Fulgusori Nov-Dec2009(42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

mitzi2005 te primim cu bratele deschise.

Camelia fericita de David Cristian ( 14 dec. 2009)
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Camelia86#5422213404336909346

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui na_bo

fetelor , am acasa numai paracetamol sinus, are ceva daca iau unul in seara ssta si dim. cumpar simplu?

Multumim de aprecieri la codite

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

ia linistita! Eu stiam ca numai in sarcina nu avem voie decat paracetamol simplu. Eu am luat acum ca am fost racita si paracetamol sinus si nu s-a intamplat nimik

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

mitzi bun venit.
na bo pe prospectul de la paracetamol sinus scrie ca nu e recomandat in sarcin si alaptare.
pe cel normal poti sa il iei fara grija.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

camelia bebele tau e la fel de filiform ca al meu.
dar sunt frumosi.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Eu o sa tot scriu diverse, nu neaparat "on-topic" sa ma puteti citi si pe mine in timp real. Pe timpul sarcinii, am vomat pana la 20 saptamani, iar la 32 de saptamani am intrat si eu in clubul celor care au stat lipite de pat , pe partea stanga. Pisoiul meu s-a grabit "sa coboare" inainte de vreme.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de primire.
Eu stiam ca e ok paracetamol simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitzi2005

Eu o sa tot scriu diverse, nu neaparat "on-topic" sa ma puteti citi si pe mine in timp real. Pe timpul sarcinii, am vomat pana la 20 saptamani, iar la 32 de saptamani am intrat si eu in clubul celor care au stat lipite de pat , pe partea stanga. Pisoiul meu s-a grabit "sa coboare" inainte de vreme.

Scrie, scrie, noi citim, asa te cunoastem mai bine!
Bine ai venit!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Monis, f. faina chestia! Are talent tipa!

Dimomo, pai no, nu ma omor eu dupa ele dar poate lui Danut o sa-i placa. Incepe cu orezul simplu si apoi orez cu mar.
Mai fetelor eu zic de Milupa (de fapt de fulgii de orez si de 7 cereale mai tarziu, peste 8 luni) ca astea mi-au placut mie si la puii mei (in fine... vorba vine placut) dar imi plac si cerealele de la Nestle fara lp sunt o gramada de sortimente, dar taman alea de inceput cu orez simplu nu-mi plac. Humana nu-mi plac ca-s cu lp in compozitie (in afara de alea de orez cu mar).

Adriana nu stiu nimic de cerealele alea. In principiu sunt bune toate daca n-au in lista de componente sare, zahar si balauri (E-uri). daca mai au si Fe, Ca si vitamine sunt superok.

Cami sunt ok cerealele, din moment ce ai ales sa folosesti cereale care contin lp. Sunt potrivite ptr varsta, fara gluten, singura mea obiectie e ca au si orez si porumb deci practic are 3 chestii noi deodata (orez, porumb, si laptele praf asta daca n-a mai primit niciodata lapte de la Humana).

Bine ai venit Mitzi!

Am vazut freza de Amalia si pe cealalta Amalie fotomodel.

Na-bo tu alaptezi, mai bine nu paracetamol sinus. N-ai nimic altceva prin casa?

Lalu, cum merge? A mai papat din tzitzi cu buba?

Da asa-i cum zice Lili, sunt 2 curente in pediatrie la noi, curentul traditional romanesc si cel modern vestic. Eu merg pe cel vestic, chiar daca traim in romania nu inseamna ca trebuie musai sa ne luam dupa modelul traditional cu suc si supe.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Mamico de rechinasa, eu am un mic avantaj...daca va citesc de atata timp...sper sa nu va suparati daca voi fi prea familiara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

No daca tot mi-am luat material nou ptr sling mi-am facut si-un wrap din el. Si l-am probat acum dupamasa si a fost ... minunat. Oh fetelor, parca o aveam iarasi la mine in burtica. S-a asezat din prima, n-a trebuit sa strang sau sa ajustez nimic, statea perfect pe mine si o simteam in siguranta lipita de mine. Si ei i-a placut ca n-a comentat nimic, si-a zambit putin in oglinda si f repede a si adormit. Am stat cu ea adormita in brate in wrap o ora ptr ca-mi placea asa de mult senzatia ca nu-mi venea s-o mai dau jos. O sa se supere iubitoarele de slinguri pe mine dar nu se compara deloc senzatia... Oricat de bine o asez (trebuie sa-i multumesc inca odata lui Raluci-unde umbli???) tot n-o simt asa bine ca in wrap... Tot mi-e frica sa nu cada, trebuie s-o strang destul de tare sa fiu eu linistita si nu-i place... Mai exersez, dar tot wrapul ramane marea iubire!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput