Strumfi de iul-aug 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 13
violetan spune:
Carla, felicitari pt dintisor! 

Timi, 
Georgi, m-ai distrat grozav cu imbolnavitul retroactiv. ![]()
Vivela, in curand vor aparea pe piata niste detergenti 100% biodegradabili, ecologici, naturali alea alea si f eficienti. Ai sa vezi!
Acu' pe bune, eu am folosit unul sa spal un covor care imi dadea de furca. E sub forma de pudra umeda care doar se aplica pe covor, eventual se foloseste si o perie si se lasa pana se usuca, dupa care se aspira. La lenea mea proverbiala era exact ce-mi trebuia. A isit superrrrr!! Acu' abia astept sa fac curatenie de Pasti
Hai enough cu reclama, da' nu v-am divulgat numele asa ca nu se considera reclama, ci doar teaser 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
vio,abia astept detergentii aia,sper sa nu fie foarte scumpi..poate nu-mi mai tocesc,la prporiu,mainile cu astia existenti..io am probleme cu canapelele,la vremea cand le-am cumparat n-aveam minte prea multa si mi-am tras unele crem..ce mai,o nebunie..mai nasol e ca in bucatarie s-au jegarit tare si oricat vanish as baga tot urate sunt si am patit-o ca mi-a venit cineva in vizita si nu prea stia unde sa se aseze...mama lor de fitosi ca eu chiar frec la ele.
Vivela spune:
vio, chiar ma intereseaza detergentul ala pt covoare, atunci cand ne-am mutat in apartamentul in care stam, inainte sa-l am pe david, am avut de ales daca sa punem mocheta sau doar parchet. si am lasat la el in camera parchet - sa pot sa spal mai usor si in rest-in camere am pus mocheta, ca tine mai de cald, stiam ca o sa tot umble pe jos copilul...ma cam speria imaginea lui direct pe parchet.
evident, intre timp mocheta a suferit cateva botezuri cu pipi, lapte, cafea, ceai, sucuri, ciorbe, iarasi lapte, mult lapte...david avand o placere deosebita sa vada cum se imbiba in mocheta. e un calvar pt mine sa o curat si chiar daca am ales o culoare chipurile anti-jeg, tot arata ca naiba acum. ma gandeam s-o schimb, dar ii mai dau o sansa cu detergentul minune de la tine, ca nu-i uzata, ci doar murdara
. asa ca m-ai lovit direct la tinta cu asta, astept urgent PM cu denumirea
.
ma duc sa recuperez strumful de la gradi, cred ca ramanem si la o plimbarica. 
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Luna1 spune:
Violeta eu chiar am vazut detergentul ala minune, cand am fost in Bath un copil a vomitat pe mocheta intr-un pub, a venit nenea ospatarul, a aruncat o pulbere pe jos, a lasat 10 min sa zic pt a absorbi, si apoi a maturat, nici nu se mai vedea urma unde a vomitat copilul.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
Vio, tu faci furori aici cu detergentul acela. Vreau si eu o bucatica
. Mostre nu dati? ![]()
![]()
Timi, multumesc, ii stiu dar n-am luat niciodata. O sa aprofundez problema ![]()
.
Multumim pentru felicitarile referitoare la primul dintisor. Cum mai ziceam, oricati copii as avea, la fiecare prim dintisor emotiile sunt aceleasi.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
Vio ciudate pofte mai ai. Pe mine nu m-ar apuca in veci pofta de facut curat, spalat, calcat si alte treburi de genul asta oricat de super-uber-inteligenti ar fi detergentii&ustensilele.
Luna si de Garvalin sunt foarte multumita.
Le-am dat la fete o cutiuta de stfide si le impart fratete: 3 Sophie-1 Saya.
Stiati ca "put pu loc " inseamna pun la loc?
ce sa zic? se straduieste sa vorbeasca romaneste cu mine.....
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
violetan spune:
Timi, ![]()
Georgi,
sunt f concentrati, dar pretul pe litru utilizabil este mult mai mic decat ce este in comert acum. Pulberea aia e de ex 1 euro pt 500 grame. Am folosit o punga din aia pt un covor de-ala de sta sub masa din living
habar n-am cat de mare e...
Da' io cred ca daca e interesat careva (mostre, sa cumpere etc) mai bine ne dam pm/mess sau vb la tel, ca nici pe pm nu e voie reclama si deja ma simt cam prost ca insist pe subiect. Eu sunt cu adevarat entuziasmata de produse, de-aia daca intru in subiect nu mai termin.
Avem si pentru yahturi, daca are cineva. ![]()
Gataaaa, termin cu asta:))
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Timi07 spune:
Si tot de la Soph citire: "my bum is sicky" de-aia stam in casa in loc sa fim in parc 
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Eseea spune:
mamicilor, nu va place nimic de la bazar ?![]()
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
musso17 spune:
Vio,io vreau ca poate dau de cap la canapelele astea..n-ai de ce sa te simti prost,care-i sufletul comertului?!cum facem?scrie-mi,cand ai timp,pe mes sau pm..da-mi link,cum vrei tu.