Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grety_niku fetele eu plec acasa ca nu suport sa stau pe scaun la birou 17+ cu bebic rusinos |
EU ZIC SA STAI CAT MAI CALMA.VEZI DACA TREBUIE REPETATA ANALIZA.SI CHIAR DACA E CEVA, NU CRED SA FIE CHIAR ATAT DE RAU.MI-E IMI POVESTEA O COLEGA DE LA MUNCA CA A AVUT TOXOPLASMA PE SARCINA COPILUL ARE ACUM 6 ANI SI E SANATOS TUN, NU ARE NIMIC.ASA CA VB CU DR, VEZI DACA TREBE TRATAMENT, ORICUM NU IL STRESA PE BEBE CA MANANCI.CAPU SUS !!
PUPICI
Laura 20+
anca_vlad spune:
o zi buna va doresc si eu, azi sunt cumintica in pat, mama face curatenie si astept sa vina sotul sa o ajute cu ridicatul si trasul, ufff dar cea mai grea treaba tot eu o sa o fac ca va trebui sa ii coordonez, cica treaba aceea cu datul din deget!
Nu mi s-a mai intamplat eu sa stau in pat si treaba sa se faca asa...mama!
+18s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
racusor2010 spune:
grety stai linistita scumpa!
in primul rand sa vorbesti cu doctorul tau si apoi iti recomand sa iti repeti analizele, eventual la alt cabinet!
am o colega de serviciu careia la fel in timpul sarcinii i-a iesit toxo pozitiva, dar a facut tratament si apoi a facut amnio si a reiesit ca bebe e sanatos si nu a luat boala!
dupa ce a luat tratament i-au iesit analizele bune (adica anticorpi pozitivi, dar boala negativa)
si ce crezi, peste 3 luni a facut din nou analizele si iar i-a iesit boala pozitiva, ceea ce nu mai avea cum sa se intample...si ce crezi ca i-au zis de la cabinet? ca li s-a terminat nu stiu ce substanta si de asta au iesit analizele gresite...dar au sfatuit-o sa mearga in alta parte ca sa fie ea sigura ca e totul ok...
si a facut la o clinica privata, nu chiar asa la orice colt de strada...
nici eu nu am anticorpi si merg saptamana asta sau viitoare sa imi refac analizele. mi-a zis de la inceputul sarcinii doctorul ca la 25 saptamani trebuie repetata toxo daca nu ai anticorpi..
multa sanatate si stai linistita iubita!
Bulina 23+ cu
Victo spune:
hello
ioi fetelor cu racelile..m/am saturat pana peste cap..
am bolit in ianuarie vreo 2 saptamani..acu de la inceputul lui martie am luat/o de la capat..efectiv sunt intr/o raceala continua.
intra/devar nici n/am stat eu sa imi fac nu stiu ce tratamente.., ca stiti cum se zice ca raceala trece intr-o spatamana cu medicamente si in 7 zile singura..dar probabil pe fondul sarcinii totul e mai incetinit.
in plus am facut o conjunctvita de la micu', dar pe asta o tratez cu Tobrex. mai am vreo 3 zile.
Paula cu Mihai 22+ si Stefan (30 oct. 2007)
Florentina_C spune:
Fetelor....nu stiu ce mi se intampla, de azi de dimineata mi-e f rau. M-am trezit cu o usoara durere de cap, am baut un ceai cu lamaie pe care la o ora l-am ...apoi durere de cap mai intensa.
Am luat un nospa si la 30 min l-am si pe el...
Acum dupa masa de 12:00, iar mi-a fost rau si am tot ce am mancat.
Ce e cu mine... Ciudat e ca in primele 3 luni am avut stari din acestea fff rar...
Sa fie vreo problema?
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 16+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
beluistef spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Fetelor....nu stiu ce mi se intampla, de azi de dimineata mi-e f rau. M-am trezit cu o usoara durere de cap, am baut un ceai cu lamaie pe care la o ora l-am ...apoi durere de cap mai intensa. Am luat un nospa si la 30 min l-am si pe el... Acum dupa masa de 12:00, iar mi-a fost rau si am tot ce am mancat. Ce e cu mine... Ciudat e ca in primele 3 luni am avut stari din acestea fff rar... Sa fie vreo problema? "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" fericita 16+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Nu te mai gandi la ce este mai rau. Ca sa te consolez afla ca eu am pana in la 19+..de am crezut ca asa o sa o tin toata sarcina, dar se pare ca de o luna am scapat de asta nesuferita si de greturi. Mai apar dar destuuuul de rar.
Poate ai mancat ceva ce nu ti-a cazut bine aseara.Oricum azi mergi la dr. si o sa o vezi si pe bebica...o sa vezi ca o sa fie ... si o sa te linistesti.
Elena, 23+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Florentina_C spune:
Nu te mai gandi la ce este mai rau. Ca sa te consolez afla ca eu am pana in la 19+..de am crezut ca asa o sa o tin toata sarcina, dar se pare ca de o luna am scapat de asta nesuferita si de greturi. Mai apar dar destuuuul de rar. Poate ai mancat ceva ce nu ti-a cazut bine aseara.Oricum azi mergi la dr. si o sa o vezi si pe bebica...o sa vezi ca o sa fie ... si o sa te linistesti. *************************************************** Elena, 23+ cu Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
Multumesc Beluistef. Mi-au dat lacrimile cand am citit ultima fraza.
Offf....ce m-as face eu fara voi.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 16+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
matusa77 spune:
grety pentru siguranta ta refa analiza, astia de la laboratoare mai gresesc uneori.
saptamana 21 Ducu
lalala13 spune:
Florentina eu si acum mai am stari de astea..si am intrebat dcotorita si a zis ca se mai intampla. eu ma gandeam ca atunci cand mi-e rau creste bebe si ma simteam mai bine
----------------------------------------------
my somebody....
21+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
beluistef spune:
Florentina pai de-asta mai suntem si noi pe aici , sa ne incurajam ca altceva ....
Am aflat ca Andreea84 este in spital ca a avut sangerari...si ea are tot in jur de 17+ parca... am incercat sa o sun, dar nu raspunde. Sa speram ca este bine si bebelina la fel. Daca dau de ea revin cu vesti.
Victo si la celelalte fete racite... multa sanatate si aveti grija de voi.
Elena, 23+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)