Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

Buna delfinariu!!

puiutz, eu de saptamana trecuta ma chinui cu herpesul...acum sunt pe final. doctorul mi a dat voie sa pun si plasturi si zovirax...deci pune din timp ca sunt tare pacatosi pe timpul sarcinii...trec ff greu sau cel putin asa s a intamplat la mn. am mai avut si inainte de sarcina dar asa ca acum niciodata!!

fata mea este foarte activa!! azi dimineata cand m am trezit hop si ea!! dadea din manutze

va pupam!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Elena si eu m-am pricopsit de duminica cu un herpes la gura...nu mi-a mai iesit de muuuult, dar iacata-l acum. Nu m-am dat cu nimic ci doar duminica cu putina pasta de dinti ca sa-l usuce si sa nu mai creasca. Acum este uscat si astept perioada in care o sa-i zgamai coaja facuta..., asa-s eu daca am o bubita cu coaja o tot zgamai.

Iulia beblu meu cand imi aude vocea( asta cand dorm)ca zic sotului sa se dea mai incolo sau dimineata cand simte ca ma trezesc incepe si el sa dea semne...

Bubster bine ai venit printre noi ...scrie 10 mesaje ca sa te putem citi in timp real.

Elena, 23+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata si de la noi , care mai e tema zilei ????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Momoasa semnatura ....

Elena, 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

nu mi am inchipuit vrodata ca o sa am astfel de senzatii.. cred ca este unul din cele mai frumoase momente din viata unei femei...sa simtit guguloiu ala ca se misca in tine acolo...abea o asteptam!!!

apropo de analize...am vazut o gravidutza (nu mai stiu cn..scuze...neuronul singuratic) care zice de toxo. cel mai bn e sa mai faci si in alta parte.
saptamana trecuta am tras cea mai mare spaima de cand sunt gravi...mi am facut niste analize specifice bolii mele si mi au iesit niste valori de ma luase capu...m am speriat de moarte, m am urcat in masina si directia spital! acolo mi au facut pe loc acele analize si ghiciti?? valoarea era mai mult ca perfecta!!!! prima data facusem la un laborator cu care lucreaza medicul de fam, dar analiza respectiva am platit o, chiar mai mult decat in alta parte, m am dus doar din comoditate ca era aproape....mare greseala!

va pupam

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Momoasa semnatura ....

Elena, 23+ cu

Ehe sunt mandra nevoie mare, sper doar sa ramana carutul roz, nu de alta da am luat deja lucrusoare roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Salutare si de la noi, burtici dragi!

Cris, iti multumesc si tie pentru incurajari! Nu sotul e blonav (Doamne fereste!!!), ci socrul meu. Dar multumesc pentru urari!

Elena 18+ cu un cuminte

Scuze! Mi se mai intampla sa citesc primele litere din cuvant si restu' sa interpretez.

Eu am avut in luna a doua herpes, nu m-am dat cu nimic. Am bagat multa vitamina C (mult kiwi) care intareste imunitatea si s-a orpit repede din evolutie. Parca Michelle spunea ca se confrunta des cu problema asta. Poate stie ea un remediu bun. Intreaba si mediucul daca poti folosi medicatie normala pt herpes.

Cris 22+ cu

Cris, saru'mana pentru sfaturi! Chiar o sa bag mere si kiwi la greu. Inca nu l-am sunat pe dr. sa-l intreb daca pot face tratament..

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

pana acum totul e bine,sa speram k asa va fi si de acum incolo...mai ales k eu am facut tratament k sa am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Grety ai facut testul Elisa? Sau Testul RIF (Remington) care deceleaz#259; anticorpii IgM si este folosit pentru diagnosticul infec#355;iei acute.
Am gasit ca "Anticorpii IgM apar în primele 5 zile de la infec#355;ie #351;i dispar precoce. Reac#355;ii fals pozitive pot fi date de factorul reumatoid, de IgG anti-toxoplasma care pot bloca detectarea anticorpilor IgM."
Oricum, nu trec prin placenta asa usor. Stiu ca se poate face un test PCR din lichid amniotic.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubster

salutare fetele! sunt si eu o 18+ noua p aici !

Bun venit, bubster ! Sarcina usoara si bebica sanatos! Stii deja daca e fetita sau baietel?

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput