Strumfi de iul-aug 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 15
CarlaV spune:
'Neata, cafea nu fac, dar va ofer suc si prajiturele.
De ce sunt atat de matinala? Fiindca fetele mele s-au culcat la 20:00 si au dormit pana la 6, respectiv 7. Ma consoleaza doar perspectiva ca peste o saptamana ora 6 va fi ora 7 si deja va arata mai rezonabil.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
neatza
..ce vreme frumoasa. am trecut de la cizme si blana direct in pantofi si haina de piele. ne caleste vremea asta ca pe otzel! ref la intalnire, eu am zis asa ca sa ne vedem fara kinderi.....de fapt nu conteaza in ce formula, important e sa mai socializam si noi.....
vivela, ma bucur ca IN SFARSIT ai ajuns la un nume...ca se nastea copilul si voi inca erati in deliberari
. cum e david? a mai vomat? 

georgiana, de ce nu pui neste huse pe canapelele alea? si ai rezolvat problema onorabil.deci soatza deja a plecat? poate ii face o vizita lui nikole!!!![]()
![]()
![]()
eu sunt cam adormita....vroiam sa-i transmit si felicitari lui Paticut! ![]()
...
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
sunflower1979 spune:
'neata!
hai sa va spun cu ce ne mai preocupam si noi.
Saptamana trecuta am patit aceeasi chestie cu Denis ca si David. a mancat(vineri) la cresa ceva cu smantana, care nu stiu ce a avut in neregula si a vomat denis toata dupa-amiaza. a adormit mai devreme, epuizat si la un momendat s-a trezit si din nou a vomat. si voma mult, in jet puternic, de am strans dupa el pana mi s-a acrit. dimineata s-a trezit bine, dar tot week-endul nu a mancat mai nimic. in saptamana ce tocmai a trecut si-a refacut pofta de mancare si totul e ok, dar l-am lasat si a mancat numai cand si cat a vrut el.
acuma eu... ce problema am... de vreo doua luni, la menstruatie am observat ca elimin bucatele de fir de operatie din alea neresorbabile, evident. s-a intamplat luna trecuta, n-am dat mare importanta. luna asta iar, m-am ingrijorat. azi mi s-a intamplat din nou, desi mi-a trecut ciclul de vreo sapt. - mai am o scurgere maronie. e vorba de un singur fir... nu mai multe o data, de 1 cm lungime si 1 mm grosime. stiu sigur ca asta e caci l-am luat, l-am tras, am fir din ala acasa (se vede impletitura aia specifica, poate stiti cum e). pe cel de azi l-am recuperat si merg la ginecolog. rusine mie ca pana acum chiar nu am mai mers dupa ce am nascut. am neglijat, nu m-a durut nimic, nici acum nu ma doare... ati mai patit asa ceva cele cu cezariana?
of... revin mai incolo cu ce mai am de scris... o zi buna!
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
Luna1 spune:
Helou!
Vivela cum e David? Sambata seara am iesit in oras si am vazut un baiat de-l chema Dominic si m-am gandit la tine, asa mult, ca l-am luat la intrebari pe bietul om, daca ii place numele lui(ii place), daca e fericit ca l-au numit parintii asa (da). ![]()
Floarea soarelui se mai intampla ca anumiti oameni sa nu resoarba firele respective, matusa mea a avut operatie de inlaturare de ovar si tot asa a scos fire vreo 5 ani de zile, mai treceau cateva luni mai iesea un fir, culmea e ca ei ii ieseau prin piele. Insa asta nu inseamna ca locul nu s-a vindecat, dimpotriva, inseamna ca firul respectiv nu mai tine nimic acolo si organismul il elimina ca pe orice corp strain.
Eu in weekend am avut oaspeti, de fapt de joi pana azi dimineata, joi am chiulit si am dus fetele in Cambridge (doua foste colege de serv din Romania) , vineri au fost ele singurele in Londra, sambata am iesit in oras pana la 2 noaptea, ptiu ptiu, eu care nu am mai iesit pana la ore din astea mititele de ani de zile. Oricum tare bine mi-a facut sa imi revad prietenele, nu le vazusem de 5 ani.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
neata,
mychy, luna, fetelor care ati intrebat de noi 
.
David e ok, nu a mai vomitat din noaptea cu pricina, nu a facut febra, a fost bine. de mancat tot nu mananca (ieri de ex, a mancat de dimineata o cana cu lapte - vreo 250 de ml, apoi pe la pranz i-a cumparat taica-su o prajiturica mica - a adormit afara
, a dormit pana la vreo 5 dupa-amiaza, si apoi un snitel cam de 100 g de pui. atat
.
mie mi se pare ca mananca extrem de putin, si asta cand e acasa. cand e la gradinita, cica mananca bine. dar el acolo ultima masa o ia la pranz, pe la 4 jumate au o gustare (din care ma cam indoiesc ca gusta, ca e de fructe, de regula)... seara iarasi greva foamei...
chiar ma gandesc sa-i suplimentez alimentatia cu niste vitamine, e cam palid, de fapt e alb ca hartia... a slabit, sau cel putin asa mi se pare mie (are 13,5 kg si asta de luni intregi).
ieri ma bufnise plansul langa el, ii pusesem castronelul cu supa si stramba din nas (desi initial imi ceruse el sa-i pun sa manance supa), nici n-a vrut macar sa guste din ea.
am zis sa nu ma stresez cu alimentatia, dar cat s-o las asa??? e clar ca nu-si ia ce are nevoie din alimente, pe termen scurt e ok, dar cand dureaza luni intregi cred ca nu mai e chiar normal...
scuze ca ma tot plang.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
28+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
Luna, pe nazdravanul cel mic o sa-l cheme Damian, nu Dominic. imi place si Dominic, dar personal nu mi se pare ca suna f bine in romana, si nu stiu de ce, ma gandesc ca e mai degraba nume de fata. 
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
28+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Luna1 spune:
Ups scuze, nu stiu de ce imi ramasese in minte Dominic. Ai dreptate, in romana Damian suna mai frumos, parca mai maret, puternic.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
ma bufneste rasu....la cate conditii trebuia sa intruneasca numele mostenitorului Vivelei, mare mirare caa gasit unul........eram precisa ca nastea si inca nu se hotarase!![]()
![]()
mychydutza spune:
dati-mi si mie o idee de felul doi...ceva cu carne tocata...nu prajit...nu ardei umplut ca n-am chef sa dau pe ardei 10 lei/kg
......
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza dati-mi si mie o idee de felul doi...ceva cu carne tocata...nu prajit...nu ardei umplut ca n-am chef sa dau pe ardei 10 lei/kg opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
Spaghetti.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)