*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (106)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Printeso eu merg tot in fierastrau maine :))..hai sa videm dk ne potrivim la ore...si poate vorbim si de contabila...ca am resurse si pe acolo.Da un buzz pe tel daca vrei sau vb diseara pe mess :))
De Australia nu imi pare rau, si eu ma gandeam exact la ceea ce ai spus tu, toate se intampla cu un scop bine stabilit :)
Edit...chiar daca ne vedem sau nu tot trebuie sa vorbim zilele astea de treaba cealalta...ca am aflat cum merge piata :)))))

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Otilia pai imi dai vesti bune. Nu pot spune ca sunt intrata in panica referitor la inaltime dar nici prea confortabil nu imi este. Oricum tu esti-erai ceva mai inalta ca mine , sotul am observat ca si el este inalt.
Nu imi doresc sa fie cine stie ce inalta dar nici ca mine bondoaca si cu tendinta de ingrasare. Oricum asta nu-i baiul. Baiul este sa aiba crestere constanta in inaltime si nu aiba probleme gen hormonica .La noi in familie , genetic , au cam fost probleeme in zona aceasta si nu pot sa nu le iau in calcul. Daca are totusi crestere si se incadreaza in medie va fi ok.

Cred ca nici masinuta Evei nu mai are viata lunga .Se urca direct cu picioarele pe ea. Si are un capac in loc de sa , capac ce nu rezista daca te cocotzezi cu picioarele si nu cu fundul. Asta e. Macar sa o vad ca face miscare. Cu orice si cu sticlele sa le care , sa alerge etc. In rest ma descurc cumva cu jucariile.

Da si eu intelesesem ca in timpul sarcinii oasele se mai taseaza , se mai macina si devenim mai scunde. Da" asta-i nu-i un motiv sa nu ma gandesc la bb2. Abia astept sa-i daruiesc Evei o surioara sau un fratior. Poate bb2 va semana ceva mai mult cu sotul . Zic eu asa cu speranta si jumatate de gura.
Ma uit la fetele tale - care orice ai spune te-au mostenit zdrobitor pe tine - si simt ca si ai mei vor fi picatura leit cu muma-sa. Il iubesc deja pe bb2 in nestire si anticipat .Pacat ca ma simt atat de lipsita de rezerve si trebuie sa imi iau neaparat o pauza. Eu nu sunt atat de puternicoasa ca tine. Pina atunci ma bucur de Evuskin deplin si nelimitat.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Eu n-am nici un balansoar prin casa, www.bebelusulfericit.ro/little-tikes-balansoar-calut-albastru-clone-2.html , " target="_blank">cel pus de Mirtha se gaseste la multe locuri de joaca si in Bucuresti si aici. Numai bine ca daca o duc are preocupare. Ah, si deduc ca daca e asa comun e si folosit, adevarul e ca la Cora, la locul de joaca pentru copii erau cateva calarite tot timpul.
Ale mele au reusit sa strice masina cu care se impingeau prin casa. S-au urcat amandoua, topait, si la atatea kilograme a plesnit plasticul intr-un loc sub fundul lor
Mirtha, si Ana era mai scunda si mai plinuta decat Elisa acum, e conformatia ei, arata fix ca Eva. Si eu tot scunda, maxim 1.62 ca parca am scazut dupa sarcini. Dar in ultima vreme s-a lungit fata mea de nu-mi vine sa cred, si a cam scapat si de burtica de cand merge mama la gradi cu Elisa si se intorc pe jos.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Ma enervezi tu acolo cu 1,75 cm.

Cand ai timp sa postezi , te rog , reteta de la placinta cu brinza.

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Mai, cand va aud cu inaltimea.....mi se face rau, cred ca ale mele vor fi doua inaltoace, daca e sa ma iau dupa algoritmul de care zice Mirtha, vor avea pe undeva la 1.75m[:D

Ma duc la smotru, ca sunt fara fete pana diseara

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Nu , nu disper.... inca.Bine ca ai adus aminte de salamul de biscuiti. Maine cumpar ingredientele si o rog pe mama sa-l prepare. Face un salam de biscuiti cu rahat , nuca, si cacao , biscuiti praf de scortisoara, de lesin. Mananc dimineat cu lapte pina crap. Mi-ai facut o pofta.....

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Salutare!

andreyutza felicitari ! iti doresc o sarcina usoara!

azi am smotruit si eu prin casa un pic, am facut un salam de biscuiti, o sa pun reteta dincolo cand am vreme, merge foarte repede.

Mirtha, nu dispera, daca era sa am inaltimea dupa algoritmul respectiv ar fi trebuit sa am clar sub 1,60(mama are 1,50), iar eu am 1,68

mami de Thomas

Ogni donna ha un paio d’ali chiuse dentro sè

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Haideti la o !

Andreyutza felicitari pt burtica!

Ralukutza bine ai revenit! Si eu iti impartasesc parerea: familia e pe primul loc!

Noi am racit putin: muci, stranut si ceva tuse. Avem si o veste buna: am avut doar 2 treziri azi-noapte.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Nu , nu disper.... inca.Bine ca ai adus aminte de salamul de biscuiti. Maine cumpar ingredientele si o rog pe mama sa-l prepare. Face un salam de biscuiti cu rahat , nuca, si cacao , biscuiti praf de scortisoara, de lesin. Mananc dimineat cu lapte pina crap. Mi-ai facut o pofta.....

Te rog, pune repede reteta ca de cand ma bantuie un salam de biscuiti facut in casa

Dragelor mamicilor,

cum ne dezvatam ingerashii de suzeta?? Ati debutat cu schemele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Gynie multam de . Sanatate! Vine ea primavara cu caldura si scapam de muci si de toate.
Z a reusit sa doarma neintrerupt de la 11 jumate la 5. Pfai, azi sunt in delir, de fericire am pus o praji la facut.

Mirtha, tu spuneai de Otto, cum sunt marimile? Ma pot lua dupa ele? Le nimeresc daca comand din brosura?
Si da, da, pune reteta de salam de biscuiti.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
............................................
Cine este fara de pacat, sa arunce primul piatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata!
Ce frumos e afara! In sfarsit, primavara!
Ginye sanatate multa la puiut! Sa nu evolueze!
Anca la cat mai multe nopti bune! Ma bucur mult ca te-ai odihnit!

Sa va arat ce harnicut s-a facut puiul meu mic!
www.youtube.com/watch?v=o57ODktnDcc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=o57ODktnDcc

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mirtha, reteta prajiturii cu branza am luat-o de aici
http://dobrinisabela.blogspot.com/2007/12/prajitura-cu-branza-si-vanilie.html
Iese foarte buna, eu am facut-o prima data si mi-a iesit bine din prima, probabil o voi repeta de Paste.

Mergi la inceput

Salutare fetelor.
Nu am reusit sa intru pe forum in timp util .Am fost la peste aici : www.uncoltderai.ro .Abia astept sa se incalzeasca bine pentru a putea innopta in complex. Am vazut si o cabana in interior. Super , super ok. Unul din pereti este din sticla - termopan de sus pina jos si are vederea spre lac. Complexul este foarte bine dotat si utilat cu orice ai avea nevoie pentru un we linistit , civilizat si pescaresc.

Bily-Bily reteta este a mamei , maine o rog sa mi-o "reproduca" integral .Chiar vreau sa fac un salam de biscuiti sau macar sa o asist pe mama. Cat de repede pot maine o postez.
Cu suzetra nu stiu ce sa spun. In cazul Evei am folosit-o strict 2 saptamani , intre 3-3,2 luni , eram cam labila psihic in perioada cu pricina si am cedat la insistentele pediatrei(Eva isi molfaia cu frenezie mainile si pediatra isi facea probleme in privinta valului palatin). Cand am avut un moment de respiro intuitia mi-a confirmat ceeea ce simteam si anume ca suzeta nu e un lucru bun. Asa am simtit , asa cred in pofida oricaror aspecte pozitive care sunt subliniate prin diverse carti , cu exceptia anmitor cazuri medicale unde este strict indicat medical. I-am scos-o rapid , pur si simplu nu i-am mai dat-o.Am avut ceva tambalau vreo saptamana dar ulterior lucrurile au reintrat in normal . Din acel moment nu am mai folosit-o niciodata. Nu stiu daca te ajuta cu ceva experienta noastra.Dincolo de experienta proprie , parerea mea este ca indiferetn de varsta la care se ajunge cu molfairea cauciului trebuie procedat ca in cazul oricarei alte dependente. Cea mai buna sugestie poate veni din partea unui psiholog cu specializare pe domeniul infantil. Nu am competente in materie. Multa bafta !

Anca de la Otto nu am comandat nimic. Sunt abonata , primesc pe mail ofertele dar inca nu am dat comanda la vreun produs. Ma cam irita preturile pe care le au. Mi se par nejustificat piperate si nu inteleg de ce .Iar cand ma irita preturile refuz sa dau comanda chiar daca imi place vreun produs . De pe Quelle , Yokko , Etinar , shoppinggallery , Amafashion , Tiendafashion , Fashionsense ( de la tarafashion cand eram gravi) toate cu www. si .ro , am facut comenzi , m-am masurat , m-am incadrat si nu am avut niciodata probleme. Nu stiu daca am foto chiar in toate articolele dar pot sa iti trimit PM cu cele in care am foto in caz ca vrei dovada.

Laura multu" pentru reteta. Trebuie sa o surprind si eu pe mama cu ceva. Si poate de Paste...nu se stie chiar imi iese figura. Pot sa spun ca din toata gama de articole culinare intotdeauna , dar intotdeauna am dat rateu la prajituri - dulciuri. Indiferent cat de simpla e reteta. Aaa...ba nu .Imi ies clatitele . Numai prima serie. Daca nu ne-am saturat si mai fac un aluat in runda 2 , ies praf. O sa va povestesc altadata cum am incercat sa-mi impresionez sotul cu eclere pe care le-a mincat crude spunindu-mi cat de incredibil de bune sunt.

Gynie multa sanatate micului "moooocios" .Noi am marit doza de usturoi , ceapa , lamai , portocale si a tinut figura. Intr-o saptamana , cam asa ceva , s-au dus.

Sa aveti o noapte cat mai linistita mamici !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Mergi la inceput