poti sa mai faci o musaca de cartofi: tai cartofii fierti in prealabil in felii, asezi un rand de cartofi, un rand de carne (amestecata cu sare, piper, ceapa, cimbru, boia de ardei), iar un rand de cartofi, iar un rand de carne...ultimul e de cartofi (depinde si cat carne ai). apoi adaugi un sos de rosii mai diluat, cat sa acopere nebunia asta si dai la cuptor.
intr-o vreme faceam f des si avea mare trecere - uneori o puneam in tava si cu 5 min inainte sa fie gata ii puneam un sos de smantana deasupra si mai lasam un pic la cuptor, pt aspect, uneori o lasam asa, nefinisata...
merge cu un vin rosu
.
_
+
28+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
o idee buna musakaua... mai ales ca lui andrei ii plac cartofii...mai greu e cu incalzitu' la mancarea asta, ca eu n-am cuptor cu microunde!!
ieri am mancat cartofi prajiti cu mujdei!!!mi-am cumparat ulei de palmier....ca deh ce face omu face si maimutza...chiar mi-a placut cum s-au prajit, foarte repede si aveau o culoare frumoasa, aurie. si snitzelele s-au facut fain un uleiul asta!si apropos de snitzele, de pe net am "invatat" ca pieptul de pui se bate bine , fara sa stropeasca si fara sa se sfarme, daca daesupra se pune o punga de plastic. nu se murdareste nici ciocanul...e super! nu ca m-ar fi intyrebat cineva , dar ma bag in seama..
Vivela spune:
am vrut sa iau si eu ulei de palmier, aveau la metro, dar la cantitate mare - era 100 de lei ditamai cutia de tabla - cred ca avea 15 sau 20 de litri, nu mai stiu. dar am zis ca daca nu e bun
(na, trebuia sa fac un conspect acasa inainte sa plec la cumparaturi). si cum eu nu prea ma omor cu prajelile, cred ca ajungea sa rancezeasca, sigur cantitatea aia as fi folosit-o intr-un an, poate doi...
_
+
28+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
neatza.........ce liniste p-aci si ce vreme naspa pe afara
. am un somn in mine de-mi vine sa ma cuibaresc sub birou si sa trag un pui de somn!
ieri l-am tuns pe andrei.....e tot un damb si-o groapa....smocuri, smocuri ca n-a stat linistit pana la sfarsit. voi i-ati dus la frizer? tare as vrea sa-i fac o freza mai fistichie asa, dar daca acasa nu sta , n-am nicio speranta pt frizer...ieri am facut perisoare, mi-am pierdut doua ore in bucatarie dar macar am avut satisfactia ca a mancat andrei vreo 4.....
Luna1 spune:
'Morning.
Ce liniste pe aici.
Mychy la Adelise a gradi la fiecare 2 sapt vine o frizerita care ii tunde pe cei care doresc. SI majoritatea stau.
Dar cand era Cosmin mic exista frizeria Ciufolici, acolo stateau toti zmirna ca aveau jucarii si masinute.
Eu mi-am facut suvite, unghiile, ma machiez zilnic caci mi-am gasit niste produse super, sunt tare frumusica.![]()
![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
loredana_76 spune:
Buna dimineata,
Pai mai Luna baga niste poze sa te vedem.
Micky al meu nici nu vrea sa auda de tuns,el vrea parul lung.