*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (106)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

monicus, anca27, multumim!!
anca, eu ma incadrez la odiseea sept-oct dar inca nu m-am inscris. am vazut ca, Corina e la nov-dec. parca citisem ca e plecata in vacanta 2 saptamani.

Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 8+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Monicus, Anca
Cred ca mai mult avem noi nevoie sa stim ca el este bine :))...cat despre plecarea in Australia nu regretam, oferta ramane valabila pentru sotul meu oricand este el disponibil.Nu este asa o problema pentru ca nu din motive neaparat financiare plecam (astea ar fi fost cam 10%)ci din motive pe care le stim toate...civilzatie, educatie mai buna pt copil, fara stirile de la ora 5 etc....+ cele 3 familii de prieteni care ne asteapta acolo si momentan i-am dezamagit :((
Eeehhh noi sa fim sanatosi.
Poze cu pitica o sa pun diseara dupa ce o culc ca in timpul zilei nu reusesc din cauza de copil care fuge peste tot ca la maraton :)))

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Felicitari noilor gravidute si sarcina usoara!
Imi vine sa plang cand va citesc....mai vreau si eu un bb...dar momentan nu putem din cauza banilor...ufff, sper sa treaca cat mai repede criza asta ca altfel cedez nervos...un pic un pic am cam luat-o pe aratura.Nu-mi mai convine nimic...
Am fost dimineata la dermatolog degeaba...era in sedinta la comandant, am stat in parculetul din curtea spitalului si ne-am jucat 1 ora si am plecat ca nu putea tati sa mai stea...o sa mergem luni dupa pranz, spre sfarsitul programului dr.
Sara doarme de la 11:30 si eu am spalat geamurile la balcon si la hol, am curatat florile de frunzele uscate, am pus sa fac piure cu ficatei pt printesa si acum ma doare capul.
Maine spalam geamurile si la dormitor, ridicam patul, batem covoarele si sper sa avem timp sa iesim in parc ca se anunta VREME CALDA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Andreyutza te felicit si aici pt sarcina, sa fie cat mai usoara si poate vine o fetita. Ce zici? Si bine ai revenit, acum ai timp sa scrii de la serv. Sa vezi cand se va naste si bb2, ce de timp vei avea.

Ralukutzza imi pare f rau pt tatal tau. Sa va ajute Dzeu in continuare.

Anca intradevar Corina e plecat in vacanta. Eu mai trag asa cate un ochi pe la odesee poate s-o lipi si de mine ceva.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Am o placinta cu branza dulce la cuptor si miroase tare yammyyyyy in toata casa
Oti, eu fac des pricomigdale, care e tot un fel de bezea cu nuca/migdale/alune incorporate. Sunt foarte bune si tin mult, adica le pastrez in cutie ermetic inchisa si sunt tare bunute. Ii plac si mamei si sora-mii asa ca le cadorisesc destul de des.
Olga, ine ai venit la noi
Andreyutza, sarcina usoara si bebe sanatos!

Mie mi-au intrat banii si am cardul la BRD, deci cred ca depinde de zona, n-are treaba cu banca.

Mai, cand va aud cu inaltimea.....mi se face rau, cred ca ale mele vor fi doua inaltoace, daca e sa ma iau dupa algoritmul de care zice Mirtha, vor avea pe undeva la 1.75m[:D

Ma duc la smotru, ca sunt fara fete pana diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Buna fetelor,

Felicitari noilor gravidute si sarcina usoara!
Imi vine sa plang cand va citesc....mai vreau si eu un bb
Visul meu implinit, Sara Maria!

Poze cu printesa mea

aterizez si io pe ultima pagina

Ramo, iti dai seama cat suspin eu cand aud de gravide, ha?
voi stiti cat de mult imi doresc eu inca 2?

si nu mai radeti ca vorbesc foarte serios.

mai astept, poate pe la patruj' de ani imi fac oleaca de curaj curajos

am iesit zilele trecute cu amandoi afara, fara carucior. Mai, eram asa mandra de mine, si mergeam asa tzantzosha. Parca pluteam. Cine mai era ca mine, cu doi bradutzi de mana.

PS. maine bat parcurili bucurestene cele pline de, pardon, rahat de caine
care si pe unde va plimbati, ca sa stiu pe cine sun. am in plan fierastraul si muzeul satului
(asta daca nu vine vreun potop, sau daca nu vine barbatu' acasa cu cinspe calculatoare de rezolvat sau daca nu cumva ma apuca vreun chef de curatenia de primavara, pe care am planificat-o oricum pt la toamna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Salutare!

andreyutza felicitari ! iti doresc o sarcina usoara!

Papuci nu mi-am luat ieri ca a fost inchis magazinul care e aproape de mine, joi dupa- masa sunt inchise multe supermarketuri, asa ca merg maine.
azi am smotruit si eu prin casa un pic, am facut un salam de biscuiti, o sa pun reteta dincolo cand am vreme, merge foarte repede.

Mirtha, nu dispera, daca era sa am inaltimea dupa algoritmul respectiv ar fi trebuit sa am clar sub 1,60(mama are 1,50), iar eu am 1,68

Mergi la inceput

sa va spun si de ce intrasem, nu?
cred ca am nevoie de o contabila pt o firma mica-mica-mica.

Daca va prind ca mai radeti la exprimarile mele, va trimit maimutzoii mei pe cap, sa vedeti cum va fac astia creierul prastie.

propozitia incepe cu "cred ca" pt ca n-am inteles bine daca ma paraseste luna asta sau luna viitoare.

ral, sa nu iti para rau pt australia. eu cred ca totul se intampla cu un scop bine stabilit acolo sus.
andreyuta sa fie intr-un ceas bun
olga, unde ai stat pitita pana acum?welcome

ce aveti bre cu inaltimea? mai, ai mei nu stau nici la cantarit, nici la masurat
stiu ca ala miku are peste 10 kile ca doar trebuia greutatea pt dozarea injeptiilor de sapt trecuta; pe al' mare nu il cantaresc frate sub nici o forma; vreti sa am un soc? o avea si el 12 kile si cateva grame ( deja parca ma roade curiozitatea)

Mergi la inceput

gagici spor la gravidit, la curatenii de paste ( sau craciun sau ce-o fi asta de vine), la vopsit oo, cozonaci ( trimiteti si la mine, ca nu ma supar)
eu umblu brambura o vreme, deci ne vedem pe messenger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mamicilor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" ceva ?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput