Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
Victo spune:
ei, eu si acum mai vomit cateodata dimineata. problama e ca incep sa apara arsurile..si pe parcusrul zilei, si seara. eu deja dorm pe 2 perne, iar la spate imi pun perna aceea de alaptat..asa ca mai mult pe spate cumva dorm, dar destul de sus cu trunchiul. de intors pe parti mi/e greu.
Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)
Florentina_C spune:
lala13 de acum o sa gandesc la fel ca tine.Multumesc.
Sa speram ca Andreea84 este bine si ea si bebelusul. O asteptam cu vesti bune...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 16+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
puiutz_mic spune:
Salutare si de la noi, burtici dragi!
Azi parca am psihicul ceva mai bun..m-am odihnit mai bine noaptea trecuta. In schimb m-am trezit cu frumusete de herpes bucal... O sa-l sun pe dr. sa-l intreb daca pot folosi Aciclovir sau plasturi Compeed. Voi daca ati avut ce ati folosit?
Bumblebee, multumesc pentru sfaturi si pentru suport! Succes la morfofetala si sa vii sa ne dai vesti bune! Fara amnio!
Cris, iti multumesc si tie pentru incurajari! Nu sotul e blonav (Doamne fereste!!!), ci socrul meu. Dar multumesc pentru urari!
Grety, sper sa poti vorbi cu dr. cat mai curand si sa te linisteasca! Poate intr-adevar e bine sa refaci analizele in alta parte? Crezi ca te-ai expus la vreo sursa pentru toxoplasma? Ai pisica? Sau poate ai cumparat fructe / legume si nu au fost spalate bine, bine... Eu pe motanii mei nu am mai pus mana de luni de zile...Si fructele le spal bine si le curat di de coaja, ca sa fiu sigura... ca nici eu nu am anticorpi pt. toxoplasma. si sa vii cu vesti bune!
Florentina, mult succes la eco si sa fie caruciorul roz
Nu prea stiu ce sa spun despre starea ta de rau, intreaba pe dr. neaparat.
Racusor, ia oscillococinum, poate nu te ia raceala prea puternic! Sanatate multa! Si fereste-te de vantul asta nenorocit! Eu si acum port o sapcuta pe cap, tot de teama racelii.
Pentru fetele care merg azi la eco si nu le stiu eu, multa bafta si va asteptam sa ne povestiti vestile bune!
Elena 18+ cu un cuminte
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Florentina_C Fetelor....nu stiu ce mi se intampla, de azi de dimineata mi-e f rau. M-am trezit cu o usoara durere de cap, am baut un ceai cu lamaie pe care la o ora l-am ...apoi durere de cap mai intensa. Am luat un nospa si la 30 min l-am si pe el... Acum dupa masa de 12:00, iar mi-a fost rau si am tot ce am mancat. Ce e cu mine... Ciudat e ca in primele 3 luni am avut stari din acestea fff rar... Sa fie vreo problema? "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" fericita 16+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Poate ai mancat ceva inainte si nu ti-a priit. Eu am patit la fel dupa un mediu de aripioere picanta. Am bolit doua zile, nu puteam manca nimic, ce mancam dadeam afara, simteam o sfarseala generala, dureri de cap. M-am dres cu ceai de menta si lamaie.
Cris 22+ cu
puiutz_mic spune:
Multa sanatate Andreei84 si bebelinei! Sa ne tii la curent, Belu, daca ai vesti de la ea!
Elena 18+ cu un cuminte
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Salutare si de la noi, burtici dragi! Cris, iti multumesc si tie pentru incurajari! Nu sotul e blonav (Doamne fereste!!!), ci socrul meu. Dar multumesc pentru urari! Elena 18+ cu un cuminte |
Scuze! Mi se mai intampla sa citesc primele litere din cuvant si restu' sa interpretez.
Eu am avut in luna a doua herpes, nu m-am dat cu nimic. Am bagat multa vitamina C (mult kiwi) care intareste imunitatea si s-a orpit repede din evolutie. Parca Michelle spunea ca se confrunta des cu problema asta. Poate stie ea un remediu bun. Intreaba si mediucul daca poti folosi medicatie normala pt herpes.
Cris 22+ cu
ochidut spune:
Racusor, eu am luat oscilococcinum, multa lamaie cu miere si ceva ceaiuri. Cat despre gretutate, stai linistita tu arati ff bine, ai avantajul ca ai plecat de la o greutate mica. La sapt.+greutate eu sunt exact ca tine, (joi schimb saptmana - 24 si am luat cam tot asa - 7-7,5 kg), numai ca eu nu sunt asa slabuta
Grety, iti tin pumnii sa fie totul bine. Asa cum ziceau si fetele si eu am auzit mame care au avut toxoplasmoza si copii lor sunt bine, deci incearca sa nu disperi.
23 + cu
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui bubster salutare fetele! sunt si eu o 18+ noua p aici ! |
Bine ai venit printre noi!
Cris 22+ cu