Fulgusori Nov-Dec2009(42)
Raspunsuri - Pagina 13
laviniablaga spune:
Tocmai am primit mesajul asta de la RamoC:
"Salut.Chiar acum mi-am eliberat mainile si iti scriam sms.Am reusit cu perfuzia, cand ai sunat eram cu el in brate. L-am tinut 5 ore in brate cu mana nemiscata, sa nu se sparga vena. Sunt rupta de spate. A mai si vomat si l-a, tinut asa ud, pana s-a terminatperfuzia. Acum e un pic mai vioi si fara febra. Mama e tot cu mine, altfelinnebuneam de tot. Numai cu seringa il hranim si e un adevarat cosmar si pentru mine si pentru el.Am facut si raze la plamani.Va pup"
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
mitzi2005 spune:
Legat de ce spunea laura-andreea, noua ortopedul la care am facut ecografia de sold, ne-a spus ca il putem pune intre perne la 4-4, 5 luni, dar sa nu il tinem in picioare deloc (adica sprijinit pe picioarele lui, la verticala) pentru ca sunt niste ganglioni la incheietura piciorului (zona inghinala) care trebuie sa creasca concentrici. Si a mai zis ca el nu a vazut copii de tigani cu displazie de sold, ca tigancile ii poarta pe sold, cracanati..asta ca l-am intrebat noi de wrap..
Lalu_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Lalu, cum merge? A mai papat din tzitzi cu buba? |
Merge, merge.A mai mancat si inainte de culcare o mai pun o data.Nu a mai fost nevoie de pompa.
douradoudou spune:
ramo multa sanatate pt domi..ma gandesc la voi..fii tare si o sa fie bine repede.mwaaaaaaaaah
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
mitzi2005 spune:
of, of...bietul pui de RamoC. Trebuie sa fie groaznic pentru amandoi!
Mai vroiam sa-i spun lui Monis (sper ca am retinut corect si pe tine te interesa) ca noi am fost la oftalmolog cu pisoiul cand avea doua luni si jumatate. Si eu si Motanul (sotul meu) am avut strabism cand eram mici, Motanul a fost operat la ambii ochi, si pentru ca pisoiul, se uita crucis destul de des, am hotarat sa mergem.
Cu un telemetru si un program de procesare a imaginilor, d-na doctor, a hotarat ca strabismul e in limite fiziologice, dar din cauza antecedentelor noastre, mergem si la sase luni si atunci, primeste si picaturi in ochi si tot tacamul. La doua luni a fost mai soft controlul...
A_driana spune:
mitzy bine ai venit
na_bo nu stiu nimic despre medicamente, dar daca fetele avizate spun ca nu-i prea ok, atunci ar trebui sa iei doar simplu
laurairina, tu faci numa in ciuda noastra, asa-i? ne tot fluturi aici pe sub nas creatiile tale, noi sa privim si sa ne lingem pe bot, nu?...nu-ti mai spun ce frumoase sunt, ca stii tu ca mie imi plac tare mult (dar mi-a ramas frate gandu la gentuta aia de nu mai pot)
douradoudou, ma bucur ca ne mai scrii...
A_driana, de David-Andrei
mitzi2005 spune:
Cred ca am scapat de moderare...asa ca iau o pauza, ca de vreo ora tot scriu la mesaje, si cred ca am monopolizat forumul..
Lalu_79 spune:
Lavinia, multumim pentru vesti.Sper din suflet ca ce a fost mai greu a trecut si Dominic o sa se faca repede bine .
Mitzi, iti urez si eu bun venit .
DianaR spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lalu_79
Merge, merge.A mai mancat si inainte de culcare o mai pun o data.Nu a mai fost nevoie de pompa. |
Super! A mai fost nevoie de lp? Ai incercat si in pozitia clasica?
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
vias spune:
Na-bo foarte frumoasa freza Amaliei printesa!
Grigore.tina eu am introdus la bebele meu cerealele pentru ca nu mai dormea bine noaptea, acum e ok, doarme. Dar a trecut doar o noapte, o sa mai vedem pe viitor.
Mitzi bine ai venit!
DianaR eu am folosi lp Humana...acum nu mai vrea biberon..asa ca...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE