Fulgusori Nov-Dec2009(42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

fetili va pupacesc! am plecat la baita.
noapte buna!!!

Camelia fericita de David Cristian ( 14 dec. 2009)
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Camelia86#5422213404336909346

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

mitzi2005, ca sa scapi de moderare trimite vreo 10 sau 12 mesaje. in unul din ele...da-ne datele tale complete sa le trecem in listuta:

data nasterii bebe;
nume bebe;
tipul nasterii:cezariana/naturala
la cate saptamani ai nascut: de dex.39s4z
dimensiuni la nastere:greutate, lungime, scor apgar
data nasterii tale!

te asteptam cu informatii

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Legat de ce povestea coque zilele trecute, sa va povestesc de pisoiul meu... Eu am suferit o mica interventie chirurgicala anesteziata cu xilina, acum o saptamana. Ginecologul a zis ca e ok sa alaptez dupa, pediatra noastra, care sufla si in iaurt, mi-a zis sa fac pauza 12 h. M-am muls eu inainte, da' pt ca nu mi-e prea draga pompa se pare ca n-am muls suficient. Si vine ora mesei..hranim noi pisoiul...pisoiul nu se satura, asa ca ne hotaram sa-i dam niste lapte praf (pisoiul meu a baut lapte praf in doua randuri cate 20 ml).. Pisoiul mic, bucuros ca e rost de laptic, asteapta satisfacut sa curga lapticu..vai ce fatuca a facut mititelu' cand a vazut ce primeste... Nu a vrut decat 10 ml...a preferat sa se culce nemancat...si asa am facut eu pauza doar 6 h dupa anestezie...din ce am citit eu e ok..lidocaina trece destul de putin in lapte...deci, ce vroiam eu de fapt sa-i spun lui coque e ca s-ar putea ca nici laptele praf sa nu fie o solutie...poate ca asta e ritmul lui

Mergi la inceput

Scriu Lavinia, tot scriu sa scap de moderare..
Rescriu datele: Pe pisoi il cheama Tudor Radu, s-a nascut pe 6.11, la ora 05:36, la 38s si 2z, nastere vaginala cu epidurala, 2900 kg, 50 cm, apgar 10.
Data nasterii :15.05.1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna seara dragelor,

Imi pare tare rau ca am scris atat de putin zilele acestea, dar...revin io cu forte proaspete. Am incercat sa ma apuc de o curatenie generala inaintea Pastelui...si e destul de greu sa ma impart intre Matei si restul casei, noroc ca tati a fost mai mult pe acasa si a mai stat cu el.

RamonaC, uff cate probleme, sa DD sa te tina in putere, sa treceti cu bine si peste aceasta incercare! Tare ma bucur acum ca am facut Rotarixul, stiu in acest moment 5 mamici care se confrunta cu aceasta problema
Stephy, hang in there, ce bine ar fi sa fie entorsa si nu fractura..fetele incercate, sincer, nici nu stiu cum m-as descurca dc as fi in locul vostru...mi-e teama ca as claca
Na_bo, frumoasa foc Amalia, cand zambeste e o dulceata!
Mitzi, bine ai venit in clubul fulgusorilor!
Lavi, f bine ca ai logoree acuta, nu sta deoparte!
Dankutza, sincer nu cred ca ai de ce sa-ti faci atatea griji in privinta greutatii Cezarei, cred ca se dezvolta f frumos, copii mai au si ritmul propriu de crestere!
Andre, am notat si eu denumirea supozitoarelor, multumim!

La multi ani Natalia Oana - de Dienutze, Yarina Gabriela - de Angel001, Timotei - de Smaranditza, Giulia-Maria - de Laura-Andreea, Florin Cristian - de Micki_mica, sa fiti sanatosi si parintii sa se bucure de voi!!

LA MULTI ANI TINONINOOO!!!!!! iti doresc un an bun, plin de bucurii!

Trimit si revin (sa mai citesc din spate ca am uitat unele fete)

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Si mie mi se pare ca sta mai bine in wrap decat in sling...si mi se pare mai usor de pus si de purtat in wrap. Am tot incercat cu slingul, ca wrapul meu e mai gros si transpira pisoiul, dar in sling mi se pare ca nu reusesc sa-l tin "broscuta"

Mergi la inceput

Sanatate puiului de RamoC..incepe sa-mi para rau ca n-am facut Rotarixul...sper sa nu regret
Recuperare usoara, Stephy!

Mergi la inceput

La multe lunite fulgusorilor nascuti in zi de 16!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

fetelor multumesc mult .
pupici la toata lumea

reactii : locul rosu , foooarte marait .
papam bine nu e pbl, insa nu vrem sa dormim
temperatura nu .
trecem noi si peste asta ! ca doar suntem baieti mari si cuminti .

Hepilica , suces la vaccin . pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ce mai faceti mamici de fulgusoare si fulgusori???...mi-e dor de voi..sa nu ma uitati chiar daca nu scriu mereu...nici nu am ce....dar va citesc in fiecare zi si ma gandesc la voi..mwaaaaaaah pt voi si fulgusoare &fulgusori

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput