Strumfi de iul-aug 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

sunflower(Cristina), ma bucur ca spui ca-ti place de mine, ca ceea ce scriu pe aici pe forum e cat de cat ok, sper sa nu o dau in balta cu sfaturile mele, dar ele vin doar din ceea ce am intampinat si cum s-a rezolvat la mine, si sper sa faca bine si altora.
Multumesc tuturor pentru urarile de bine la adresa puiului meu, acum s-a trezit, ii e foame rau ca-i chioraie stomacul, lipit de spate, dar imi e frica sa-i dau , i-am dat doar niste biscuiti simpli sa rontaie, stiam ca absorb sucul gastric,ala din stomac , si sper sa nu mai verse.Despre baut stiam de la cel mare, ca trebuie sa-i dai cate o gura sa bea, ca asa nu mai varsa, ca daca intra lichid brusc in stomac il da afara.Da acum ce sa -i dau ca doar apa hioara, parca e asa, nu stiu cum, lapte nu mai am curaj, cel putin pana diseara.Am sa-i fac ceai da nu stiu de care, incerc cu menta ca daca varsatura ar putea fi insotita de diaree , (inca nu e, dar sper sa nici nu fie), macar impusc doi iepuri.
Da mancare , ce sa-i dau.E ok supa la amiaza sau ceva de legume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

roxy, si eu "te-am citit" pe la alte subiecte! sper sa fiti ok...cred ca supa n-are ce-i face rau.....poate paine prajita? un cartof piure?
carla, tu arunci bomba si pleci....fata rea , unde ai vazut-o pe Luna? te somez sa-mi zici tot!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, n-am mess cu Luna, dar este pe Facebook, acolo unde am vazut si poze din tarile calde . Nu stiu daca am apucat sa-i spun cat am salivat la ele.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

gata. am vazut suvitze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Morning girls!

Roxy sanatate multa strumfului.

Sanatate tuturor ca vad ca strumfii nostri sunt pusi pe sotii. Noi inca suntem sanatoase, sper, desi la gradi e conjunctivita si pojar, sper sa nu ia de niciunele.

Carla mersi frumos, ce sa zic, da nu m-ai admirat si ce rotunjoara is? Of ca slabisem dar acu' cu vizitele astea iar am mancat ca purceaua. Lasa ca aici se poarta oricum. Al meu zice ca is paranoica.

O sa bag o poza cu unghiile sa vad cand am timp sa fac.

Cosmin si nepoata mea au facut o necomisa, si au spart ecranul LCD la laptopul mamei. Ieri am comandat un ecran nou pe ebay.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

in legatura cu iantalnirea noastra, ce ziceti de 10-11 aprilie. cred ca cel mai bine e in vikend, nu? ma gandeam la un parculete.....astept propuneri.....nu indecente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

in legatura cu iantalnirea noastra, ce ziceti de 10-11 aprilie. cred ca cel mai bine e in vikend, nu? ma gandeam la un parculete.....astept propuneri.....nu indecente

Nesuferitelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna din nou, vad ca nu a mai repetat figura de dimineata, acum e vioi si parca nu a avut nimic, doar patu spalat si covertura arata dezastru de atunci.Inca vrea sa ma sperie si tot scoate limba la mine si face bleaaaa. asa ca si cum iar veni sa verse ca se distreaza sa ma vada sarind cu ligheanu dupa el .Sper sa fie bine .

Mergi la inceput

Roxy tare mi-e drag Alex mai ales cand aud ce ispravi face, mi-a placut cum il alearga prin casa pe Cristi sa-l curenteze.

Mergi la inceput

chestia aia cu "bleaaaa" dupa o repriza de dat la boboci, o face si andrei.......si ma urmareste sa vada daca sunt pe faza....sa nu se chinuie degeaba...

Mergi la inceput