Strumfi de iul-aug 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, si eu vreau .
Si nu te mai simti prost ca ne zici aici.
Ca sa-ti tin companie, uite, zic si eu ca am suplimente aduse din SUA (vitamine, ulei de cod, energizante etc.)
Eseea, o sa ma uit la bazar.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata, frumoaselor,

Azi fac eu cafeaua, ca lucrez de la 7 dimineata. Asa ca poftiti, e calda .

Cygni, vacanta placuta, bine ca aveti cu cine s-o lasati pe Alise. Unde va duceti, la soare, la zapada? Iar cu somnul, nu-t dori un schimb, Sonia se culca (cu scandal si certuri) la 23 si se scoala la 6:30-7.

Michi, eu sunt in Bucuresti intre 2-18 aprilie, vorbim sa ne vedem.

Vivela, felicitari pentru nume, e foarte frumos. A fost si pe lista mea dar nu am picat la pace cu sotul.

Timi, mor de drag cand citesc cum povestesti despre fete si cum vorbeste Sophie.

Sonia nu zice "pentru ca" ci "pu ca" , probabil un amestec de "parce que" si "pentru ca". Si amesteca mereu cuvinte romanesti cu franceza, e asa de haioasa.
Victor in schimb, desi vorbeste f bine si romana, daca l-as lasa ar turui numai in franceza; dar insist mereu sa vorbeasca romaneste acasa pt ca nu vreau sa aiba accent cand va fi mai mare.

Pe aici nu am gasit Hush Puppies pt copii, dar am zambit cand am citit ca asta port eu chiar acum.

Va pup si va urez uichend placut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare......vad k v'a apucat febra curateniei....foarte frumos ....am inceput si eu dar nu ma stresez prea tare ....vio marfa detergentii aia....vreau si eu k am un covor crem.....k kanapelele lu georgi....era crem...soacra nu prea pazstreaza asa k am pe el de la lapte la ....orice altceva
Ieri v'am dezinformat cu laboantzele lu fiimiU.de fapt el poarta 26 la ghetute ...nu 28...era prea de tot...i'am luat ieri adidasi 25. Mama denaturata.....habar n'am ce nr poarta fiimiu
Anto, eu o sa fiu in buc ....asa k ne vedem. poate mai corupem si alte fete.....

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu dupa o semi-curatenie de primavara de ieri (bineinteles ca dupa mesajul lui vio nici prin gand sa ma apuc sa mai curat vreun presh din casa!), m-am "odihnit" cu o noapte alba .

l-am vazut eu pe david ca era cam linistit, cand am ajuns acasa a completat colectia de pete de pe mocheta cu o ditai voma :(, apoi inca una, si-inca una...n-a mancat nimic de la mine, deci nu stiu ce i-a picat rau la stomac, probabil ceva de la gradinita. si noaptea am "dormit" amandoi, ce aiurea e sa atipesti si apoi jap...jet caldut pe tine... saracu', mi se rupea inima, ma si vedeam la urgente pt perfuzii (georgi, ma gandeam la tine...). acum vad ca e bine, n-a mai varsat, a baut apa, s-a repezit si in niste lapte de dimineata (e curajos, nu?), dar n-a mai vrut sa manance de pranz. cu ce o trai copilul asta al meu, nu stiu, cu energie cosmica, nu-mi explic .

si eu cred ca o sa fiu in bucuresti in perioada 2-18, asa ca daca pot sa fug de acasa, va treziti si cu mine pe cap.

we placut, ce frumos e afara, ne-am facut rondul de dimineata vreo 2 ore jumate...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare! Am fost si noi in parc, Saby a avut intalnire cu un prieten de la capsunei, Lary m-a surprins mergand foarte bine tinuta de o manuta si luand la rand toboganele, leaganele si bancile in chiote de bucurie.

Curatenie m-am apucat sa fac mai demult, ca asa aveam un instinct, nu pentru Pasti, am curatat si firele de la prelungitoare, ca mi se pareau murdare, asa ca banuiesc ca-mi va fi mai usor acum. Am facut ordine in toate dulapurile de haine, am dus unele la pastrare la mama, pe altele o sa le dea ea, ca ii place sa se ocupe cu asta. Ideea de curatenie de Pasti vad ca nu ma mai streseaza ca in alti ani, acum mi se pare ca am putin de facut sau doar am devenit eu mai eficienta.

La intalnire eu as veni, dar trebuie sa vin si cu fetele si cu bon-ul (consortul).

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
mychy,io nici ca ma mai apuc de canapele pana nu vine vio cu praful minune..deocamdata nu m-a abordat
vivela,imi pare tare rau..off ca nasol..ce perfuzii?!ca aista copil al meu nu a vrut neam sa stea poate doar sedat dar nu era atat de grav asa ca am stat cu seringa de 2ml si l-am hidratat la 2,3 minute..noroc ca-l aveam pe sot acasa...bine ca a trecut si recupereaza ca a slabit vreo 2 kg..5 zile a "mancat" doar apa si suc de mar insa acum la o gustare baga trei banane si un ciorchine de struguri
nikole,voiam sa -ti spun ca sotul meu face costa braziliei,a plecat din sao sebastian(oare zic bine?)spre rio si inapoi..si tot asa..cam nasol caci face manevre des...i-am spus sa coboare sa-si ia un laptop dintr'ala mic..daca e sa coboare am sa te abordez sa-mi spui de unde...asta daca stai prin rio...chiar unde stati?

noi am fost la soacra la curte,doamneee ce s-a mai jegarit copilul asta,din pamant in apa si inapoi..si eu care l-am adus asortat si calcat..mda..murdaria e buna!!!!

edit sa spun ca sunt invidioasa caci vreau sa vin si eu la o pipa si la o cafea dar, vorba ancai care macar are bon,ar tb sa vin cu fiul si doar pe 12 as putea caci vin s-o iau pe mama de la aeroport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Georgi, pai daca nu esti pe mess??
Mie nu mi-a mers netu' asa ca...acu nu ma lasa laur
pup vorbim

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI ELENA!
Paticut sarcina usoara! Ma bucur tare pentru voi .
Vivela sper ca si-a revenit David. Imi place si numele samburelului din burtica .
Cam telegrafic mesajul dar sunt obosita.
Pup toata strumfaria

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Vad ca si azi sunteti somnoroase asa ca fac tot eu cafeaua .
Hai, scularea, ca miroase a croasantzi calzi .

Michi si restul fetelor amatoare de intalnire, in perioada 2-18 aprilie pot oricand cu exceptia zilei de 10 aprilie cand merg la un botez si probabil primele 2 zile dupa Paste cand ne vom vizita familiile si 18 care e ziua plecarii. In rest e ok pt mine, weekend sau in timpul saptamanii, cu/fara copii, cu/fara boni, cum preferati.
Michi, da-mi si mie nr tau de tel pe PM, te rog.

Vivela, multa santate lui David.

O zi buna, pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna seara fetelor,

Anto multumim de cafelute... tu dai cafelutele , eu impart pijamalele... si fiindca tocmai am vazut un filmulet superb cu un subiect sensibil pe youtube, va invit si pe voi sa-l vedeti si sa va minunati! filmuletul de mai jos o arata pe castigatoarea unui concurs de talente din Ucraina, Kseniya Simonova, 24 de ani, desenand cu nisip pe o tabla luminoasa; subiectul: cum au fost afectati oamenii obisnuiti de invazia germana in cel de-al doilea razboi mondial? "Marele razboi patriotic" a facut intre 8-11 milioane de victime dintr-un total al populatiei ucrainene de 42 de milioane de oameni...

va pup, noapte buna!
zzzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput