Strumfi de iul-aug 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, felicitari pt dintisor!
Timi,
Georgi, m-ai distrat grozav cu imbolnavitul retroactiv.
Vivela, in curand vor aparea pe piata niste detergenti 100% biodegradabili, ecologici, naturali alea alea si f eficienti. Ai sa vezi! Acu' pe bune, eu am folosit unul sa spal un covor care imi dadea de furca. E sub forma de pudra umeda care doar se aplica pe covor, eventual se foloseste si o perie si se lasa pana se usuca, dupa care se aspira. La lenea mea proverbiala era exact ce-mi trebuia. A isit superrrrr!! Acu' abia astept sa fac curatenie de Pasti Hai enough cu reclama, da' nu v-am divulgat numele asa ca nu se considera reclama, ci doar teaser

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,abia astept detergentii aia,sper sa nu fie foarte scumpi..poate nu-mi mai tocesc,la prporiu,mainile cu astia existenti..io am probleme cu canapelele,la vremea cand le-am cumparat n-aveam minte prea multa si mi-am tras unele crem..ce mai,o nebunie..mai nasol e ca in bucatarie s-au jegarit tare si oricat vanish as baga tot urate sunt si am patit-o ca mi-a venit cineva in vizita si nu prea stia unde sa se aseze...mama lor de fitosi ca eu chiar frec la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

vio, chiar ma intereseaza detergentul ala pt covoare, atunci cand ne-am mutat in apartamentul in care stam, inainte sa-l am pe david, am avut de ales daca sa punem mocheta sau doar parchet. si am lasat la el in camera parchet - sa pot sa spal mai usor si in rest-in camere am pus mocheta, ca tine mai de cald, stiam ca o sa tot umble pe jos copilul...ma cam speria imaginea lui direct pe parchet.
evident, intre timp mocheta a suferit cateva botezuri cu pipi, lapte, cafea, ceai, sucuri, ciorbe, iarasi lapte, mult lapte...david avand o placere deosebita sa vada cum se imbiba in mocheta. e un calvar pt mine sa o curat si chiar daca am ales o culoare chipurile anti-jeg, tot arata ca naiba acum. ma gandeam s-o schimb, dar ii mai dau o sansa cu detergentul minune de la tine, ca nu-i uzata, ci doar murdara . asa ca m-ai lovit direct la tinta cu asta, astept urgent PM cu denumirea .

ma duc sa recuperez strumful de la gradi, cred ca ramanem si la o plimbarica.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Violeta eu chiar am vazut detergentul ala minune, cand am fost in Bath un copil a vomitat pe mocheta intr-un pub, a venit nenea ospatarul, a aruncat o pulbere pe jos, a lasat 10 min sa zic pt a absorbi, si apoi a maturat, nici nu se mai vedea urma unde a vomitat copilul.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, tu faci furori aici cu detergentul acela. Vreau si eu o bucatica . Mostre nu dati?
Timi, multumesc, ii stiu dar n-am luat niciodata. O sa aprofundez problema .

Multumim pentru felicitarile referitoare la primul dintisor. Cum mai ziceam, oricati copii as avea, la fiecare prim dintisor emotiile sunt aceleasi.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Vio ciudate pofte mai ai. Pe mine nu m-ar apuca in veci pofta de facut curat, spalat, calcat si alte treburi de genul asta oricat de super-uber-inteligenti ar fi detergentii&ustensilele.

Luna si de Garvalin sunt foarte multumita.

Le-am dat la fete o cutiuta de stfide si le impart fratete: 3 Sophie-1 Saya.

Stiati ca "put pu loc " inseamna pun la loc? ce sa zic? se straduieste sa vorbeasca romaneste cu mine.....

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Timi,
Georgi, sunt f concentrati, dar pretul pe litru utilizabil este mult mai mic decat ce este in comert acum. Pulberea aia e de ex 1 euro pt 500 grame. Am folosit o punga din aia pt un covor de-ala de sta sub masa din living habar n-am cat de mare e...
Da' io cred ca daca e interesat careva (mostre, sa cumpere etc) mai bine ne dam pm/mess sau vb la tel, ca nici pe pm nu e voie reclama si deja ma simt cam prost ca insist pe subiect. Eu sunt cu adevarat entuziasmata de produse, de-aia daca intru in subiect nu mai termin. Avem si pentru yahturi, daca are cineva. Gataaaa, termin cu asta:))

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Si tot de la Soph citire: "my bum is sicky" de-aia stam in casa in loc sa fim in parc

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mamicilor, nu va place nimic de la bazar ?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Vio,io vreau ca poate dau de cap la canapelele astea..n-ai de ce sa te simti prost,care-i sufletul comertului?!cum facem?scrie-mi,cand ai timp,pe mes sau pm..da-mi link,cum vrei tu.

Mergi la inceput