*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (106)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Haideti la o si o felie de pandispan.

Am trecut noaptea cu bine, putin infundat, treziri fara nr, fara nr, fara nr.... Tusea isi mai face putin de cap.
I-am dat aseara o doza de calma baby....poate dupa mai multe zile si-o face efectul...nush...

Mirtha multam de ponturi!

O zi frumoasa!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Neata!

Vin si eu cu ceai negru si cu cozonac

Mirtha bravos de asa inspiratie, a mea era plecata pe campii si nici timp sa ma documentez prea mult n-am avut si uite ca acu' prevad o revulutie, coane Fanica!

Fetelor, v-am mai spus pana acum cat de mult va apreciez postarile, si sfaturile, si retetele, si pozele, si pe voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata fetelor!

Ginye, Billy multumim pentru tratatie! E bine s-o iei asa de dimineata.
Ginye imi pare rau de noaptea nedormita! Multa sanatate puiutului, sa scape de raceala asta pacatoasa cat mai curand!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mai, mai... chiar ca este un baietel ordonat.. m-a lasat faca cuvinte. se indreapta spre directia buna... nu ii mai trebuie armata cand va fi mare ca sa fie ordonat. Pupam dulce pe toti.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia
Sa va arat ce harnicut s-a facut puiul meu mic!
www.youtube.com/watch?v=o57ODktnDcc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=o57ODktnDcc

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Laura, multum de reteta, simpla si rapida!

Billy, ! Multu de cozonac, de vreo 3 zile zic ca fac si tot nu mai reusesc... M-am uitat la pozicile voastre, mai pune recente sa ne minunam de prinseta.

Amalia, ce harnicut meticulos!

Mirhta, , eu n-am comandat pana acum decat de pe laredoute, la tarafashion am cont si-am avut tentatii, la quelle, insa tot timpul cand chiar imi place ceva, imi zic ca sigur in realitate nu arata asa bine, mai bine merg in magazin si iau, pipai tesatura, vad cum sta ... si raman fara nimic.
Asteptam reteta de salam de biscuiti.

Noi am fost la babyexpo mures azi, destule, de toate, dar doar cu uitatul. Ne-am distrat pe tot felul de jucarii, z a dansat, a mers in patru labe si-a cules pliante de pe jos...

Am facut aseara pate din ficat cu pui, fierte, tocate la robot, subtiate cu unt topit si ceapa semi-calita, nucsoara si-alte uscaturi, si-a iesit yummie. Acu ma gandesc sa dau la dunst un borcan-doua, si nush cum. Voi cum faceti?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
............................................
Cine este fara de pacat, sa arunce primul piatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare mamici !

Reteta pentru salam de biscuiti :

Ingrediente - 125 gr margarina, 8 linguri de zahar , 1 si 1/2 linguri de cacao , 1 si 1/2 cani de lapte , 500 gr. de biscuiti simpli (am folosit populari) , 250 gr. de rahat , 300 gr. nuci (macinate mai mare mai marunt sau chiar rupte cu mina) , o lingurita de scortisoara.

Margarina se topeste intr-o craticioara. Din zahar , lapte , cacao se formeaza un amestec ce se toarna peste margarina topita. Se lasa 2-3 clocote pina cand compozitia se omogenizeaza.

250 gr. de biscuti se rup cu mina , 250 gr. de biscuiti se mixeaxa bine , bine .Se amesteca biscutii mixati , cu cei rupti in bucati mai mari cu rahatul si nuca macinata.

Peste compozitia solida se toarna compozitia lichida (cea din craticioara) si se framanta bine cu mina. Se formeaza 2 batoane(suluri groase cat mana) care se pudreaza cu scortisoara si se ruleaza in folie de plastic. Se pune la frigider.

Incercati-o si daca vi se pare ok o postam la capitolul mamicile de cozonacei gatesc. Data viitoare cred ca voi pune bucati de kiwi si mandarina in loc de rahat si stafide in loc de nuci. Sa vad ce va iesi. A fost prima data cand am facut reteta - in cooperare cu mama - si am vrut sa respect originalul.

Merg sa pregatesc baita .

Sa aveti o noapte cat mai linistita !!!

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
poftiti la cafea!
Am dormit toatat noaptea , ne-am trezit la 6, asa sa tot traiesti!

Salamul il fac si eu la fel, scortisoara n-am pus niciodata, o sa pun data viitoare, ce pun eu in plus e o banana decojita intreaga in mijlocul batonului. combinatia mie imi place foarte mult. in general imi iasa 2 batoane, intr-unul bag banana, celalalt il las simplu. mancam batonul cu banana mai repede sa nu se innegreasca banana. oricum n-apuca.
De data asta am pus cacao mai putin si-n loc de margarina am pus unt ca sa ii dau si lui Thomas. i-a placut mult de tot, dar se simte putin gustul de unt asa. deci cu margarina e cu mult mai gustos (pentru noi)

Eu sulurile le invart in folie trasparenta, se modeleaza mai usor.

O saptamana frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!
Si eu tot la o !

LA 6 piciul era in picioare, asa ca pana la ora asta am aspirat in casa. A avut 2 treziri peste noapte...sa zic ca e de bine. Dar ochii mei sunt praf. Ii simt ca si cum as avea nisip in ei.
Ieri toata ziua am fost afara, la joaca. Mi-a facut fi-miu o figura...am intrat intr-un magazin sa-i cumpar lopetele si galetusa pt nisip. Numai ca Edi a avut alte planuri. A pus ochii pe un calut (din acela de plastic pe roti legat cu o sfoara sa-l tragi dupa tine), l-a inhatat si pe-aci ti-e drumul....a iesit din magazin. Fetelor, a avut o viteza ca abia am reusit sa-mi dau seama ce s-a intamplat. Bine macar ca nu a fost prea scump. Sa va spun ca acum nici nu se mai uita la el?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata.

Oceanborn buna idee cu banana. Mie mi se pare ca cel de ieri seara a iesit mult prea dulce si are prea putin rahat. Data viitoare fac figura cu banana.

Gynie criminal Stefanut. Oricum pot sa iti spun ca si Eva a vut reactii de ignorare initiala a multora dintre jucarii si in special in privinta celor mai mari. Se schimba insa atitudinea pe parcurs. Si eu ma plingeam ca ingnora jucariile miscatoare si nu le manipuleaza. Azi dimineata la foarte scurt timp dupa micul dejun , am prins-o carandu-si masinutza din sufragerie in dormitorul ei. O luase de la ambele capete si da-i si lupta si da-i si lupta pina in camera. Sunt conviinsa ca pe parcurs calutul va deveni una din jucariile indragite.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mirtha, eu bag biscuiti petit, sunt cam dulci deci adaptez cantitatea de zahar in fct de tipul de biscuiti folositi. aa si eu nu mai sfarm jumatate din biscuiti, doar ii rup, sunt sfaramiciosi astia ce-i folosesc eu. si bag ori stafide, ori rahar. da, cu banane merita incercat.

Mergi la inceput