Ati zburat cu Wizzair?
Ma intereseaza ce experiente ati avut cu Wizzair: daca s-au anulat zboruri sau au avut mari intarzieri... Vrem sa luam bilete pt Paris Timisoara si avem de ales intre Lufthansa cu o escala 700 euro si Wizzair direct cam la 500 euro. Dar pe net cam toata lumea povesteste ca nu e o companie prea serioasa ... mergem cu 2 copii mici si trebuie sa ne decidem rapid pana nu mai cresc preturile. Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Sibylle http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Raspunsuri
natalia_nica spune:
A mers sora mea, Timisoara-Paris si retur, iar in cazul ei a fost vorba de intarziere de 1 ora la plecarea din Paris. Alte probleme n-a avut cu Wizzair
bb_yasmi spune:
mama mea zboara de cateva ori pe an pe ruta timisoara-roma si a avut o singura data probleme pana acum, acum aproape 3 luni cand a plecat ultima oara a avut intarziere destul de mare :(
am auzit si persoane carora li s a anulat cursa...
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
Chuny spune:
o pare re de pe alt site, dar e din 2008, vad ca voi aveti experiente mai recente:
N-am citit parerile de mai sus,banuiesc cam tot ce voi scrie si eu,n-am zburat (inca) cu uizeru'dar stiti ca lucrez in aeroport si am vazut si auzit multe.
In primul rand e foarte important sa cunosti bine regulile companiei aeriene cu care vei zbura,pentru ca checkinarii de multe ori nu le cunosc.Mi s-a intamplat sa vrea sa ma puna sa platesc surplus de bagaje la Tarom,care accepta 25 de kg ,in loc de circa 20,la un zbor normal.I-am spus frumos checkinarei,o fatuca noua,ca scrie si pe bilet ca am dreptul la 25,deci 25+25, valiza lui Giovanni, duc,ca n-am de ce sa platesc 10 kg in plus,dupa care am scos badge-ul de aeroport pe care imi propusem sa nu il folosesc,dar incepea sa ma enerveze ca parea picata din luna.
Si pe mine ma intereseaza Wizz Air,pentru ca din 15 mai va incepe zborurile de la Bergamo spre Cluj,la niste tarife ca mai mult o sa ma coste trenul pana acolo
In general,chestia e ca trebuie sa fii de la inceput constient ca daca vrei tarif mic,vei avea servicii minime.Adica un call center cu prefix scump,care raspunde si nu prea,ca daca te-ai zgarcit la asigurare,n-o sa fii reprotejat pe un alt zbor,in caz ca al tau a fost anulat,ca nu primesti de mancare si ca daca vrei sa cumperi ceva in avion e scump ca naiba,ca tre sa isi scoata si ei parleala in vreun fel,ca bagajele se pot si pierde,ca avionul poate avea intarziere,poate fi anulat si asa mai departe.Sau poate sa mearga totul snur.dar daca intrebi pe unul si pe altul,fiecare cu norocul lui.Unii or sa iti spuna ca au fost super multumiti,altii ca n-or sa mai zboare niciodata cu respectiva companie.Dar asta se poate intampla uneori si in cazul companiilor mari.Eu intotdeauna citesc pe un "sait de pareri"cand urmeaza sa cumpar bilete de avion,parfumuri,masini de spalat,orice
bb_yasmi spune:
sybille noi de obicei facem rezervarea direct de pe net si era la aproape juma de pret fata de pretul de agentie.
Chuny spune:
eu chiar de pe situl wizzair am ajuns la pretul asta : 480 euro
ideea e ca n-am chef sa stau ore in sir cu 2 copii mici prin aeroport
bb_yasmi spune:
asa e. inteleg ce spui. dar nu ai de unde sa stii cum v a fi...e la risc. ti-am spus, mama me anu a avut probleme pana acum ultima oara.
ni-na spune:
Pe ruta Baneasa-Roma,de 2-3 ori pe an(dus-intors),in ultimii trei ani si chiar nu au fost evenimente notabile.Daca e ceva de rau.....faptul ca sunt ingramadite rau scaunele!
Letitia1 spune:
Sybille eu nu as risca sa merg cu copiii cu aceasta companie. O colega de-a mea a zburat saptamina trecuta (a plecat joi si s-a intors luni) si la plecare a avut 4 ore intirziere si la venire 2 ore. Ea merge mai tot timpul cu aceasta companie ca e mult mai ieftin (am uitat sa spun ca ea e din Polonia)si aproape in 95% din cazuri a avut intirziere, de multe ori cite 4 ore.
cristina1974 spune:
Si eu am fost, de cateva ori, cu ei. Mie imi convine faptul ca aeroportul e aproape de mine. Prima experienta a fost groaznica, si zic asta pentru ca a fost zborul anulat din motive tehnice, iar toti pasagerii au trebuit sa stea acolo, langa poarta de imbarcare, 9 ore,pana cand a venit alt avion de nu stiu unde. Atunci nu aveau baza de operare in Romania. Eram cu doi copii mici, dintre care un ul de cinci luni, pentru care nu mai aveam nici lapte, nici scutece, nimic. Mai aveam un pic si imi pierdeam mintile. Dupa aia am zis ca in veci nu o sa mai zbor cu ei. Never say never! Si a urmat si a doua experienta, si a treiam si a patra, fara nici un fel de probleme. S-a intamplat de am mai avut intarzieri rezonabile, insa bagajele au fost ok, nu s-au pierdut, si in avion a fost totul ok. Preturile din avion nu mi se par extreme, iar problema comfortului de pe scaun am rezolvat-o platitnd o taxa suplimentara pentru extra-leg room.
INSA, de fiecare data mai sus mentionata am fost singura,deci daca se intampla cumva sa se anuleze ceva, eram doar eu, deci era ok, cat de cat. Acum, si eu ,ca si Letitia, nu recomand companiile Low cost, in general, daca vrei sa calatoresti cu copii. Niciodata nu ai sa poti compara ,de ex., British Airways cu Wizzair. La urma urmei, fiecare cu norocul lui. Eu am avut experiente din ambele categorii.
celi-bia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sibylle Ma intereseaza ce experiente ati avut cu Wizzair: daca s-au anulat zboruri sau au avut mari intarzieri... Vrem sa luam bilete pt Paris Timisoara si avem de ales intre Lufthansa cu o escala 700 euro si Wizzair direct cam la 500 euro. Dar pe net cam toata lumea povesteste ca nu e o companie prea serioasa ... mergem cu 2 copii mici si trebuie sa ne decidem rapid pana nu mai cresc preturile. Multumesc anticipat pt raspunsuri. Sibylle http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ Vladimir ***** ***** Anna www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA |
Am zburat cu ei #537;i la Venetia si la Paris, la Venetia am ajuns mai repede decat trebuie, deci nici vorba de intarziere, la Paris a avut intarziere din cauza ca la Cluj era o ceata de nu vedeai la un metru in fata, au intarziat toate compaiile nu doar ei.
Zicea cineva ca locurile in avion sunt inghesuite... nu stiu ce sa zic, nici la Air France nu era mai mult loc daca e sa ma intrebi...
Eu am fost si sunt multumita de ei, acuma depinde de fiecare persoana, dar sincer raportul calitate/pret este mai mult decat rezonabil la Wizz.
www.celina-bianca.blogspot.com